• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yalanı

Bana hep sen çok namuslu karakterli bi kızsın diyodu belkide bende bulamadığını ordan arıyodu.sen elimde dur ben bide keyfime bakayım mı yaptı anlayamıyorum artık.

Fake hesaptan resim isteyin foto atsin size

Ben erkekleri anlayamıyorum artık beni ilk gördüğünde şok oldu resmen aklını kaybetti resminden çook daha güzelmişsin dedi durdu hatta ilk buluşmada otururken annesi aradı bişey sormak için annesine dur bekle dedi ve telefonu bana uzattı konuşurmusun diye.

bunları anlatan bi msj at sana yalandan nefret ettiğimi söylemiştim feln yaz bitir ve ne yazarsa yazsın cvp verme hatta engelle çnkü şu an duygusalsın ve seni bi şekilde kandırabilir öyle oldu böyle oldu bir sürü kılıf uydurur. sen de inanırsın. iletişimi kes yalanın affı belki daha kçük bi konuda olur bu konuda olmaz bnce çnkü o sürede herşey yapmış olabilir.

Fake hesaptan resim isteyin foto atsin size
Kendi resmi vardı bi kaçgün öncesine kadar siteye girmiyorum ama üyeleri fazla gözüksün diye üyeliğimi kapatmıyolar dedi ben şüphelenmeye başlayınca verdim dediği arkadaşının resmi kondu siteye

bunları anlatan bi msj at sana yalandan nefret ettiğimi söylemiştim feln yaz bitir ve ne yazarsa yazsın cvp verme hatta engelle çnkü şu an duygusalsın ve seni bi şekilde kandırabilir öyle oldu böyle oldu bir sürü kılıf uydurur. sen de inanırsın. iletişimi kes yalanın affı belki daha kçük bi konuda olur bu konuda olmaz bnce çnkü o sürede herşey yapmış olabilir.
Evet bende sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bütün bunları siteyi aradığımı yalanını öğrendiğimi anlatan mesaj atıp hiçbir şekilde cevap vermemeyi düşünüyorum

Kendi resmi vardı bi kaçgün öncesine kadar siteye girmiyorum ama üyeleri fazla gözüksün diye üyeliğimi kapatmıyolar dedi ben şüphelenmeye başlayınca verdim dediği arkadaşının resmi kondu siteye
Resim istemek olmaz o zaman

Görüntülü konuşma özelligi var mi sitede

Yada numarasini isteyin tlf daha rahat konusuruz deyin belki kendi nmrsini verir
Cokta israrcı olmayın süphelenmesin

Ama ne kadarda olsa gerçekten etkilenmiştim Güzel duygular hissediyordum.bu yalanını öğrendiğimden buyana sürekli ağlıyorum hiçmi kimseye güvenemicez artık

Resim istemek olmaz o zaman

Görüntülü konuşma özelligi var mi sitede

Yada numarasini isteyin tlf daha rahat konusuruz deyin belki kendi nmrsini verir
Cokta israrcı olmayın süphelenmesin
Kendisi yada gerçekten arkadaşı olsun artık sitedeki kişi ne farkedicekki ortada söylediği bi yalan var.üyeliği kapatıcaktım ama üyelik iptali yokmuş yalanı.siteyi kendim aradım öğrendim böyle bişey olmadığını.

Ben erkekleri anlayamıyorum artık beni ilk gördüğünde şok oldu resmen aklını kaybetti resminden çook daha güzelmişsin dedi durdu hatta ilk buluşmada otururken annesi aradı bişey sormak için annesine dur bekle dedi ve telefonu bana uzattı konuşurmusun diye.

Üzülme Hiiiç kafan bile takma..
Tam tersi sevin çok kısa sürede gösterdi gerçek yüzünü.
boyle saçma birşey de bile yalan soyleyebiliyorsa gerisini sen düşün. Birde abarta abarta anlatmış yok aradım da bağırdım da yine de iptal etmiyorlar da. Sirf uc bes kisiyle daha konuşabilmek icin yapiyo bunu.
Kimseye guvenmemeyi böyle böyle öğreniyoruz ne yazık ki. Terk et gitsin

Üzülme Hiiiç kafan bile takma..
Tam tersi sevin çok kısa sürede gösterdi gerçek yüzünü.
boyle saçma birşey de bile yalan soyleyebiliyorsa gerisini sen düşün. Birde abarta abarta anlatmış yok aradım da bağırdım da yine de iptal etmiyorlar da. Sirf uc bes kisiyle daha konuşabilmek icin yapiyo bunu.
Kimseye guvenmemeyi böyle böyle öğreniyoruz ne yazık ki. Terk et gitsin
Değilmi sevinmem gerek başta kendini belli ettiği için ama neden sevinemiyorum kendime şaşırıyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum.daha önce bu siteye girme mevzusunda tatıştığımızda ağladı sızladı girmiyorum ama üyeliğimi iptal etmiyolar dedi ve ben kızınca ayrılmaya kalkınca gecenin ikisinde arabada hız yapmış bi şekilde giderken videosunu attı bana acı çekiyorum bana inanmıyosun dedi

Değilmi sevinmem gerek başta kendini belli ettiği için ama neden sevinemiyorum kendime şaşırıyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum.daha önce bu siteye girme mevzusunda tatıştığımızda ağladı sızladı girmiyorum ama üyeliğimi iptal etmiyolar dedi ve ben kızınca ayrılmaya kalkınca gecenin ikisinde arabada hız yapmış bi şekilde giderken videosunu attı bana acı çekiyorum bana inanmıyosun dedi
ağlaman normal bence ağla içine atma şimdi ağla ki daha sonra gülebil. bak o zmn nasıl kandırmış işte şimmdide aynısını yapıcak inanma sakın

Bana hep sen çok namuslu karakterli bi kızsın diyodu belkide bende bulamadığını ordan arıyodu.sen elimde dur ben bide keyfime bakayım mı yaptı anlayamıyorum artık.
Ne alakası var? Sizi de oradan bulmuş. Oradakilerin hepsi karaktersiz mi? Siz karaktersiz misiniz? Nasıl saçma bir düşünce yapısı
Vurun müsait bir yerine tekmeyi, free free takılsın

ağlaman normal bence ağla içine atma şimdi ağla ki daha sonra gülebil. bak o zmn nasıl kandırmış işte şimmdide aynısını yapıcak onun Vereceği tepkiyi tahmin edebiliyorum ağlayıp sızlayacak yine saçma sapan hareketler yapacak.kendimden korkuyorum ya tekrar inanırsam diye çünkü artık bende iyi değilim.siteyi aradığımda telefondaki kişi öyle bişey olamadığını söylediğinde gözyaşlarıma engel olamadım ve sitede konuştuğum kişi kendilerini arayıp sormakla akıllıca davrandığımı söyleyip resmen beni teselli etmeye çalıştı ne kadar üzüldüğümü farketti telefondaki kişi

o yüzden bitir ve sana cvp yazmasına seninle iletişim kurmasına fırsat verme bu da çok zor olacak ama kendi iyiliğin içn yapman lazım

o yüzden bitir ve sana cvp yazmasına seninle iletişim kurmasına fırsat verme bu da çok zor olacak ama kendi iyiliğin içn yapman lazım
Çook zor olacak benim için ama mesaj atıp bitirdikten sonra heryerden engellemeyi düşünüyorum çünkü engellemezsem saatlerce arar

Back