Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

herkese iyi hafta sonları diliyorum, dışarısı çok soğuk,

egem, aliş,batuş hepiniz de çok tatlısınız maşallahh

teşekkür ederim kahve delisi çok tatlı ama bir okadar da yaramaz her istediği olsun istiyor istediği gecikince de ağlıyor

torun mu ne torunu aaaa bebiş ablamın değilmi???????

hayır canım benim değil aslında kızkardeşimin bebeği aramızda 12 yaş var kızkardeşimi ben büyüttüm üstelik benim kızım yok ege bana anneanne desin istiyorum bunun için torunum diyorum eşime de dede diyor:1hug:

herkese iyi pazarlar, mutlu keyifli bir geçirmeniz dileğiyle
akşama misafirlerim var, bugun hep hazırlıkla geçecek
hepinizi kocaman öpüyorum

kolay gelsin çokoprens

herkese mulu pazarlar,
çokom hemişim kolay gelsin canım benim
egemin anneannesi ablacım öptüm

merhaba aslan anneleri bu aralar çok fazla birşey yazamıyorum aslanlara va kendinize iyi bakın

dilek10ve8.jpg

gnay25im1.jpg

w720.png

günaydın küçük aslanlara ve annişlerine,
ben,m aslanım 16 ayık oldu bugün :))))

günaydın aslan anneleri.benim aslan okulda matematikden yazılısı var.umarım güzel bir not alır.:sm_cool:

günaydın aslan anneleri.benim aslan okulda matematikden yazılısı var.umarım güzel bir not alır.:sm_cool:

allah zihin açıklıgı versin inşallah iyi geçer iyi notlar alır hergün bir tane ceviz zihni açıyormuş tam olarak bilemiyorum ama yabancı bir ülkede çocuklara sınav öncesi veriyorlarmış aklında olsun kendinize iyi bakın

meraba herkese benim aslanım geldi yazık yavruma bugün okula müfettiş gelmiş adını büyük yaazmış öğretmeni ayı gibi yazmışsın demiş ağladı ağladı öptüm kokladım ancak sustu bizim derdimiz çok büyük kimbilir sınavlarda ne yapacağız

:kızgın:bence ögretmeni ayıdır uyuz adam yazamadıysa dünyanın sonumu geldi bir sinir oluyorum böyle insanlara müfettişe yaranacakya kuzum benim kimbilir nekadar incinmiştir

öğretmeni çok iyi benimki çok hırslı ondan ağlıyor yapamadım diye ben onun böyle küçük şeyleri önemsemesi çok hoşuma gidiyor öğretmenimiz fazla doğal eğitimciye bazen yakışmıyor çoçulklar anlamaz diyor ama etkileniyor mesela öğretmen sınıfa topluca salaklar demiş benim oğlum eve geldi öğretmenimiz çok günah şey yaptı dedi küfretti bende belli başlı küfür etti sandım meğersem salaklar demiş ben herhalde ince yetiştirdim çoçuk okulda olanlara şok oluyor

aslanlarınıza nice uzuuunn,hayırlı,mutlu yıllar diliyorum.allah sevdiklerine bağışlasın.
benim aslanım 23 yaşına girdi.büyüdükce istekleride farklı boyutlarda ve zor oluyor.onun için hepinize kolay gelsin demek istedim.hepinizi öpüyorum hanımlar.Şeniz

Hayirligunler012.jpg

doğum günü kutlu olsun....nice yıllara darısı benim başıma.......

mrb. aslan anneleri.aslanlara Allah zihin açıklığı versin.benim büyük aslanım da bugün türkçeden yazılı olmuş.öğrt. habersiz yapmış pek ii geçmemiş bakalım kaç alcak.çocuklarımızın işi çok zor aslında Allah yardım etsin!okul dersane hiç boş vakit yok,umarım emekleri boşa çıkmaz ii yerlere gelirler kuzucuklar..herkese mutlu günler hihoyyyt

çoçullara nasıl uzun süre ders çalıştırıyorsunuz

X