- 5 Nisan 2023
- 3.834
- 11.755
- 128
- 27
- Konu Sahibi Mizuki Luna
-
Ay valla bi ben mi buna takıldım diyorum gerçektenAy öyle demesine takılna kadar üst üste iki gün niye araşıyorlar? Kadın numarasını didikleyip bulana kadar ne bu samimiyet ve on yıldır konuşmamışlar?? Bunları merak ederdim ben
sadece sevgilisinin böyle demesine takmış ilişki üzerinden kendi üzerine alınmış erkek arkadaşı mutsuzmuş gibi hissetmiş ama asıl tehlike daha büyük benceAy valla bi ben mi buna takıldım diyorum gerçekten10 sene geçmiş yahu 10 koca sene iş atıyolar birbirlerine bariz. Yakın arkadaşlar dostlar görüşmesede araşır yazar vs
Bu zamanda eşi var çocuğu var artık çok kriter gibi değil herkes bu sınırları aşıyorDün mesajlaştılar müsait olunca araşalım demişler bugün araştılar kadın yaşadığı yere işletmesine davet etmiş beni de katarak,üniversitedeyken yakın arkadaşlarmış ve sevgilimin bölümündekilerin çoğu kadınmış ve o yüzden ünide çoğunlukla kadın arkadaşları varmış ondan ters bir şey düşünmedim kadının zaten eşi çocuğu var
Yani düşünüyorum kocası 10 senedir görmediği adamın numarasını tırım tırım arayıp en bilindik “rüyamda gördüm” bahanesiyle mesaj attığını görse ne düşünür. Empati yapıyorum eşim bi kadına bu şekilde yazsa sonrada araşsa büyük olay çıkar.sadece sevgilisinin böyle demesine takmış ilişki üzerinden kendi üzerine alınmış erkek arkadaşı mutsuzmuş gibi hissetmiş ama asıl tehlike daha büyük bence
Sizinkinin hayatı ,stediği şekilde değişmemiş ve üni.deki hayallerini beklentilerini gerçeleştirememiş kadın daha ileride göründüğü için kendince mağduru oynuyor ilgi görsün diye.10 yıldır belki daha fazladır iletişim kurmamışlar hayatları değişmiş o yüzden öyle düşünüyorum
Bilmiyorum ya, bende kendimi yetersiz hissederdim sanırım konu sahibi gibi.. Yani partnerime iyi gelmiyorsam ne işimiz var birlikte?Hayret bir şey insanların nasıl hissettiği de mi problem oluyor artık ilişkilerde.
Valla benim de iyi giden bir ilişkim var ama ben de yaşıyor gibi değilim. Sevgilim de benden şikayetçi olsun söyleyeyim de.
Bilmiyorum ya, bende kendimi yetersiz hissederdim sanırım konu sahibi gibi.. Yani partnerime iyi gelmiyorsam ne işimiz var birlikte?
40+ oldugunu tahmin ediyorum.evet gercekten oyleler.icleri gecmis hosaf gibiler
Evet kesinlikle, sen çok daha iyi ifade ettin.Valla aynisini dusunuyorum da kendimi yetersiz hissetmezdim, sevgili oldugum adamin malkafa oldugunu dusunurdum. Madem mutsuzsun benimle ne isin var cik git, 3. kisilere mizmizlanmak nedir ... miymintiliga hic gelemiyorum su durumda herhalde ayrilirdim. Ona buna mizildanip yetersiz oldugumu ima edip beni tanimadigim birine kucuk dusuren biriyle olmazdim.
Bilmiyorum ya, bende kendimi yetersiz hissederdim sanırım konu sahibi gibi.. Yani partnerime iyi gelmiyorsam ne işimiz var birlikte?
Kadına mutsuzum mesajı vererek müsaitim demeye çalışıyor. Ne yazık ki net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?