Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kızlar geldim, merakta bıraktım sizi biliyorum kusura bakmayın..değerlendirme oldu, kızım uyumayınca işler zorlaştı tabi..detaylarını anlatıcam..hayırlısı olur inşallah tutar..
Sonunda sen de bu ay bu stresten kurtuldun bakalım sonuç iyi olur inşallah sıra ben de offf

Geç kalmadin inşallah
İnşallah canım geç kalmamışımdır..yeni testleride atıyorum bi göz atsana..geçmi kaldım bilmiyorum..bugün öğlen kasık ağrılarım arttı, ateş yükseldi saat 10 dan sonramı çatladı acaba?son testten 1 saat sonra ilişki oldu

Eklentiler

• ovl testler.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 208
Sonunda sen de bu ay bu stresten kurtuldun bakalım sonuç iyi olur inşallah sıra ben de offf
Evt canım çok saol...sakın stres yapma..yumurtlama etkileniyor..test yaparken insanın aklında bi sürü soru oluyor mümkün olduğunca sakin ol, ben sakin değildim, çok kastım kendimi..inşallah tutar bakalım hayırlısı

Silinmis iste canim
Yetismisindir insanllah tutmustur canim
Iliski esnasinda cok islaklik oldumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…