- 26 Şubat 2008
- 2.761
- 1
-
- Konu Sahibi EU1
ablacım egenin resmini komuşsun maaşallah nasıl büyümüş kuzum Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
kızlar malesef bebeğimi kaybettim.aslan oğlum yine tek kaldı.umarım hayırlı sağlıklı tekrar bir kardeş gelir.:çok üzgünüm:
kızlar malesef bebeğimi kaybettim.aslan oğlum yine tek kaldı.umarım hayırlı sağlıklı tekrar bir kardeş gelir.:çok üzgünüm:
cnm çok üzüldüm ya başin sağolsun ya nediyebileceğimi bilemedim .
arkadaşim inanki çok üzüldüm ama daha gençsin cnm allah hayırlsını nasıp etsin inşallah
üzülme kendine iyi bak cnm öpyorum
çok geçmiş olsun:teselli:
BAŞIN SAĞOLSUN CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRA HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR:1hug:
sağolun kızlar beş yıllık tedavi bitirip.hiç beklemediğim an geldi ve çok kalamadan gitti.dr tekrar bir aşılama ded dedi.bakalım buna doğal hamile kalmıştım.toparlanıp son kez denicem.:çok üzgünüm:
canım inan çok çok üzüldüm Allah sabır versin :çok üzgünüm:inşallah bir an önce bir meleğin daha olur Allahım yardımcın olsun :Saruboceq:
Btrklc başın sağolsun ,tatlım allah sabır versin.acını yürekten paylaşıyorum.inş.tekrar sağlıklı bi bebeğe kavuşursun herşeyde bi hayır vardır.allah yardımcın olsun.ii şeyler düşün ki herşey daha ii olsun.:teselli:
canım öncelikle çok geçmiş olsun ayrıcada başın saolsun çok üzücü bi durum...
bencede iyice bi toparlan moralinde yerine gelsin şu korkularınıda üzerinden at sonra dene:teselli:
söyleyecek söz bulamıyorum canım inan sabır dilemekten dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden, Allahım dalarnı kabul etsin.
oğlun kaç yaşında peki en azından o var hiç olmayanları düşün canım ömür boyu bu duguyu tadamayanlar var maalesef