- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Erkek arkadaşınız bu depresyon durumunu atlatabildi mi ?
Çok sevindim. Peki destek aldı mi?Kısmen
Spor salonuna kayıt yaptırdı, severek gidiyor.
Kendine araba aldı bir de.
Daha az uyuyor ve yediklerine dikkat ediyor. Eskiden kola bağımlısı idi, şimdi ağzına sürmüyor mesela.
Konuyu açtığım döneme göre çok daha iyi :)
Yok. Araba kredisi ödüyor. Psikoloğa verecek hiç parası kalmadıÇok sevindim. Peki destek aldı mi?
Buda iyi gelmiş olabilir :)Yok. Araba kredisi ödüyor. Psikoloğa verecek hiç parası kalmadı
Öncelikle bu kız işi çok uzadı. Adam gibi psikoloğa gitsin. Öğrenciye değil. İkincisi mesajın saati olur. Ses çıkarıyor mesaj gelince telefon uyanıyorum. Her durumda olur mesajın saati. Hatta 10:00-20:00 arası olmalıdır profesyonel amaçlı mesajlar.Gelişmeleri ilave edeyim dedim: Kız Perşembe (bu kez mesai saatleri içinde) aramış, benimki açmamış.
Dün erkek arkadaşım tekrar mesaj atmış, müsait olduğunuzda konuşalım diye.
Bugün (ya da dün gece) 00:48’te kız mesaj yazıp tamam demiş. Yarın sabah sizi mutlaka arayacağım demiş.
19 sayfanın hatırına buralara takılmıyorum. Çünkü öğrendim, mesajın saati olmuyormuş (@damdan ve ben hariç) . Mesaja bakınca okunuyormuş, istenilen saatte yazışabilirmiş vs vs.
Kız demiş ki, Pazar günü görüşelim!
E hani kız başka birini ayarlayacaktı??? Niye kendisi görüşmek istiyor?
Benimki Pazar günü müsait olmadığını söylemiş, çünkü il dışına gidecekti.
Kız da tamam demiş ve ertesi güne bir kafede
(!) görüşelim demiş.
Şimdi yüksek lisans yapanlar akşam müsait oluyor dediniz anladım.
Gönüllü yapıyorlar, mesai saati dışında olabilir dediniz, tamam dedim.
Şimdi Pazar günü kısmına da diyeceksiniz ki, hafta içi dersleri oluyor, bu da normal.
Kafeteryada buluşmak da mı normal?
Allah aşkına psikologlar açıklasın, psikoloji öğrencileri açıklasın, yüksek lisans yapanlar yazsın. Beni bi aydınlatın, nedir bu?
Ben de 1,5 sene psikoloğa gittim, evliyken 3 ayrı aile terapistine gittim. Çocuklarımı çocuk psikoloğuna götürüyorum. Hepsinin ofisinde görüştük.
Kafeteryada psikolojik danışmanlık alan var mı?
Ya da psikolog olup kafeteryada danışmanlık veren var mı?
Öncelikle bu kız işi çok uzadı. Adam gibi psikoloğa gitsin. Öğrenciye değil. İkincisi mesajın saati olur. Ses çıkarıyor mesaj gelince telefon uyanıyorum. Her durumda olur mesajın saati. Hatta 10:00-20:00 arası olmalıdır profesyonel amaçlı mesajlar.
Ne gerek var? Benim kızı tanımakla elime ne geçecek?Peki buluşma yerine beraber gitme durumu olamaz miydi , tanımış olurdunuz.
Ne gerek var? Benim kızı tanımakla elime ne geçecek?
Sevgilisiyle yanyana otururken yanlarından güzel bir kız geçince erkek olanın elini tutan kızlar gibi mi olayım, bak bunun bir sahibi var ve o da benim dermişim gibi.
Yani o gece o tepkiyi vermeseydim alternatifi sessiz kalmam ve onun gitmesi olacaktı. Gidince de kızın niyetini görecekti zaten. Sadece bir iki gün uzayacaktı mesele. Belki de bana söylemeden kendisi görüşmeyi kesecekti. Hani böyle flört etmeyi seven erkeklerden değil. Sevgilim kıyımda dursun ama başka kızlar da beni beğensin demez. En azından benimleyken böyle.
Kalbimin pır pır ettiği doğru saptama :) Yoksa neden birini hayatıma alayım ki :) Aşık olmayı seviyorum. Aşkı sonuna kadar yaşamayı da seviyorum.
Evet aşk güzel şey. Heyecan çok güzel.
Flört etmeyi seven biri olmadığı bell i.
Kızın niyetinin de farkında bence ama derdi ücretsiz danışmanlık yakalamak.
Kalbi de sizde olduğu için uğrunda değil onun ilgisi.
Yine de kesip atmanız iyi oldu.
Son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?