Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

Frezya kübra betül yorumlarınız için teşekkür ederim o benim canım

aslan anneleri gününüz aydın olsun,:emir_bebek:aslanlar nasıl biz yeni kahvaltı ettik,az sonrada banyoya gitcez.gamyoncuiremsu

slm aslan anneleri.nasılsınız bakalım,ben birazdan okula gitcem küçük oğlumu almaya.ii akşamlar görüşmek üzere byby.kaydirigubbakcemile3

Merhabalar arkadaşlar. Bütün anneler erkek çocuğu olduğunu söyleyip gidiyor. Bu konunun paylaşımı bu kadar mı? Ben hiçbir anneyi tanımıyorum mesela.Ayrıca hepimizde biliriz ki çocukların sorunları bitmiyor ve bazen bu sorunlarla ilgili diğer yaşıtı çocuklarda da aynı durum gözleniyor mu diye merak ederiz.Bir anneye sorup içimizi rahatlatmak isteriz. Bu tür paylaşımlarda da bulunabiliriz.

haklısın canım paaylaşımlarda bulunabiliriz çocuklarımızn saglıgı sorunları ve daha bi çok şey hakkında burda konuşabiliriz kaydirigubbakcemile5

ilk ben başlıyım paylaşıma devam ettirin erkek anneleri çocugunuzu kaç yaşında sünnet yaptırmayı düşünüyosunuz:nazar:

ilk ben başlıyım paylaşıma devam ettirin erkek anneleri çocugunuzu kaç yaşında sünnet yaptırmayı düşünüyosunuz:nazar:

ilk ben cevaplıyayım ben sünnet ettirdim,3 aylıktı ve çok hareket etmedigi için hemen iyileşti,tabi her çişini yapınca avazı çıktıgı kadar bagırıyordu ama çabuk iyileşti,eger bir daha oglum olursa daha erken ettiricem.

ben okula başladıgı dönemde yaptırırım herhalde herşeyin farkında olması daha iyi olur gibi geliyo bana toprak canım ogluşun mecburiyetten mi sünnet oldu yoksa kendinizmi istediniz:emir_bebek:

ders181atiyeox41ui7kj2.gif

Günaydınnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr

herkese günaydın, hayırlı cumalar olsun hepimize, rabbim dualarımızı kabul etsin

bu arada benim küçük oğlum artık yürüyor, paytak paytak, bir tatlı ki teyzeleri, poposuna poposuna vuruyorum

ben okula başladıgı dönemde yaptırırım herhalde herşeyin farkında olması daha iyi olur gibi geliyo bana toprak canım ogluşun mecburiyetten mi sünnet oldu yoksa kendinizmi istediniz:emir_bebek:

bi sorunu yoktu cnm,kendimiz istedik.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
sünnet konusu açılmış.. bende okula başlayacağı yaz yaptırdım hiç ağlamadı kuzum bi iğne yapılırken biras ıhladı ama ben bayılcaktım sanki ağla ağla çok duygulandım ya saçma belki ama ne bilimbide ikisi benle dalga geçtiler
eşim oğluşumun yanındaydı ama doktorumuz süperdi oğluma sakinleştiren o oldu zaten önce bayağı bi sohbet ettiler sonra sünnet oldu

cumakartik5tw8.gif

çokoprens oğlunun yürümesi çok güzel ama sorumluluğu daha da artacak

günaydın aslan anneleri bende taze bir aslan annesiyim bebeğim 3,5 aylık adı onur ve çooook tatlı

onurumbx0.jpg

X