• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yalanı

Bu tavrı hoşunuza mı gitti? :işsiz:
Belli ki her kıza aynı şeyi yapıyor.. rahatlığına bakılırsa
Siz güzel olduğunuz için niye aklını kaybetsin, ne kadar safsınız
birde ne münasebet annesine niye veriyor telefonu, bu emirvaki büyük saygısızlık
Kusura bakmayın ben açık yazarım.

Üst üste çok yorum yapmışım. çünkü sonradan gördüm yazdıklarınıızı:KK51:

Bakin bende bu sekilde yalan soyleyen bir insanla tanistim aylar once. O yalana bir bahane buldu, diger yalana gecerli sebebim var hadi bende hak ver derken ardi arkasi kesilmedi. Sonunda ne odu biliyosunuz? Eski gorustugu kizla ben ayni anda hayatinda varmisiz. Sonra bizim armiz sogudu ben daha yeni ogrendim biz konustugumuz donemde o kizinda hayatina dahil oldugunu. Sosyal medyasinda baska nir hesapa eklu olmasini fark ederek yakaladim bende. Yani onun icin umursanmamisim o yuzden soguk davranmis son zamanlar diyorum simdi. Sizde isin sonunda ortada kalmayi goze aliyorsaniz devam edin tabi. Yalan soylemeye aliskin insan herseye bir kilif bulur onlardan hayir gelmez. Birakin uzulmeyi kurtuldugunuza sevinin. Ileride yipranmis bezmis bir sekilde cikarsiniz bu iliskiden. Yalan illa sizi sona goturur. Simdi degilsede evlilikte goturur.

Bakin bende bu sekilde yalan soyleyen bir insanla tanistim aylar once. O yalana bir bahane buldu, diger yalana gecerli sebebim var hadi bende hak ver derken ardi arkasi kesilmedi. Sonunda ne odu biliyosunuz? Eski gorustugu kizla ben ayni anda hayatinda varmisiz. Sonra bizim armiz sogudu ben daha yeni ogrendim biz konustugumuz donemde o kizinda hayatina dahil oldugunu. Sosyal medyasinda baska nir hesapa eklu olmasini fark ederek yakaladim bende. Yani onun icin umursanmamisim o yuzden soguk davranmis son zamanlar diyorum simdi. Sizde isin sonunda ortada kalmayi goze aliyorsaniz devam edin tabi. Yalan soylemeye aliskin insan herseye bir kilif bulur onlardan hayir gelmez. Birakin uzulmeyi kurtuldugunuza sevinin. Ileride yipranmis bezmis bir sekilde cikarsiniz bu iliskiden. Yalan illa sizi sona goturur. Simdi degilsede evlilikte goturur.
Kesinlikle devam etmek gibi bi durum olamaz artık bu yalanın üzerine zaten öğrendiğim andan itibaren derslerimi bahane ederek konuşmayı azalttım telefonumu ara ara kapatıyorum ders çalıştığımı yoğun olduğumu söylüyorum.yinede işte insan üzülüyo böyle bi durum yaşadığım için.

Bana geçen hafta şöyle söyledi yakın bi arkadaşının kız arkadaşından ayrıldığını kızın arkadaşını terkettiğini söyledi bende sebep nedir deyince.arkadaşı biriyle beraber olmuş (burda çok afedersiniz) arkadaşı ihtiyacım için beraber oldum bu onu sevmediğim anlamına gelmez bu benim ihtiyacım ama öğrenince beni terketti demiş.bende kız en doğrusunu yapmış aferin kıza geri de dönmesin deyince aman canım boşver bizene gibi konuştu. Ben zaten bu konuşmanın üzerine şüphelendim çünkü ortada böyle bi konu yokken durduk yere söyledi bunu.

Sizin artık o siteye girmeni istemiyorum demeniz de çok saçma, onun yalanı da...

Sonuçta dil pratik yapmayı, farklı kültürden insanlarla sohbet etmeyi seviyor olabilir.

Keşke yalan söyleyeceğine, hayır kullanmak istiyorum deseydi.

Bu arada adını öğrenmeye çalışmak, resim istemek de çok saçma....bunca zamandır tanıdığınız birini adı, resmi olmadan da anlarsınız zaten.

Zaten mesaj yazılsa konuşulsa kuzen yazar.
Diğer ihaleler hep arkadaşa kalır.
Net şekilde yalan söylemiş size.

Son düzenleme:
Sizin artık o siteye girmeni istemiyorum demeniz de çok saçma, onun yalanı da...

Sonuçta dil pratik yapmayı, farklı kültürden insanlarla sohbet etmeyi seviyor olabilir.

Keşke yalan söyleyeceğine, hayır kullanmak istiyorum deseydi.

Bu arada adını öğrenmeye çalışmak, resim istemek de çok saçma....bunca zamandır tanıdığınız birini adı, resmi olmadan da anlarsınız zaten.
Resmi ve adını elimde ispatlayabileceğim delil olması adına istedim

Benim takıldığım şu oldu tartıştığınızda hız yaparak size fotoğraf atması bunu yalnızca cahil bir zihniyet yapabilir ve bu cahillik yarın sizi yakabilir siz onu bunu boşverin bunu yapması bile ayrılık sebebi bu tarz cahillerden uzak durun

Başka isimle hesap açıp iletişime geçip konuşan o mu değil mi öğrenir sonra da yüzüne tokat gibi çarpardım ben olsam..

