Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

GelenKutusu

Mutlu ve 2 çocuklu bir bekar...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
8.451
29.971
798
Erkek arkadaşım işi nedeniyle insanlarla irtibat halinde çalışıyor. Geçenlerde yine iş nedeniyle yüksek lisans yaptığını söyleyen bir psikologla tanışmış. Ben de uzun zamandır kendisine bir psikoloğa görün dediğim için telefonunu almış. Psikolog kız üniversitede bu görüşmelerin ücretsiz olduğunu söylemiş. Bu aralar maddi durumu da çok düzenli olmadığından benim bu isteğimi sürekli erteliyordu. Böyle bir fırsat karşısına çıkınca değerlendirmek istemiş. Benim önceki önerilerimi hiç kaale almamıştı, ücret nedeniyle olduğunu söyleyerek.

Psikolog buna diyor ki “ben sizin için biriyle görüşme ayarlayacağım”. Buraya kadar sorun yok. Ama bana sorun gibi gelen şey şu: Kız buna gece 21:34’te mesaj yazıp “uygunsanız sizi 1 saate arayacağım” diyor. Yani gecenin 10 buçuğunda arayacak. Bizimki de “uygunum bekliyorum” diyor. Amma velakin uyuyakalıyor. Sonra sabah uyanınca (06:19’da) mesaj atıp “afedersiniz dün uyuyakalmışım, gün içinde müsait olursanız ya da akşam arayabilir miyim” diyor. Kız da 10:28’de cevap yazıp “tabi ki ben de akşam müsait olacağım” diyor.

Şimdi kafama takılan sorular:
  1. Psikolog da olsa, yüksek lisans da yapsa, birilerine yardımcı da olmak istese, gece 9 buçukta mesaj yazması normal mi? İşle ilgili ve acil bir durum sayılmaz. Erkek arkadaşımın savunması şu:”Gün içinde müsait değil demek ki o saatte aramış”
  2. Erkek arkadaşımın sabahın köründe mesaj atması zaten normal değil diye düşünüp bayağı haşladım, gün içinde işi nedeniyle ÇOK YOĞUN oluyormuş. SİZCE bu bahanesi ne kadar kabul edilebilir? (Benim için yüzde 0)
  3. Psikolog kızın akşam müsaitim deyip yine mesai dışı bir saatte iletişim kuracağını bildirmesi normal mi?

Erkek arkadaşıma göre hepsi normal. Bana kalkıp “sen değil miydin bana psikoloğa git diyen, 23-34 yaşında kız sen ne dediğinin farkında mısın” diye cevap veriyor.
Niye sabahın kötünde yazdın dediğimde de “rüyamda mı gördüm kadını yani, sen ne demek istiyorsun“ diye üste çıkmaya çalışıyor. “Gün içinde atamıyorum, işe başlamadan mesaj atmamın ne sakıncası var” şeklinde sadece kendini kandırdığı açıklamaları da mevcut.

Söyleyin şimdi ben ne yapayım?

Not: 20. sayfada güncelleme var

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım işi nedeniyle insanlarla irtibat halinde çalışıyor. Geçenlerde yine iş nedeniyle yüksek lisans yaptığını söyleyen bir psikologla tanışmış. Ben de uzun zamandır kendisine bir psikoloğa görün dediğim için telefonunu almış. Psikolog kız üniversitede bu görüşmelerin ücretsiz olduğunu söylemiş. Bu aralar maddi durumu da çok düzenli olmadığından benim bu isteğimi sürekli erteliyordu. Böyle bir fırsat karşısına çıkınca değerlendirmek istemiş. Benim önceki önerilerimi hiç kaale almamıştı, ücret nedeniyle olduğunu söyleyerek.

Psikolog buna diyor ki “ben sizin için biriyle görüşme ayarlayacağım”. Buraya kadar sorun yok. Ama bana sorun gibi gelen şey şu: Kız buna gece 21:34’te mesaj yazıp “uygunsanız sizi 1 saate arayacağım” diyor. Yani gecenin 10 buçuğunda arayacak. Bizimki de “uygunum bekliyorum” diyor. Amma velakin uyuyakalıyor. Sonra sabah uyanınca (06:19’da) mesaj atıp “afedersiniz dün uyuyakalmışım, gün içinde müsait olursanız ya da akşam arayabilir miyim” diyor. Kız da 10:28’de cevap yazıp “tabi ki ben de akşam müsait olacağım” diyor.

