Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

canım aslan annelerim hg aramıza cumhuriyet bayramınız kutlu olsun hepinizin.
anam maşallah hepinizin aslanlarına aşık oldum ne tatlı şeyler öyle
anacum kahve delim benimkilerde bulduğu yere yapar oldu ama sen gibi çekmeyi hiç akıl etmedim
çok güldüm valla sen çok yaşa emiiiiiii
hepinizi öpüyorum özlemişim valla şimdi çıkmak zorundayım oğluşlarım aşı olacaklar dönünce hasret giderriz inş

nesutayi saol canım benim
arabadan nası bi fırlaşım vardı görsen eşimde bişi oldu sanmış .. berkayda beni çekmesin diye çabuk çabuk yapmaya çalışıyoo çok gülmüştük ya
seninkiler de çok tatlılar maşaallah kıııııs allah hayırlı gelinler versin bise dimiii

amiiiiiiiin canım benim gelinlerim bana çekerse yandım çeneleriyle baş edemem.

selam kızlarr bende erkek annesiyim 3.5 aylık oğlum var bende katılmak istedimmm

hg canım dişi aslanım allah aslanını size bağışlasın canım
trabzonlusun bide haaa ay benim karadenizlilere acayip bi sempatim var.
ula uşaaam tekrar hoşceldun aramıza daaaa

aslan annelerim türkiye cumhuriyetinin doğum günü kutlu olsun

bütün türkiye'nin cumhuriyet bayramı kutlu olsun .bizlere bu günleri sağlayan ulu önder atatürk'e tşk lerimizi sunuyoruz herkese ii akşamlar mutlu günler

merhaba gönülsena hoşgeldin

doğru adrestesin aramıza hoş geldin gönülsena

Son düzenleme:
arkadaşlar resimleri nasıl yolluyorsunuz banada söylermisiniz bende aslanlarımla sizleri tanıştırmak istiyorum yardım edermisiniz

Cumhuriyetmizin seksen beşinci yılı, 85. doğum günü kutlu olsun, bir cumhuriyet kadını olarak Atam seninle gurur duyuyorum.Seninle doğdu varoldu bu millet...

Aslan annişleri, oğulları kadar aslan yürekli anneler bayramımız kutlu olsun...

nesutayi nasılsın canım

güzel anneler günaydın herkezea.s.

ne gibi belirtiler var canım bende bekliyorum daha erken sanırımergenlik hakkında oğlumla bi kaç muhabbetimiz var çok komik oda merak ediyoo

canım burnu genişledi büyüdükaydirigubbakcemile3.eşim zaten diğer konuda konuştu.:jeyyar:
işte kızlara merak saldı birden.birde tv de sevişme sahnesi oldumu kaçan çocuk takılıp seyretmeye başladı :1shok:.gerçi tüylenme sorununumuz yok çünküm babamız kösedir.:jeyyar:.caep babasına mı çekcen bu çocuk ne:uhm:

mrb arkadaşlar bugün keyifler nasıl bakalım ben birazdan küçük aslanımı okula bırakacağım büyük aslanım öğle yemeği için geldi tekrar gitcek hepinize sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…