Şimdi direk konuşsanız tabi ki inkar edecek. Öyle miymiş ben bilmiyordum diyecek vs.. Erkek sonuçta kendini çok akıllı sanıyor..

Kesinlikle devam etmek gibi bi durum olamaz artık bu yalanın üzerine zaten öğrendiğim andan itibaren derslerimi bahane ederek konuşmayı azalttım telefonumu ara ara kapatıyorum ders çalıştığımı yoğun olduğumu söylüyorum.yinede işte insan üzülüyo böyle bi durum yaşadığım için.
Bende cok uzuldum valla yalanlari her yakaladigimda bir kez daha yikidim. Ama onursuz ve gurursuz yasarsam daha cok uzelecektim bunuda iyi bildigim icin icim aciya aciya vazgectim. Sonra iyikide yalanlari bastan gormusum dedim ya gormeseydim allah gosermeseydi o yalanlarla yasayacaktim. Sizde bu acidan dusunun. Insan kabullenemiyor ilk basta inanamiyor ama iste oluyor bu tip seyler. Obemli olan acida ceksen vazgecip yola devam etmek. Vazgecilmezse daha buyuk sıkıntılar cikacak ileride bunu unutma. Bu insanlar asla duzelmiyo cunku.

Bende cok uzuldum valla yalanlari her yakaladigimda bir kez daha yikidim. Ama onursuz ve gurursuz yasarsam daha cok uzelecektim bunuda iyi bildigim icin icim aciya aciya vazgectim. Sonra iyikide yalanlari bastan gormusum dedim ya gormeseydim allah gosermeseydi o yalanlarla yasayacaktim. Sizde bu acidan dusunun. Insan kabullenemiyor ilk basta inanamiyor ama iste oluyor bu tip seyler. Obemli olan acida ceksen vazgecip yola devam etmek. Vazgecilmezse daha buyuk sıkıntılar cikacak ileride bunu unutma. Bu insanlar asla duzelmiyo cunku.
Dediğiniz çok doğru bu yalandan sonra devam etmem kendime olan sayğımıda kaybettirecek bana,içim acısada vazgeçmekten başka çarem yok baştan bana yalan söylediyse ilerde neler yaşayacağım göze alamam ama gerçekten yıkıldım üzüldüm.daha öncede söylemiştim ona yalan söylediğin beni kandırdığın herhangi bir durumda asla geri dönüşüm olmaz acıdan ölsemde dönmeme demiştim ve bi paniklemişti tabiki o zaman bu söylediğinin yalan olduğunu bilmiyordum yalanını yeni öğrendim.

Benim takıldığım şu oldu tartıştığınızda hız yaparak size fotoğraf atması bunu yalnızca cahil bir zihniyet yapabilir ve bu cahillik yarın sizi yakabilir siz onu bunu boşverin bunu yapması bile ayrılık sebebi bu tarz cahillerden uzak durun
Evet bende hız yaparak video attığında çok cahil davrandığını söyledim ayrıca kendisine olgunlaşması gerektiğini söyledim.uzak durmam gerktiğini farkettim ama bende vazgeçemedim fakat bu yalan üzerinede asla devam edemem

Evet bende hız yaparak video attığında çok cahil davrandığını söyledim ayrıca kendisine olgunlaşması gerektiğini söyledim.uzak durmam gerktiğini farkettim ama bende vazgeçemedim fakat bu yalan üzerinede asla devam edemem
Kesinlikle devam etmemelisiniz bu hayata bir kez geliyoruz kimse için zindan etmeyin

Apaçık yalan söylemiş hiç güven verici değil..

Fake üyelikle yazıp yoklardım ben olsam anlamayacağı şekilde.
Önce yokla sonra yalan söyledin diye vur yüzüne..

Fake üyelikle yazıp yoklardım ben olsam anlamayacağı şekilde.
Önce yokla sonra yalan söyledin diye vur yüzüne..
Fake üyelikle yokladım ısrarla ismini vermedi bana.ama artık bu bişey ifade etmiyo artık ortada açık bariz söyleği yalan var “kapatmak istedim kapatmadıklarını söylediler” yalanı var ortada daha öncede söylediğim gibi siteyi arayarak öğrendim yalanının. Şuan sadece biraz toparlanmaya çalışıyorum yüzüne vurmak için çünkü üzgün olduğum zaman kelimrleri biraraya getiremiyorum ama yarın telefonla yada mesajla yüzüne vurucam ve telden engellicem bana birdaha ulaşamasın.

Apaçık yalan söylemiş hiç güven verici değil..
Ona karşı güvenimi tamamen kaybettim artık güven olmayan ve içinde yalan olan bi ilişkiyi devam ettiremem çok üzgün olsamda yapmam gereken bu sadece dua ediyorum söyledikten sonra yapacaklarını tahmin ettiğim için,rabbim gücümü artırsın.

Back