Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

kaydirigubbakcemile5günaydın aslan annelerilülülülülülülülülülülülü

merhaba aslan anneleri bende katıldım aranıza benim ogluşumda iki buçuk yaşında iyi paylaşımlar

jlo hoş geldin aramıza, ne zamandan beri gözükmüyodun,kocaman mucuk cnmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

slm annişler bende aranıza yeni katılanlardanım normalde agustos annesinde kayıtlıyım.annemle bende katılabilirmiyim teyzoşlarım çünkü bende aslan bebegiyim herkesi öpüyoruz.mutlu günler

yeni aslan anneleri hepinizde hoşgeldiniz

jlo hoş geldin aramıza, ne zamandan beri gözükmüyodun,kocaman mucuk cnmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sohbete giremiyorum tatlım ya yeni sürüm gerekiyomuş-tatlicadiarzu- antalyaya gelicem demiştim ya gittim geldim çok güzeldi :asigim: yoktum bi ara burdan görüşelim canımkaydirigubbakcemile5

slm annişler bende aranıza yeni katılanlardanım normalde agustos annesinde kayıtlıyım.annemle bende katılabilirmiyim teyzoşlarım çünkü bende aslan bebegiyim herkesi öpüyoruz.mutlu günler

hoşgeldin canım maşallah sana ne güzel büyümüşsün anneni üzme tamamı :ecrin_bebek:-tatlicadiarzu-

merhaba aslan anneleri bende katıldım aranıza

hoşgeldin esteda...............

Merhabalar arkadaşlar. Bütün anneler erkek çocuğu olduğunu söyleyip gidiyor. Bu konunun paylaşımı bu kadar mı? Ben hiçbir anneyi tanımıyorum mesela.Ayrıca hepimizde biliriz ki çocukların sorunları bitmiyor ve bazen bu sorunlarla ilgili diğer yaşıtı çocuklarda da aynı durum gözleniyor mu diye merak ederiz.Bir anneye sorup içimizi rahatlatmak isteriz. Bu tür paylaşımlarda da bulunabiliriz.

hoşgeldin hürmüz
hepimiz farklı zamanlarda giriyoruz fazla paylaşım olmuyor

egenin son resmini ekliyorum

parameddic sende hoşgeldin

iyi geceler aslan anneleri bu aralar benim aslanlar tam bir canavar hiç işim bitmiyor mahvediyorlar beni canları sag olsun diyorum artık çare yok sizinkiler inşallah iyilerdir egem ne kadar tatlı kız o bebek yerim ben onu allah bagışlasın

umutfurkan o kız değil erkek ege o

günaydın aslan anneleri nasılsınız?
egem ablacım maşallah ege çok tatlı.allah nazardan saklasın

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…