- 14 Ağustos 2024
- 1.155
- 2.094
-
- Konu Sahibi mysterious7
Aybala Türk ismi. Kendi benliğinizden o kadar bir habersiniz ki cahilce gülmüşsünüz bir de. Bala Orta Asya Türkçesinde çocuk demek. Yazık yaaa cahilliğiniz yüzünden çocuğun ismi heder olacak.Mesela Aybala gibi
sizi bilmiyorum tabi ama Olivia Öztürk cringeBizim soyadımızda yabancı olduğu için bu sizi güldüremeyebilir
Sizin köy daha büyük Aybala ablaAybala Türk ismi. Kendi benliğinizden o kadar bir habersiniz ki cahilce gülmüşsünüz bir de. Bala Orta Asya Türkçesinde çocuk demek. Yazık yaaa cahilliğiniz yüzünden çocuğun ismi heder olacak.
Allah aşkına tamam son yorumundan sonra cahilliğini tescilledim. Muhatabım değilsin. Leo mu ne koyarsan koy. Cahil yaSizin köy daha büyük Aybala abla
Kültürlü AybalaAllah aşkına tamam son yorumundan sonra cahilliğini tescilledim. Muhatabım değilsin. Leo mu ne koyarsan koy. Cahil ya
Aybala hanımla bu atışmanızda ismi bir dalga geçme unsuru olarak söylenemiz hoş degil. Aybala size tuhaf gelebilir ama bence tınısı çok hos bir öz Türk ismi.Kültürlü Aybala
Aybala hanımda benim beğendiğim isimlere hakaret etti buna da bir yorumunuz var mı dünya insanı ?Aybala hanımla bu atışmanızda ismi bir dalga geçme unsuru olarak söylenemiz hoş degil. Aybala size tuhaf gelebilir ama bence tınısı çok hos bir öz Türk ismi.
Ayrıca ismiyle dalga geçtiğim bir yorum göremiyorum gösterebilir misiniz ? Sadece adı ile hitap ediyorumAybala hanımla bu atışmanızda ismi bir dalga geçme unsuru olarak söylenemiz hoş degil. Aybala size tuhaf gelebilir ama bence tınısı çok hos bir öz Türk ismi.
siz fikir önerisi istiyorsunuz, fikir önerisi istenince gelen isme yorum yapma ayrı, kişinin kendi ismine saldırma ayrı. ikincisi hakaret etmemiş fikrini söylemiş. Üçüncüsü yani kusura bakmayın Aybala en azından telaffuz olarak tınısı mantıklı ünlü uyumuna uyuyor, zorlama degil.Aybala hanımda benim beğendiğim isimlere hakaret etti buna da bir yorumunuz var mı dünya insanı ?
Sadece Türk ismi olması mı hakaret edilmemesini gerektiriyor ?Aybala hanımla bu atışmanızda ismi bir dalga geçme unsuru olarak söylenemiz hoş degil. Aybala size tuhaf gelebilir ama bence tınısı çok hos bir öz Türk ismi.
yapmayın, sarkastik davrandığınız aşikar.Ayrıca ismiyle dalga geçtiğim bir yorum göremiyorum gösterebilir misiniz ? Sadece adı ile hitap ediyorum
Aklınızdakilerin hepsi saçma. Davud koyun desem beğenmezsiniz. Ama David desem oo hemen koyarız dersiniz. Halbuki ikisi de aynı isimbizim ülkemizin özentilik seviyesi başka hiçbir ülkede yok.
Evet aynı o video çekimindeyim şu an benceCemil olabilir mi cemil? Fuat?
Şaka bir yana Karel bir arkadaşımın bebeğinin ismi Allah'tan gelen mucize anlamını taşıdığı için koydu. Bir tanıdığın bebeğinin adı da Lucas Leo. Annesi mi babası mı ne yabancıydı.Evet aynı o video çekimindeyim şu an bence
Evet anlamı çok güzel kökeni ise Almanya , herkesin kendine göre bir fikri var ve herkes istediğini yapmakta özgür ama ne yazıkki insanlar saygı çerçevesinde yorum yapmaktan aciz çevresinden gördükleri baskıyı buradan çıkarmaya çalışıyorlar, yüz yüze gelsek iki kelime kuramazlar ama buradan atıp tutmak kolay tabiŞaka bir yana Karel bir arkadaşımın bebeğinin ismi Allah'tan gelen mucize anlamını taşıdığı için koydu. Bir tanıdığın bebeğinin adı da Lucas Leo. Annesi mi babası mı ne yabancıydı.
Ay Leo guzel , bir bebisimiz olursa bende dusunuyorumEvet anlamı çok güzel kökeni ise Almanya , herkesin kendine göre bir fikri var ve herkes istediğini yapmakta özgür ama ne yazıkki insanlar saygı çerçevesinde yorum yapmaktan aciz çevresinden gördükleri baskıyı buradan çıkarmaya çalışıyorlar, yüz yüze gelsek iki kelime kuramazlar ama buradan atıp tutmak kolay tabi
Eğer Türkiye’de yaşıyorsanız şimdiden Allah kolaylık versin , bana buradan bile yettilerAy Leo guzel , bir bebisimiz olursa bende dusunuyorum
Valla hiiic umrum degilEğer Türkiye’de yaşıyorsanız şimdiden Allah kolaylık versin , bana buradan bile yettiler
İnşallah Allah gönlünüze göre versinValla hiiic umrum degilben ne istersem onu koyarim ,bosverin milleti. Aslan da koyabilirim canim isterse Leo da koyabilirim esim ve ben ikimizde aslan burcuyuz ondan seviyorum