- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi EU1
biliyorum canım kız diye ben sana demiştim zaten önceki resmlerinden tanıyorum yakışıklıyı
YANLIŞ ANLAMIŞIM CANIM KUSURA BAKMA:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum canım kız diye ben sana demiştim zaten önceki resmlerinden tanıyorum yakışıklıyı
Merhabalar arkadaşlar. Bütün anneler erkek çocuğu olduğunu söyleyip gidiyor. Bu konunun paylaşımı bu kadar mı? Ben hiçbir anneyi tanımıyorum mesela.Ayrıca hepimizde biliriz ki çocukların sorunları bitmiyor ve bazen bu sorunlarla ilgili diğer yaşıtı çocuklarda da aynı durum gözleniyor mu diye merak ederiz.Bir anneye sorup içimizi rahatlatmak isteriz. Bu tür paylaşımlarda da bulunabiliriz.
ilk ben başlıyım paylaşıma devam ettirin erkek anneleri çocugunuzu kaç yaşında sünnet yaptırmayı düşünüyosunuz
ben okula başladıgı dönemde yaptırırım herhalde herşeyin farkında olması daha iyi olur gibi geliyo bana toprak canım ogluşun mecburiyetten mi sünnet oldu yoksa kendinizmi istediniz
günaydın aslan anneleri bende taze bir aslan annesiyim bebeğim 3,5 aylık adı onur ve çooook tatlı