Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

merhaba bende 26yaşında bir anneyim oğlum 3yaşına girecek yakında bende arnıza katılıyorum haberininiz olsun kızlar........kaydirigubbakcemile5

merhaba bende 26yaşında bir anneyim oğlum 3yaşına girecek yakında bende arnıza katılıyorum haberininiz olsun kızlar........kaydirigubbakcemile5
zemuszemuszemuszemushoşgeldin tatlım benimde bir oğlum var bu ayın 8de 2yaşına giricek:dance::dance:

slm aslan anneleri uzun süredir yoktum ,sizleri çok özledim....nasılsınız? aslanlarınız neler yapıo..arkadaşlar aslanları SBS ye girecek olan var mı?pazar günü sınav var, Allah tüm çocuklara zihinaçıklığı versin..hepinizi öpüyorum

slm aslan anneleri uzun süredir yoktum ,sizleri çok özledim....nasılsınız? aslanlarınız neler yapıo..arkadaşlar aslanları SBS ye girecek olan var mı?pazar günü sınav var, Allah tüm çocuklara zihinaçıklığı versin..hepinizi öpüyorum
zemuszemuszemuszemushoşgeldin tatlım ben ve aslanım iyiz çok şükürŞeniz

hoşbulduk canım. allah hepimize iyilik, sağlık versin...opuyorumnanaktan.

gnydn010zx8.jpg

günaydın hanımlar,iyi haftalarbuyrunnnnnnnnn

günaydın kızlar ii haftalar hepimize nasılsınız bakalım aslanlar nasıl?:emir_bebek:

egem, selmat size de ii haftalar.ben ve aslanlarım iyiyiz canım saol, siz nasılsınız?

bu arada unuttum pardon , aramıza hoş geldin selmat, minik aslanını Allah bağışlasın.opuyorumnanaktan

selam kızlar oğlunuzun yemediği fakat sizin değişik yöntemlerle çaktırmadan yedirdiğiniz yemekler varmı oğlum ete düşkün ama sebzeleri zor yiyor sizin oğullarınız nasıl vereliniortak

slm bayanlar...a.s.
bende yakinda bir aslan annesi olacagim ins..:asigim:
ilk bebegimiz...
19 gunumuz kaldi oglusumuzun gelmesine..
size katilabilirmiyiz:uhm:

slm bayanlar...a.s.
ilk bebegimiz...
hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm bayanlar...a.s.
ilk bebegimiz...

hoşgeldin tatlım bende buraya yeni katıldım benim oğlumda 3yaşına girecek çok az kalmış seninde hadi hayırlısı cnm:nazar:

hoşgeldin zeze85, sağlıklı bi bebişinolur inş. , Allah tamamına erdirsin canım..ızabelle, aslanının doğum günü kutlu olsun,,sağlıklı ve mutlu yıllar opuyorumnanaktan

hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nice mutlu yıllara cnm allah uzun ömürler versin:nazar:

X