Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

çocukların hepsi çok tatlılar mşl allah nazarlardan korusun bizlere bağışlasın

benim kuzucuklarım şimdi okuldalar çok sıkıldım onlarsız bi kaç saat bile geçmek bilmiyor allah onların yokluğunu yaşatmasın hiç kimseye dünyada ki en tatlı varlıklar

burası konya yolu bayramda gitmiştik.. haylaz oğluma dedimki o ağacın dibine yapma :mymeka:resmini çeker int. yayarım...!!beni dinlemedi.. yaptımı yaptı(şekil a) ahanda bende buraya koydum dua etsin bu kadarla kurtulduğuna

egem birtürlü beceremedim cenım ne yaptıysam olmadı nedenki

ayy harika bi resim, oğlunun resmini buraya koyduğundan haberi var mı, rencide olmasın sonra

bu topik ben görmeyeli epey hareketlenmiş
çokomda burda,
kahve delisi resim çok hoşmuş :)))

benim oğluşum da aslan 7/8/1995 doğumlu şimdi delikanlı olma yolunda ergenlik belirtelri başladı.aşk meşk durumları hak getire OĞLUŞUM CANIM SENİ EL KIZLARIYLA NASIL PAYLAŞCAM.OĞLUUUUUUUUUUM KUZUMsırnaşık şey

haberi yok tu şimdi öğrendii... güldü dediki,
-anne ya bide kadınlar kulübüne koymuşun:roflol:
ben ona çekerken dedim zaten konyada yağış az hazır fidanlarda yancak mikrop işte çok sıkıştım dedi dedi yaptıı

ne gibi belirtiler var canım bende bekliyorum daha erken sanırımergenlik hakkında oğlumla bi kaç muhabbetimiz var çok komik oda merak ediyoo

İlahi sana yaaaaaaaaaaaaaaaaa.........delisin ya tam deliii....:roflol:naniknanik

ay kahve delisi benim aslanım da bu kadar büyüyecekmi o günler çok uzak geliyor şimdi.

ama senin sıpa gibi oraya buraya çişinide mi yapcak vay halimize.

ah canım hiç anlamassın bile nası büyüdü ne zaman büyüdü
haden kıslar ben kaçıyorum son çıkan ışıkları kapatsın
herkese iyi geceler

ikizler maaşallah oğlun çok tatlı allah bağışlasın

herkese selam, aslan anneleri, nasılsınız bakalım

madem aslan anneleri topiği burası, oğluşlarımızın karakteristik özelliklerini paylaşalım mı?

Mesela en belirgin özelliği nedir oğlunuzun? ben liderliği diyebilirim, girdiği tüm ortamdaki çocukları yönlendirebiliyorkaydirigubbakcemile

en sevmediğim yönü ise mızmızlığı:çok üzgünüm:memnuniyetsizliği, herşeyden çabuk sıkılması vb.

hadi biraz oğluşların dedikodularını yapalım:icecream:

çokoprens merhaba
benim oğlum çok dağınık -çok unutkan-çok eliaçık-çok merhametli
yani bütün özellikleri çok uçlardahepinizinki öylemi bu arada 17 ağustos doğumlu 2. kısma denk geliyo sanırım

Sabah erkenden evden çıktığımız için oğlum uyuyor oluyor,tabi akşam olup anne babasını yanında görmeyi iple çekiyor,biliyorum.Gerçi gün içersinde arayıp bol bol konuşuyorum ama tabi bir annenin yavrusunun yanında olması kadar güzel bir şey olamaz..:1hug:
Öğlen saatleri eve gittiğimde çizgi film seyrederken uyuyup kaldığını gördüğümde,içim acıdı resmen.:çok üzgünüm:
Hemen yanağından bir kokulu öpücük kondurdum,Berkem oğluşum diye seslendim,gözünü açar açmaz beni gördüğünde hemen ayağa kalktı annecim senmi geldin dedi ve boynuma sarıldı,bırakmadı.:1hug:
Bende üzerini giydirip ofisime getirdim,bir güzel yemek yedik birlikte..cokacimcoook
Azıcık hava güzeldi dışarı çıktık birlikte,markete girdik ve beğendiği oyuncağı aldıkgamyoncuiremsu.Şimdide yanımda yeni aldığı oyuncağını parçalamaya kaydirigubbakcemile3ay pardon tadını çıkarmaya çalışıyor.

4 yaşında ama herşeyi biliyor,her olanı anlayabiliyor.Öyle büyük bir yüreğe sahiplerki kimsede hiç bir ebebeynde olmayan bir yürek onlardaki.

Son düzenleme:

kahve delim beniiiiiim bayıldım oğluşuna nede güzel çiş yaparmış ooooo.
kız maşallah aşık oldum ben oğluşuna nazar değmesin canommmmmm
hg aramıza bitanem çok sevindim seni gördüğümea.s.:teytey:Şeniz​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…