- Konu Sahibi mysterious7
Amiin sizde saglikla alin kucaginiza guzel isimli oglusunuzuİnşallah Allah gönlünüze göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin sizde saglikla alin kucaginiza guzel isimli oglusunuzuİnşallah Allah gönlünüze göre versin
tam olarak böyle bir soyadi var :)asdfadfa sinirlerim bozuldu. Mesela Olivia Yılmazoğlu, Olivia Öztürk. sdfjkgsfgs
Benimde hiç biri tam içime sinmediği için sormuştumda olay çok farklı yerlere gittiYurt dışında yaşıyorsanız r harfi içeren isimleri ben pek önermem her millet söyleyemiyor önerdiğiniz isimleri pek beğenmedim ama aklıma da yabancı isim gelmedi. Kolaylıklar diliyorum
Ben sizin cevabınızı merak ettim, ondan gelecek cevabı değil.aynı soruyu neden ona da sormadınız bana sordunuz sadece
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için yeni isimlere de açığım bunlar şimdilik dikkatimi çekenler diye ekledim,Ne kadar uslupsuz yorumlar yapılmış. Hitap etmiyorsa fikir de vermezsiniz. Herkes aynı isimleri beğenmek zorunda değil ki herkes her şeye yorum yapmak zorunda hiç değil. Aden güzel bir isim ama telaffuz ile yazım farklı olacak o zorluk çıkarabilir. Leo da çok kısa. Diğer iki ismi değerlendirseniz daha hoş sanki.
Öneri istemem özenti ve cahil kelimelerini duyabileceğim anlamına gelmiyor,siz fikir önerisi istiyorsunuz, fikir önerisi istenince gelen isme yorum yapma ayrı, kişinin kendi ismine saldırma ayrı. ikincisi hakaret etmemiş fikrini söylemiş. Üçüncüsü yani kusura bakmayın Aybala en azından telaffuz olarak tınısı mantıklı ünlü uyumuna uyuyor, zorlama degil.
Evet kulağa hoş geliyor ama okunuşu farklı olduğu için zorlayabilir yine de aklımda, bugün Artun ismini duydum bu da hoş geldi Marsel ve Arsel ismi hoşuma gitmişti benim. R harfi yurt dışında zorlar mı sizi bilmiyorum
Mete, tuna , Aras bunlar benim sevdiğim isimlerMerhaba, 4 aylık hamileyim ve nasipse bir oğlumuz olacak, yurtdışında yaşıyoruz bir kaç tane isim var aklımızda ama önerilerinizi de bekliyorum, yurtdışında olduğumuz için burada da zorlanmayacağımız bir isim olsun istiyoruz, şimdilik aklımızdakiler
Zayn
Leo
Edis
Karel
Teşekkür ederim,
Mete, tuna , Aras bunlar benim sevdiğim isimler
Leon oğlumun adı erkek olursa Marcel düşünüyoruz.Merhaba, 4 aylık hamileyim ve nasipse bir oğlumuz olacak, yurtdışında yaşıyoruz bir kaç tane isim var aklımızda ama önerilerinizi de bekliyorum, yurtdışında olduğumuz için burada da zorlanmayacağımız bir isim olsun istiyoruz, şimdilik aklımızdakiler
Zayn
Leo
Edis
Karel