Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Erkek arkadaşınız bu depresyon durumunu atlatabildi mi ?

Kısmen
Spor salonuna kayıt yaptırdı, severek gidiyor.
Kendine araba aldı bir de.
Daha az uyuyor ve yediklerine dikkat ediyor. Eskiden kola bağımlısı idi, şimdi ağzına sürmüyor mesela.

Konuyu açtığım döneme göre çok daha iyi :)

Çok sevindim. Peki destek aldı mi?

Öncelikle bu kız işi çok uzadı. Adam gibi psikoloğa gitsin. Öğrenciye değil. İkincisi mesajın saati olur. Ses çıkarıyor mesaj gelince telefon uyanıyorum. Her durumda olur mesajın saati. Hatta 10:00-20:00 arası olmalıdır profesyonel amaçlı mesajlar.

Yok ya o gece kapandı konu :)

Ama ben de size katılıyorum. Sabah 10, akşam 10

Konunuzu yeni fark ettim.

Bana göre yanlış saatler ve benim kabul etmeyeceğim saatler bunlar.

Guncellemeyi de okudum , sevgilinize karşı fazla istekli . Amacını cozumleyemedim ancak bu durumu sevgilinizin farketmedigini niyeyse hissedemedim.

Ancak niyeti ücretsiz bir danışmanlık yakalamak olduğu için bunu detay olarak görüyor ve sizi de hareketlendirmek istemediği için saf kız , ayıp oldu ayaklarına yatıyor.

Yaşı sizden küçük mü , nasıl tarif edeyim bilemedim ; sanki gelen kutusu kalbi pır pır eden 20 25 bir kadına dönmüş gibi geldi. Aman anlatamadım galiba neyse :)

Yüzüm gülümsedi. Kiskaniyorsunuz ama başı da dik tutmaya çalışıyorsunuz. :)

Neyse ki çizgiyi çekmişsiniz.

Peki buluşma yerine beraber gitme durumu olamaz miydi , tanımış olurdunuz.

Peki buluşma yerine beraber gitme durumu olamaz miydi , tanımış olurdunuz.
Ne gerek var? Benim kızı tanımakla elime ne geçecek?

Sevgilisiyle yanyana otururken yanlarından güzel bir kız geçince erkek olanın elini tutan kızlar gibi mi olayım, bak bunun bir sahibi var ve o da benim dermişim gibi.
Yani o gece o tepkiyi vermeseydim alternatifi sessiz kalmam ve onun gitmesi olacaktı. Gidince de kızın niyetini görecekti zaten. Sadece bir iki gün uzayacaktı mesele. Belki de bana söylemeden kendisi görüşmeyi kesecekti. Hani böyle flört etmeyi seven erkeklerden değil. Sevgilim kıyımda dursun ama başka kızlar da beni beğensin demez. En azından benimleyken böyle.

Kalbimin pır pır ettiği doğru saptama :) Yoksa neden birini hayatıma alayım ki :) Aşık olmayı seviyorum. Aşkı sonuna kadar yaşamayı da seviyorum.

Evet aşk güzel şey. Heyecan çok güzel.

Flört etmeyi seven biri olmadığı bell i.

Kızın niyetinin de farkında bence ama derdi ücretsiz danışmanlık yakalamak.

Kalbi de sizde olduğu için uğrunda değil onun ilgisi.

Yine de kesip atmanız iyi oldu.

ya bilmiyorum da kızın yaptığı ve durum her ne kadar absürd olsa da sanki tam aksine erkek arkadaşınızın yanlış anlaşılmamak için çaba göstermesi gerekiyordu sizin onu aydınlatmak için çaba göstermenizden çok..

Son durum: O gün iletişim bitti
Başka psikolog aramadı, bulmadı. Onun yerine spor salonuna üye oldu, kendine araba aldı, şimdi tatilde :)
Gelenkutusu hala sevgilisinin psikolojik danışmanlık alması gerektiğini düşünüyor :)

Flash TV’deki gerçek kesit programının sonu gibi oldu :)

tatil falan geçici çözüm
anlık olarak kafa açar ama kalıcı çözüm şart
hayata karşı bakış açısının iyileşmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…