Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

merhabalar minik aslanların anneleri hepinize hayırlı cumalar

Delikız oğluşunla hoşgeldin

ablacım egenin resmini komuşsun maaşallah nasıl büyümüş kuzum Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

ablacım egenin resmini komuşsun maaşallah nasıl büyümüş kuzum Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

EWET CANIM BÜYÜDÜ BENİM BİTANEM 14 AYLIK OLDUyerimseniben

kızlar malesef bebeğimi kaybettim.aslan oğlum yine tek kaldı.umarım hayırlı sağlıklı tekrar bir kardeş gelir.:çok üzgünüm:

kızlar malesef bebeğimi kaybettim.aslan oğlum yine tek kaldı.umarım hayırlı sağlıklı tekrar bir kardeş gelir.:çok üzgünüm:

cnm çok üzüldüm ya başin sağolsun ya nediyebileceğimi bilemedim .
arkadaşim inanki çok üzüldüm ama daha gençsin cnm allah hayırlsını nasıp etsin inşallah
üzülme kendine iyi bak cnm öpyorum
çok geçmiş olsun:teselli:

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRA HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR:1hug:

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRA HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR:1hug:

sağolun kızlar beş yıllık tedavi bitirip.hiç beklemediğim an geldi ve çok kalamadan gitti.dr tekrar bir aşılama ded dedi.bakalım buna doğal hamile kalmıştım.toparlanıp son kez denicem.:çok üzgünüm:

Btrklc başın sağolsun ,tatlım allah sabır versin.acını yürekten paylaşıyorum.inş.tekrar sağlıklı bi bebeğe kavuşursun herşeyde bi hayır vardır.allah yardımcın olsun.ii şeyler düşün ki herşey daha ii olsun.:teselli:

canım inan çok çok üzüldüm Allah sabır versin :çok üzgünüm:inşallah bir an önce bir meleğin daha olur Allahım yardımcın olsun :Saruboceq:

canım öncelikle çok geçmiş olsun ayrıcada başın saolsun çok üzücü bi durum...
bencede iyice bi toparlan moralinde yerine gelsin şu korkularınıda üzerinden at sonra dene:teselli:

canım inan çok çok üzüldüm Allah sabır versin :çok üzgünüm:inşallah bir an önce bir meleğin daha olur Allahım yardımcın olsun :Saruboceq:

canım öncelikle çok geçmiş olsun ayrıcada başın saolsun çok üzücü bi durum...
bencede iyice bi toparlan moralinde yerine gelsin şu korkularınıda üzerinden at sonra dene:teselli:

çok sağolun çok kere yıkıldım tabii şu 5 yıllık süreçte umudum yoktu bu ay tam da doğum günü hediyesiydi.ama nasip değilmiş.:1no2:

söyleyecek söz bulamıyorum canım inan sabır dilemekten dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden, Allahım dalarnı kabul etsin.
oğlun kaç yaşında peki en azından o var hiç olmayanları düşün canım ömür boyu bu duguyu tadamayanlar var maalesef

oğlum 13 yaşında canım benim tabiii onları düşünüp teselli buluyorum.bi de şu ekonomik krizde işimiz var diyorum.10 çocuğum olsa eşimin işi olmasa ne olurdu diye teselli buluyorum.

Allah ona uzun ömürler versin, haklısın tabii ona gelecek hazırlamakda önemli hakkında hayırlısı olsun canım

annesi maşallahhh minik aslana

Son düzenleme:
çok teşekkürederim canım sağol
senin aslan abi olmuş artık

bu da benim aslan kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…