- 4 Şubat 2024
- 366
- 450
- 31
- Konu Sahibi mysterious7
Teşekkür ederimNoah
Elias/ilyas
Mikail
Adrian
Milan
Aden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimNoah
Elias/ilyas
Mikail
Adrian
Milan
Aden
valla yurtdışında kim ne derse desin en rahat söylenen Türk ismi Ali'dir. İstisnasız, dünyanın neresine giderseniz gidin rahat telaffuz edilir.
Bildiğim kadarıyla karel Almanca kökenli bir isim ama şu an Türkiye’de çok popüler olmaya başladıBencede.
Benim oğlumun ilk ismi italyanca ve ikincisi türkce. Almanyada yaşiyoruz ve her gittiğimiz ülkede (italya ve türkiye haricinde) "sorun" yaşiyoruz.
Her dile uyan isimi biz bulamadik
Bildiğim kadarıyla karel Almanca kökenli bir isim ama şu an Türkiye’de çok popüler olmaya başladı
Yok ben yukarda onu da saymıştımda siz Almanya diyince bir söyleyeyim dedimKarel değil ama oğlumun adı Arel orda kolay olur mu sizin için bilmiyorum sağlıkla büyütün
Anlamına baktığımda okumuştum da aklıma geldi Almanya diyince Almanyada hiç duymadim. Belki çok çok eski bir isimdir ama almanyada tanınmıyor
Yav evet ennnn güzel isimler en parlak fikirler sizde alkışlıyoruz hanım efendiyiAklınızdakilerin hepsi saçma. Davud koyun desem beğenmezsiniz. Ama David desem oo hemen koyarız dersiniz. Halbuki ikisi de aynı isim bizim ülkemizin özentilik seviyesi başka hiçbir ülkede yok.
Noah = Nuh yani adamlar inançlarına göre de isim koyuyor. Doğru.Noah
Elias/ilyas
Mikail
Adrian
Milan
Aden
Ben de parlak isimler var demedim ki. Böyle bir iddiam da yok. Aklınızdakileri yazan sizsiniz ben de yorumladımYav evet ennnn güzel isimler en parlak fikirler sizde alkışlıyoruz hanım efendiyi
Davud ve David hakkındaki fikirlerimden emin olduğunuza göre beni baya iyi tanıyorsunuz sanırım, yorum yazmak için yazmayın lütfen insanlar size danışmak için yazıyor saçma sapan cevaplar veriyorsunuzBen de parlak isimler var demedim ki. Böyle bir iddiam da yok. Aklınızdakileri yazan sizsiniz ben de yorumladım
Ben cevabımı verdim. Çok iyi anladınız. Koyun saçma sapan isimleri rahatlayın. Yazık çocuğa yaa.Davud ve David hakkındaki fikirlerimden emin olduğunuza göre beni baya iyi tanıyorsunuz sanırım, yorum yazmak için yazmayın lütfen insanlar size danışmak için yazıyor saçma sapan cevaplar veriyorsunuz
Tamam siz saçma olmayanları koyun hanımefendi neyin kafasını yaşıyorsunuz acabaBen cevabımı verdim. Çok iyi anladınız. Koyun saçma sapan isimleri rahatlayın. Yazık çocuğa yaa.
asdfadfa sinirlerim bozuldu. Mesela Olivia Yılmazoğlu, Olivia Öztürk. sdfjkgsfgsaçıkçası anne babasi turk oldugu halde böyle isim koyanlar bana cok komik geliyor. olivia diye bir tanidigim var. annesinin ismi fatma babasinin adi mustafa gibi bir seydi. ama adi olivia cidden komik.
simdi herkesin cocugu leo, açıkçası bana komik geliyor.
Mesela Aybala gibiBen cevabımı verdim. Çok iyi anladınız. Koyun saçma sapan isimleri rahatlayın. Yazık çocuğa yaa.
Bizim soyadımızda yabancı olduğu için bu sizi güldüremeyebilirasdfadfa sinirlerim bozuldu. Mesela Olivia Yılmazoğlu, Olivia Öztürk. sdfjkgsfgs