Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

canım benim küçük aslan bu yıl anasınıfına başladı.diğeri de 7. sınıfta bizde ergenlik sıkıntısı yaşıyoruz zaman zaman sizleri ii anlıyorum arkadaşlar . kolay gelsin hepimize....

canım benim aslanım da anasınıfı çağında, ancak anasınıfı öğretmeni olmadığı için okul açılamadı, eşim 2. sınıfı okutuyor oğlum da onun sınıfına gidiyor şimdilik, okulun açılmasını bir umutla bekliyoruz:Saruboceq:

selam dişi aslanlarım nasılsınız maşallah ben yokken baya kaynamış buralar.
negüzel topiğimiz şenlenmiş allah nazarlardan saklasın
anlatın bakem aslanlar nasıllar?
benimkiler zati hep aynı tombiş aslanım okula devam
sıska aslanımda evde beni yemeye devam ediyor.
anlayacağınız yuvarlanıp gideyoz.
kahve delimmmm sen nasılsın canom anlat hele özledim yaw

selam dişi aslanlarım nasılsınız maşallah ben yokken baya kaynamış buralar.
negüzel topiğimiz şenlenmiş allah nazarlardan saklasın
anlatın bakem aslanlar nasıllar?
benimkiler zati hep aynı tombiş aslanım okula devam
sıska aslanımda evde beni yemeye devam ediyor.
anlayacağınız yuvarlanıp gideyoz.
kahve delimmmm sen nasılsın canom anlat hele özledim yaw
bis aynı be gülüm değişik bişi yok burcudan yada sedadan haberin varmı yaaa çok merak ediyorum ikiside firarr

5yu3fj7.gif

:nazar:herkese selam ben dödüm canlarım aslanlar her zamanki gibi hızlılar ama ne yapayım canları sagolsun diyorum sizin aslanlar nasıl iyilerdir inşallah

iyi pazarlar aslanlarımın anneleri

Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta... Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

deryaçelik ikizlerin birbirlerine benziyormu benimde ikiz kardeşlerim var ama onlar çift yum ikizi olduğu için benzemiyorlar birisi esmer diğeri sarışın şimdi kocaman üni öğr leri

öncelikle herkese günaydın.İyi bir hafta geçiririz inşallah.
Nihalcim benim ikizler birbirine benzemiyor çok fazla.Ayrı yumurta ikizleri ama dışarıda görenler aynı olduklarını söylüyor.Fakat benzemiyorlar çok farklılar bize göre.

aslan evlatların güzel anneleri hepinize tünaydın ,
inşallah gününüz çok güzel geçer,

herkes bir selam bırakıp gitmiş, aslan anneleri sizin sohbetiniz bu kadar mı, topiğimizi keyifli sohpetlere açalım lütfen
diğer topiklerde ne kadar başarılı olduğunuzu görüyorum

Canim bir türlü toplanamiyoruz herkes farkli saatlerde giriyor galiba

çokoprens haklısın canım ama ben hergün bi umutla geliyorum bakıyorum kimseler yok :sm_confused:

Ben burdayimmmmmmmmmmmmm

MERHABA BEN İLK KEZ KATILIYORUM SİZE 28aylık bi oğlum var 2.ye hamileyim bu kız olur diye umuyordum ama bu gün erkek dedi doktor kesinmiş yani duble aslan annesi oluyorum allah yardımcım olsun umarım burası beni rahatlatır iyi geceler tabi kimse yoksa

MERHABA BEN İLK KEZ KATILIYORUM SİZE 28aylık bi oğlum var 2.ye hamileyim bu kız olur diye umuyordum ama bu gün erkek dedi doktor kesinmiş yani duble aslan annesi oluyorum allah yardımcım olsun umarım burası beni rahatlatır iyi geceler tabi kimse yoksa

hoşgeldin canımallah analı babalı büyütsün yavrunu 2. sine kaç ayın kaldıı

hoşgeldin eysan yavru aslanlarını allah bağışlasın canım bende 2 aslan annesiyim

gnydn005.jpg

günaydın kıslar bende aslan annesiyim,28 aylık çoooooooooooooook tatlı bir oglum var,o benim her şeyim ve onu çooooooooooooooooook seviyorumgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

X