- 4 Şubat 2024
- 366
- 450
- 31
-
- Konu Sahibi mysterious7
Zayn çok yaygın olmadığı için baştan öyle geliyor bence edis’i de edıs diye okuyorlar, leo yabancı ismi gibi dursada Türkiye’de de koyan çok var :)Yurtdışına uygun isim koymak istemenizi anlıyorum ama Zayn duydugum en saçma isim. Karel de öyle. Edis'i de İ-dis diye söylerler. Leo rahat edilir ama tamamen yabancı ismi
Bu sizin görüşünüz bana da Alpaslan miraç ramazan koymak komik geliyor meselaaçıkçası anne babasi turk oldugu halde böyle isim koyanlar bana cok komik geliyor. olivia diye bir tanidigim var. annesinin ismi fatma babasinin adi mustafa gibi bir seydi. ama adi oliviacidden komik.
simdi herkesin cocugu leo, açıkçası bana komik geliyor.
Yani leo koyacagınıza Aslan koyun. Aynı şey, Aslan'a Leo demek biraz garipZayn çok yaygın olmadığı için baştan öyle geliyor bence edis’i de edıs diye okuyorlar, leo yabancı ismi gibi dursada Türkiye’de de koyan çok var :)
Ah bu çocuğun adı herkese inat Leo olacak galibaben leon koyardım (merlin fanlığım)
ama evet aralarında en güzeli leo.. zayndan artık kusma geldi bana
Neden mesela?Bu sizin görüşünüz bana da Alpaslan miraç ramazan koymak komik geliyor mesela
O da benim hoşuma gitmiyorYani leo koyacagınıza Aslan koyun. Aynı şey, Aslan'a Leo demek biraz garip
İskoçyaYurtdişi derken tam olarak neresi? Ona göre yorum yapmak isterim.
Size diğerleri neden komik geliyorsa aynı sebeptenNeden mesela?
aaa bak bu güzel.. fikre katıldığımdan değil ama narnia günlüklerinde de aslanın adı “Aslan”dı.. o yüzden evrensel bence kfkfYani leo koyacagınıza Aslan koyun. Aynı şey, Aslan'a Leo demek biraz garip
Komik yazdığımı nereden çıkardınız? Böyle bir mesajım var mı?Size diğerleri neden komik geliyorsa aynı sebepten
Aslan orta asya kökenli bir kelime, Narnia Günlüklerini okumadım ama evrensel oldugu dogru. Orta Asya'daki pekçok millette isim olarak kullanılıyoraaa bak bu güzel.. fikre katıldığımdan değil ama narnia günlüklerinde de aslanın adı “Aslan”dı.. o yüzden evrensel bence kfkf
Başkasına cevap vermiştim siz özellikle sormuşsunuz bu ona komik geldiği için aynı sebepten bende sebepsiz komik bulabilirim heraldeKomik yazdığımı nereden çıkardınız? Böyle bir mesajım var mı?
aynı soruyu neden ona da sormadınız bana sordunuz sadeceKomik yazdığımı nereden çıkardınız? Böyle bir mesajım var mı?