Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ilişkide güven olmadıktan sonra pek hayır gelmez benim eşimde vakit bulunca mutlaka gidicem diyor gitmek istediği yeride biliyorum hatta babalarıda alıp giderim diyor arkadaşı ile de gitse sıkıntı yapmam güvensizlik ilişkiyi sarsarErkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
Nasıl bir masaj salonu olduğuna bağlıErkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
Şimdi efenim masaj salonu var, masaj salonu var araştırmak lazım.Erkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
Tıpatıp fikirdeyim aynı ..bu konudan bi muzdariptim 2.bi kaos çıktı aramızda başka konudan öyle seviyedeyim ki ona “askım” falan diye hitap etmek yerine iliski boyutunu değişip “ooo başkan” diye hitap edicem askerlik kankası gibi o moddayımŞimdi efenim masaj salonu var, masaj salonu var araştırmak lazım.
Çok üstüne düşmeeeTıpatıp fikirdeyim aynı ..bu konudan bi muzdariptim 2.bi kaos çıktı aramızda başka konudan öyle seviyedeyim ki ona “askım” falan diye hitap etmek yerine iliski boyutunu değişip “ooo başkan” diye hitap edicem askerlik kankası gibi o moddayım
Bir masaj sevdalısı olarak hiç sorgulamam bu fikri. Sadece sohbet amaçlı yer sorarım, ücret sorarım, ne zaman gideceğini sorarım. Sen git bi dene beğenirsen beni de götürürsün de diyebilirim.Erkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
Erkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?
Birlikte gidin, sorun kalmaz. Ben olsam hamama gönderirdim. İyice rahatlar sıcakta. Tellak da iyice bir yoğursun, kendine gelirErkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?