1. Psikolog da olsa, yüksek lisans da yapsa, birilerine yardımcı da olmak istese, gece 9 buçukta mesaj yazması normal mi? İşle ilgili ve acil bir durum sayılmaz. Erkek arkadaşımın savunması şu:”Gün içinde müsait değil demek ki o saatte aramış”
  2. Erkek arkadaşımın sabahın köründe mesaj atması zaten normal değil diye düşünüp bayağı haşladım, gün içinde işi nedeniyle ÇOK YOĞUN oluyormuş. SİZCE bu bahanesi ne kadar kabul edilebilir? (Benim için yüzde 0)
  3. Psikolog kızın akşam müsaitim deyip yine mesai dışı bir saatte iletişim kuracağını bildirmesi normal mi?

Erkek arkadaşıma göre hepsi normal. Bana kalkıp “sen değil miydin bana psikoloğa git diyen, 23-34 yaşında kız sen ne dediğinin farkında mısın” diye cevap veriyor.
Niye sabahın kötünde yazdın dediğimde de “rüyamda mı gördüm kadını yani, sen ne demek istiyorsun“ diye üste çıkmaya çalışıyor. “Gün içinde atamıyorum, işe başlamadan mesaj atmamın ne sakıncası var” şeklinde sadece kendini kandırdığı açıklamaları da mevcut.

Klasik erkek manipülasyonları. Sizi suçlu hissettirmeye çalışıyor. Kötü bir amaçlı olmasa bile yaptığı şey doğru değil...
Siz yapsanız normal karşılar mı, sanmam :(

Bana cok normal geldi, siz baya abartmissinz aksam 9.30 da 10.30 da gec bir saat degil, eekek arkadasiniz da aksam uyuya kaldigi icin mahcup olup sabah direk aklina gelip mesaj atmistr...cok abarti geldi bana sizin tavriniz

Mesele bir kızla ya da psikologla yazışması değil ki
Sabah o kadar erken saatte yazmak görgüsüzlük değil mi
Ben kendi kardeşime, anneme, en samimi arkadaşıma bile o saatte mesaj yazmam

Boşuna evham yapıyorsunuz bence. Karşıdaki erkek olsa yine aynı şeyi düşünür müydünüz.?
Gayet sıradan konuşmalar. Belki kızın vakit ayırabildiği tek saat bu.
Ayrıca erkek arkadaşınızda kızı çok önemsese, uyumaz her hâlükârda beklerdi.

Erkek olsa da tepkim aynı olurdu elbette. Mesai dışı yazışma. Ne gereği var mantığındayım ben.

ortada net bir durum yokken, bu tür kıskançlıklar yaparsanız, elinizle itmiş olursunuz...

Merhaba, ben sizi anlıyorum; erkek arkadaşınız da biraz ergensi hareket ediyor yalnız.
Açıkçası ben de tanımadık bir erkekle akşam konuşulmasını lüzumlu bulmam ama sizin hatanız şu ki daha bir şey olmadan kızmanız ve öyle davranmanız.
Unutmayın bazen sinsi bir denizaltı olacaksınız olayları gözlemleyip baktınız denizi fok basmaya başladı o zaman hemen ortaya çıkacaksınız.

şaka mı bu

kocaman 50 küsür yaşında iyi bir mevkide olan adam sabahın 6 sında mesaj atılmayacağını bilmez mi

hem de yanlış hatırlamıyorsam oruç vs de tutuyor karşı tarafın o saatte uyuduğunu düşünmek zor olmasa gerek

kızın bir saate kadar ararım demesi de garip yani arayacaksan o zaman ara neden bir saat sonra ararım diye yazıyorsun ki

ya yoğun da ne kadar yoğun ayrıca tuvalete gidince atsın mesaj madem sabahın köründe atacağına

ayrıca da ne maddi sıkıntısı ya 200 tl veremiyor mu yani de yüksek lisans öğrencisine böyle bir muhabbete giriyor

Not: şimdi gördüm bu o kişi değilmiş ,

neyse kim olursa olsun 6 da aramamalı, kızın 1 saat sonra arayacağım demesi de garip

Back