Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek Arkadasiniz Masaj Salonuna Gidiyor Mu
- Konu Sahibi corekotlu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tartışma kıskançlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Bir ilişkide güven olmadıktan sonra pek hayır gelmez benim eşimde vakit bulunca mutlaka gidicem diyor gitmek istediği yeride biliyorum hatta babalarıda alıp giderim diyor arkadaşı ile de gitse sıkıntı yapmam güvensizlik ilişkiyi sarsarErkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Nasıl bir masaj salonu olduğuna bağlıErkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1
- 1.861
- 133
- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
Şimdi efenim masaj salonu var, masaj salonu var araştırmak lazım.Erkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
Tıpatıp fikirdeyim aynı ..bu konudan bi muzdariptim 2.bi kaos çıktı aramızda başka konudan öyle seviyedeyim ki ona “askım” falan diye hitap etmek yerine iliski boyutunu değişip “ooo başkan” diye hitap edicem askerlik kankası gibi o moddayımŞimdi efenim masaj salonu var, masaj salonu var araştırmak lazım.
- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
Çok üstüne düşmeeeTıpatıp fikirdeyim aynı ..bu konudan bi muzdariptim 2.bi kaos çıktı aramızda başka konudan öyle seviyedeyim ki ona “askım” falan diye hitap etmek yerine iliski boyutunu değişip “ooo başkan” diye hitap edicem askerlik kankası gibi o moddayım
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.667
- 798
Masaja duskunse ve butcesi varsa o kisiyi kimse tutamaz tabiiki profesyonel yerlerden ve hizmetlerden bahsediyorum. Benim esim gidiyordu cok, hatta nikahtan sonra rahatlamak icin birlikte gittik, Uzak Dogulu ablalar yogurdu bizi ohhh cok guzeldi. Simdi butce ayiramadigimiz icin birbirimizi yoguruyoruz
- 12 Ekim 2008
- 6.651
- 2
- 15.051
- 773
Bir masaj sevdalısı olarak hiç sorgulamam bu fikri. Sadece sohbet amaçlı yer sorarım, ücret sorarım, ne zaman gideceğini sorarım. Sen git bi dene beğenirsen beni de götürürsün de diyebilirim.Erkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
- 14 Ağustos 2018
- 19.641
- 2
- 73.806
- 598
- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 1
- 2.778
- 83
Erkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
Masaji erkek yapıyorsa gidebilir ama kadinsa asla izin vermem
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Az önce konuştuk eşimle
Mesaja gidelim beraber iyi biyer bulalım dedi.bende olur ama eli hafif bir erkek olsun dedim
Oda olmaz öyle bi hanım masöz bulalım dedi
Şimdi bana bir hanım masöz eşime de erkek arıyoruz
Tatile görseydim otelde rahat bulurduk da bu sene otel masaj salonuna gidemiyoruz.
Mesaja gidelim beraber iyi biyer bulalım dedi.bende olur ama eli hafif bir erkek olsun dedim
Oda olmaz öyle bi hanım masöz bulalım dedi
Şimdi bana bir hanım masöz eşime de erkek arıyoruz
Tatile görseydim otelde rahat bulurduk da bu sene otel masaj salonuna gidemiyoruz.
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Birlikte gidin, sorun kalmaz. Ben olsam hamama gönderirdim. İyice rahatlar sıcakta. Tellak da iyice bir yoğursun, kendine gelirErkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?