Erkek arkadaşımla birlikte uyuduk ve cinsel organı çok küçüktü.

Strwbrrymuffin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
564
309
Giysimin üzerinden temas etti ve maksimum 5 cm gibi bişeydi. Benimle evlenmek istiyor ben bu adamla normal bi cinsellik yaşayabilir miyim? Şimdiye kadar kimseyle olmadım bekledim ama bunun için miydi :KK43: ayrılmam gerekir mi yardımcı olun lütfen kimseye soramadığım bi soru bu kızlar teşekkür ederim şimdiden

5 santim değildir ya o kadar küçük penis olmaz, belki tam sertleşmemişti ya da giysi üzerinden tam anlamamışınızdır

5 cm mi? Giysi üzerinden temasla mı anladınız bunu?
O kadar cücük gibi olması pek mümkün değil ya, işerken cımbız mı kullanıyor?

Tamamını hissedememişsinizdir, erekte halde değildir, erekte hali de büyük değildir.

Ne diyeyim şimdi, "sertleşmiş halini aç göster bakıcam" diyin mi:KK53:

Evlenmeden önce birlikte olmak gibi bir düşünceniz yoksa ne çıkarsa bahtınıza.

Giysimin üzerinden temas etti ve maksimum 5 cm gibi bişeydi. Benimle evlenmek istiyor ben bu adamla normal bi cinsellik yaşayabilir miyim? Şimdiye kadar kimseyle olmadım bekledim ama bunun için miydi :KK43: ayrılmam gerekir mi yardımcı olun lütfen kimseye soramadığım bi soru bu kızlar teşekkür ederim şimdiden
Ah be canım sen moralini bozma bisey yoktur sadece sen öyle hissetmişsin böyle yaparsan zaten hem evililik hemde cinsel hayatin iyi olmazz😂Küçükse bile bir sürü yontem var bu arada büyük olmasi sandığın kadar iyi değıl ızdırap gibi😂

X