- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.121
Tüm yaptığım testleri attım kızlar, tek foto halinde hazırlayıp koydum hepsini görün diye..umarım geç kalmamışımdır..malum gündüze denk geldim, bide evde çocuk olunca böyle oldu..bu arada ikide test yaptım, daha emin oldum çatladığına..yani çatladıktan sonra oldu ilişki..bundan sonrası Rabbim e kaldı, hayırlısını sağlıklısını ve gönlümüzdekini nasip eder inşallah..İnşallah canım geç kalmamışımdır..yeni testleride atıyorum bi göz atsana..geçmi kaldım bilmiyorum..bugün öğlen kasık ağrılarım arttı, ateş yükseldi saat 10 dan sonramı çatladı acaba?son testten 1 saat sonra ilişki oldu
İlişki öncesinde, öğleden sonra ıslaklık artmıştı zaten canım ordanda anladım çatladığınıSilinmis iste canim
Yetismisindir insanllah tutmustur canim
Iliski esnasinda cok islaklik oldumu??
Bence zamanlama süper olmuş inşallah tutmuştur cnm Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah sıra bendeTüm yaptığım testleri attım kızlar, tek foto halinde hazırlayıp koydum hepsini görün diye..umarım geç kalmamışımdır..malum gündüze denk geldim, bide evde çocuk olunca böyle oldu..bu arada ikide test yaptım, daha emin oldum çatladığına..yani çatladıktan sonra oldu ilişki..bundan sonrası Rabbim e kaldı, hayırlısını sağlıklısını ve gönlümüzdekini nasip eder inşallah..
Ayy inşallah canım, zamanı böyle denk geldi..herşeyde bi hayır var..inşallah senin yumurtlama akşama olurda gece ilişki olur..gündüz zor hakkaten..ayrı Bi stres oluyorsun..Bence zamanlama süper olmuş inşallah tutmuştur cnm Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah sıra bende
TutmusturKızlar testlerimi yorumladığınız, ilgilendiğiniz, dua ettiğiniz, desteklediğiniz için başta sabirin olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Rabbim öncelikle hayırlısını sağlıklısını ve gönlümüzdekini versin..umarım tutmuştur
Sen ya Sana nedemeli sende elini hizli tut biraz canim onun arkasindanda Sen gelEvet uyuyanguzel sıra sende kacamazsin.........kız inan ki sen uyursun unutursun.....
Inşallah benimki gidip gelsin de yaparız birşeyler geçenlerde eşime gel cocuk yapalım dedi adam bu ne hız ne oldu sana gidip geleyim bakalım dedi bana kalırsa bu akşam ise baslarizzzzzzSen ya Sana nedemeli sende elini hizli tut biraz canim onun arkasindanda Sen gel
cok guldum Sen cok yasa hahahahahahahahaahahahhaInşallah benimki gidip gelsin de yaparız birşeyler geçenlerde eşime gel cocuk yapalım dedi adam bu ne hız ne oldu sana gidip geleyim bakalım dedi bana kalırsa bu akşam ise baslarizzzzzz
Ayyy inşallah ağzından bal damlıyorTutmusturuyuyan guzel sira sende askitom sende tuttur sonra 10 ay 11 ay 12ci ay sirayla kucagmiza alalim yavrularimizi insanllahhhh da ogluslarimizi insanllahhh
İnşallah gece olur çocuklar uyuyunca ancak yetişirizAyy inşallah canım, zamanı böyle denk geldi..herşeyde bi hayır var..inşallah senin yumurtlama akşama olurda gece ilişki olur..gündüz zor hakkaten..ayrı Bi stres oluyorsun..
Sende kaçamazsııııın.....o kapsama alanına gir bakalım:))Evet uyuyanguzel sıra sende kacamazsin.........kız inan ki sen uyursun unutursun.....
Yok kız uyumam zaten geçmiyor günler o yüzden zaten stresten uyuyamamEvet uyuyanguzel sıra sende kacamazsin.........kız inan ki sen uyursun unutursun.....
Bu işin içinden titizlikle çıkacağını düşünüyorum Allah ın izniyle...uyuyup kalmazsın dimi..İnşallah gece olur çocuklar uyuyunca ancak yetişiriz
Canim kalkmadin demi yarim saat velan yattin uzandinBu işin içinden titizlikle çıkacağını düşünüyorum Allah ın izniyle...uyuyup kalmazsın dimi..
Uyumam inşallah kendime pek de güvenemiyorum Allah yardımcımız olsunBu işin içinden titizlikle çıkacağını düşünüyorum Allah ın izniyle...uyuyup kalmazsın dimi..
Kalkmadım canım 1 saat yaklaşık..kalçamın altınada yastık koydum..ilişkiden 1 saat önce eşime sert Bi kahve yaptım sperm hareketliliğini artırmak için..bu tüyolar sabirin den:) unutma mutlaka yap bunlarıCanim kalkmadin demi yarim saat velan yattin uzandin
Ayyy canım seni uyuyan güzel sandım bi an..sende çalışma bitti zaten:))Kalkmadım canım 1 saat yaklaşık..kalçamın altınada yastık koydum..ilişkiden 1 saat önce eşime sert Bi kahve yaptım sperm hareketliliğini artırmak için..bu tüyolar sabirin den:) unutma mutlaka yap bunları