- 13 Eylül 2014
- 16
- 13
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.101
Ay çok geçmiş olsun. Nedenini söylediler mi doktorlar
Aranızda en büyük benmiyim tüh yaa bak yaşlandım şimdi yaniKızlar 26 yaşındayım. Büyük kızım 7 küçük 4bucuk nasılım.......... iyi mi eşim 37 yaşında
Geçmiş olsun Allahım tekrar yaşatmasın hayırlı Salih evlatlar nasip etsin hepimizeMaalesef gecen hafta 8 haftalik dusuk yaptim ve kurtaj oldum.
İşi uzun sürdü anlaşılan
gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin insnallahMaalesef gecen hafta 8 haftalik dusuk yaptim ve kurtaj oldum.
Cok sukur HahahahahaKızlar geldim, merakta bıraktım sizi biliyorum kusura bakmayın..değerlendirme oldu, kızım uyumayınca işler zorlaştı tabi..detaylarını anlatıcam..hayırlısı olur inşallah tutar..
Hosgeldin anlatirisin vaktin oluncaKızlar geldim, merakta bıraktım sizi biliyorum kusura bakmayın..değerlendirme oldu, kızım uyumayınca işler zorlaştı tabi..detaylarını anlatıcam..hayırlısı olur inşallah tutar..
Hoşbuldum canım anlatıcamm..Hosgeldin anlatirisin vaktin olunca
Geç kalmadin inşallahKızlar geldim, merakta bıraktım sizi biliyorum kusura bakmayın..değerlendirme oldu, kızım uyumayınca işler zorlaştı tabi..detaylarını anlatıcam..hayırlısı olur inşallah tutar..
Sonunda sen de bu ay bu stresten kurtuldun bakalım sonuç iyi olur inşallah sıra ben de offfKızlar geldim, merakta bıraktım sizi biliyorum kusura bakmayın..değerlendirme oldu, kızım uyumayınca işler zorlaştı tabi..detaylarını anlatıcam..hayırlısı olur inşallah tutar..
Stres yaparsanız işiniz uzarSonunda sen de bu ay bu stresten kurtuldun bakalım sonuç iyi olur inşallah sıra ben de offf
Ama işte insan stres oluyor az kaldı benimdeStres yaparsanız işiniz uzar
Genelliklede suan 4 bucuk 5 aylik olanlar burada 3 bide benim akraba 4 simdiye kadar ogrendigim 2015 de hamile kalanlarVallahi kizlar buaralar Kim hamile duysam oglu olucak
İnşallah canım geç kalmamışımdır..yeni testleride atıyorum bi göz atsana..geçmi kaldım bilmiyorum..bugün öğlen kasık ağrılarım arttı, ateş yükseldi saat 10 dan sonramı çatladı acaba?son testten 1 saat sonra ilişki olduGeç kalmadin inşallah
Evt canım çok saol...sakın stres yapma..yumurtlama etkileniyor..test yaparken insanın aklında bi sürü soru oluyor mümkün olduğunca sakin ol, ben sakin değildim, çok kastım kendimi..inşallah tutar bakalım hayırlısıSonunda sen de bu ay bu stresten kurtuldun bakalım sonuç iyi olur inşallah sıra ben de offf
Hayırlısı sağlıkla inşallah canım..Kardelen insallah tutmuştur yyyyy ve yyyyyy
Silinmis iste canimİnşallah canım geç kalmamışımdır..yeni testleride atıyorum bi göz atsana..geçmi kaldım bilmiyorum..bugün öğlen kasık ağrılarım arttı, ateş yükseldi saat 10 dan sonramı çatladı acaba?son testten 1 saat sonra ilişki oldu