Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

Slm.aslan anneleri burayada kimsecikler uğramıyor umarım bütün aslanlar ve anneleri iyilerdir..

slm aslan anneleri cumanız mubarek olsun akşam oldu biraz geç oldu ama neyse:enbuyukkk:

günaydın güzel anneler

günaydın aslan anneleri epeydir ugrayamadım hepinizi çok özledim hamileligim sıkıntılı geçiyor dogum yapınca bol bol ziyaret edecegim kk inşallah

slmmm aslan anneleriiii
aslanlarrrrr nasılll
hepinize hayırlı cumalarrr

slm kızlar benimde bi oğluşum var ama bu topik pek faal değil galiba

hadi toplanalım kaynatalım ne dersiniz

slm kızlar benimde bi oğluşum var ama bu topik pek faal değil galiba

hadi toplanalım kaynatalım ne dersiniz
hihoyyytselam tatlım allah bağışlasın oğluşunu evet canım bu topik nedense faal değil bende diyom hadi kaynaşalım diye ama malesefsenağlamasenağlama

hihoyyytselam tatlım allah bağışlasın oğluşunu evet canım bu topik nedense faal değil bende diyom hadi kaynaşalım diye ama malesefsenağlamasenağlama

saol cnm senınkını de inşallah. çok bilinen bi topik değil ondan sanırım bende yeni gördüm

saol cnm senınkını de inşallah. çok bilinen bi topik değil ondan sanırım bende yeni gördüm

hihoyyytgünaydın kızlarrrrrrr nasılsınız aslanlarınız nasıl benimki çok yaramaz oldu bu aralarr başımın etini yiyiyorrkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hihoyyythihoyyytgünaydın aslanların anneleri nasılsınız neler yapıyorsunuzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…