ERKEK ARKADAŞIMLA TERS İLİŞKİ YAŞADIK ADET OLDUM AMA LEKELENMEM VAR?

Zaten istesem de bakamam o günden sonra psikolojim bozuldu gerçekten bir ara intihar bile edebilirdim o dereceye geldim. Zaten öyle birşey varsa da benden önce ailem yapar
Sakın intiharı düşünme. Hamile kalman çok düşük bir ihtimal ama aklında soru işareti kalmasın istiyorsan eczaneden test alabilirsin. Şikayetçi olsan tabi ki iyi olur ama farkındayım konu ailene gidecek ve daha çok sıkıntı yaşayacaksın. O kişiyi tamamen hayatından çıkar pişman olmuşsun zaten bu saatten sonra hiç bir şey düşünme ve yoluna bak yaşın daha çok genç. Önemli olan hatalardan ders çıkarman. Düşünmemeye çalış kitap falan oku yürüyüşe çık kafanı dağıt. Mutlu olmaya çalış ❤️

Allah sizden gerçekte razı olsun ya bana çok iyi geldiniz hepiniz çok sağolun 💋
Kesinlikle birdaha öyle birini almam hayatıma çok pişmanım zaten öyle biriyle olduğuma daha da aynı hataya düşmem

Allah sizden gerçekte razı olsun ya bana çok iyi geldiniz hepiniz çok sağolun 💋
Kesinlikle birdaha öyle birini almam hayatıma çok pişmanım zaten öyle biriyle olduğuma daha da aynı hataya düşme
Üzülme piskolojini de bozma korma da rabim senin gönlünü biliyo daha çok küçüksün dua et kendine seni anlayan bir tek rabindir hayatına devam et okula gidiyosan derslerine çalış. geleceğin aydınlık ve güzel olsun inşallah.

Ters ilişkinin kadınlara zararları nelerdir ?​

Kadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.

Öyle ki, ters ilişkiye giren kadınların çok büyük bir kısmı, anal bölgede yer alan halka şeklinde kasların zamanla deforme olması sonucu, ilerleyen yaşlarda dışkı tutmakta zorluk çekmektedirler. Hastanelerin genel cerrahi klinikleri hemen her gün bu tarz şikayetlerle gelen kadınlarla doludur. Öyle ki dışkılarını hemen hiçbir şekilde tutamayan ve bu sebeple tedavi olana dek kendini bezlemek zorunda kalan kadınlar mevcuttur.

Diğer yandan ters ilişkiden sonra penisin temizlenmeden vajinaya sokulması ise çok ciddi bir enfeksiyon (iltahap) riski ile kadını kadınları bırakmaktadır. Çünkü makatta bulunan dışkı içerisindeki mikroplar, penis yardımı ile vajinanın en derin noktasına kadar ulaşabilmekte ve burada üreyerek enfeksiyona sebep olmaktadırlar. Ters ilişkiden sonra kadının vajinasını temizlemeye çalışması, bu açıdan hiçbir fayda yaratmamaktadır.

Kadınlarda ters ilişkinin zararları bunlarla sınırlı değildir. Her ne kadar ortada henüz çok ciddi bir ibare bulunmasa da, genel cerrahların pek çoğu ters ilişkinin hemoroid sürecini en azından hızlandırdığını düşünmektedirler.

Back
X