Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

kolay gelsin nihal
aslanlara afiyet olsun
benim bu sene gelenim yok yalnızım

herkese selammm, aslanların keyfi yerindedir umarım
benim aslanım şuan çizgi film izliyor

mrb arkadaşlar bugün keyifler nasıl bakalım ben birazdan küçük aslanımı okula bırakacağım büyük aslanım öğle yemeği için geldi tekrar gitcek hepinize sağlıklı günler

merhaba tatlım, senin küçük aslan kaç yaşında:ecrin_bebek:anladığım kadarıyla ilköğretim çağında

hosbulduk arkadaslar saolun,benimkiler 10 ve 12 yasindalar,
ergenlige girme belirtisi nden bahseden arkadaslar sizinkiler kac yasinda benim buyuk oglumda ayni dertle muzdarip daha dogrusu ben

hosbulduk arkadaslar saolun,benimkiler 10 ve 12 yasindalar,
ergenlige girme belirtisi nden bahseden arkadaslar sizinkiler kac yasinda benim buyuk oglumda ayni dertle muzdarip daha dogrusu ben

benim aslan 13 yaşında bu sene sanırım ergenlik modundayız.:asigim:

buda benim aslanımm EREN BARIŞ'ım

ghaneli minik aslanın çok tatlı maaşallah

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

günaydın sevgili aslan anneleri.Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.Çünkü benimde ikiz 17 aylık aslanlarım var.Efe ve Ege.Aranızda olmak bizi mutlu eder.Bu güzel cuma gününüzde mübarek olsun.

Hoşgeldin derya ikiz aslanlarini allah bağişlasin

günaydıııııııııııııııııııııııııııın

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin deryaçelik .egem ne mutlu sana işn bizim çocuklarımızda o seviyeye gelir sağlıklı sıhhatli .allah herkese nasip etsin.bu arada hepinize hayırlı cumalar

merhaba tatlım, senin küçük aslan kaç yaşında:ecrin_bebek:anladığım kadarıyla ilköğretim çağında

canım benim küçük aslan bu yıl anasınıfına başladı.diğeri de 7. sınıfta bizde ergenlik sıkıntısı yaşıyoruz zaman zaman sizleri ii anlıyorum arkadaşlar . kolay gelsin hepimize....

deryaçelik ikizlerin birbirlerine benziyormu benimde ikiz kardeşlerim var ama onlar çift yum ikizi olduğu için benzemiyorlar birisi esmer diğeri sarışın şimdi kocaman üni öğr leri

herkese selamm, cumanız mübarek olsun bayanlar

deryaçelik aramıza hoşgeldin tatlım, ikizlerini allah bağışlasın, çok merak ettim, resimleri var mı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…