• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yalanı

şu an gayet normal şeyler hissediyosun ama şu bi kaç günü atlatırsan artk daha mantklı düşüncen ve soğuycaksın sonrası gelir zaten Alah kolaylık versin :(

Himm evet sanal insanlar..Size basta iyi niyetli gibi gorunen bu arkadas guveninizi kazandiktan sonra biseyler yasamak isteyecek ve sonrasinda kaldigi yerden devam edecektir.Böyle bir rahatsiz da bana denk gelmisti epey bir konustuktan sonra numaralarimizi verdik birbirimize..once kendisini isyerinde arkadasca ziyaret etmemi istedi zaten benim de niyetim buydu sonra hoslandim sonra asik oldum derken elimi tutmak istemekten baslayip opmek icin firsat kollamalar gozlerimin icine davetkar bakislar.. hizli hizli level atlamak istemeleri dikkatimi cekti.Fake hesap acip yazdim inanir misin ayni cumleleler ayni tavirlar..
Ertesi gun habersiz gittim kendisinin isyerine..Yazmaya oyle bir dalmis ki kolay gelsin diyerek sessizligi bozdum :) biseyler icelim diyerek kalktik ofisinden sonra actigim fake hesap uzerinden kendi yazdigi cumlelerle konu aralarinda girisler cikislar yaptim :)) aptal degil anladi tabi
Aksami fake olan hesaptan üzgün oldugunu bunun bir aliskanlik oldugu ve bu sekilde cok sosyal cevre! Olusturdugunu soyledi.Gayet acik ve net kendisi hakkinda dusuncelerimi dile getirdigimde "Erkek milleti doyumsuzdur guzelim angelina jolie kadar güzel olsa da faydasi yok" dedi :) Bilumum tatli dille! Konustuktan sonra kendisini bir daha asla gormedim..
Guvenmeyin kolay kolay kimselere..
Nokta.

Son düzenleme:
Himm evet sanal insanlar..Size basta iyi niyetli gibi gorunen bu arkadas guveninizi kazandiktan sonra biseyler yasamak isteyecek ve sonrasinda kaldigi yerden devam edecektir.Böyle bir rahatsiz da bana denk gelmisti epey bir konustuktan sonra numaralarimizi verdik birbirimize..once kendisini isyerinde arkadasca ziyaret etmemi istedi zaten benim de niyetim buydu sonra hoslandim sonra asik oldum derken elimi tutmak istemekten baslayip opmek icin firsat kollamalar gozlerimin icine davetkar bakislar.. hizli hizli level atlamak istemeleri dikkatimi cekti.Fake hesap acip yazdim inanir misin ayni cumleleler ayni tavirlar..
Ertesi gun habersiz gittim kendisinin isyerine..Yazmaya oyle bir dalmis ki kolay gelsin diyerek sessizligi bozdum :) biseyler icelim diyerek kalktik ofisinden sonra actigim fake hesap uzerinden kendi yazdigi cumlelerle konu aralarinda girisler cikislar yaptim :)) aptal degil anladi tabi
Aksami fake olan hesaptan üzgün oldugunu bunun bir aliskanlik oldugu ve bu sekilde cok sosyal cevre! Olusturdugunu soyledi.Gayet acik ve net kendisi hakkinda dusuncelerimi dile getirdigimde "Erkek milleti doyumsuzdur guzelim angelina jolie kadar güzel olsa da faydasi yok" dedi :) Bilumum tatli dille! Konustuktan sonra kendisini bir daha asla gormedim..
Guvenmeyin kolay kolay kimselere..
Nokta.
Yaşadıklarımız

Uyuyamıyorum sürekli neden sorusunu kendime soruyorum beni beğenmeyebilir hayatına dahil etmek istemeyebilir bunu gayet iyi anlarım ama bana sana ölüyorum bitiyorum deyip arkamdan yalanlar çevirmesi beni üzen.sonuçta kırdığı yalan söylediği bi insanın vebalini nasıl taşır bi insan hiçmi vicdanı sızlamaz

Yaşadıklarımız hemen hemen aynı ne kadar temiz duygularla başlıyoruz oysaki karşımızdaki kişi gayet rahat yalan söyleyebiliyor. Belkide arkamdan gülüyodu nasıl inanıyo diye
Yine de elinizde somut biseyler olmadan karsi tarafla olumsuz diyalog gerceklestirmeyin derim.Hakli gerekcesi olsa yalana basvurmazdi gerci..Bilemiyorum karsimizdaki insanin niyetinden emin olamiyoruz cogu zaman.Temkinli baslamak gerekir..Zaman iyi niyet zamani degil ne yazikki..
Rabbim kalplerimize göre versin..
Yasadigimiz hersey tecrübe.Dilerim sizi hakeden güzel bir insanla karsilasirsiniz..❤

Nasıl bi yalan insanmış
Yine de elinizde somut biseyler olmadan karsi tarafla olumsuz diyalog gerceklestirmeyin derim.Hakli gerekcesi olsa yalana basvurmazdi gerci..Bilemiyorum karsimizdaki insanin niyetinden emin olamiyoruz cogu zaman.Temkinli baslamak gerekir..Zaman iyi niyet zamani degil ne yazikki..
Rabbim kalplerimize göre versin..
Yasadigimiz hersey tecrübe.Dilerim sizi hakeden güzel bir insanla karsilasirsiniz..❤
çok tşk ederim güzel dilekleriniz için. Olumsuz bir diyaloğ kurmayı düşünmüyorum neden bana yalan söylediğini sorup yalanını yüzüne vurucam yalanı açık olarak ortada zaten sadece yalana başvurmasının sebebini sorup daha sonra bütün iletişimi kesmek şuan yapmam gereken.

Üyeliğini kapatamamıştır sen kızma diye yalan söylüyordur diyecektim. Ama profil resmini de değiştirdiğini söyleyince...

Boşver...

Ben olsam güzel bir bulusma ayarlardim. Sakin sakin sorardim. Kizmayacagim, neden? Der konuştururdum. Sonra da ben sana soylemistim ama yalan konusundaki durusumu deyip sakince masadan kalkip giderdim.

Belki kapatmayı bilmiyordur diyecektim ama arayıp sorduğunu olmadığını söylüyor ama size kapatılacağını söylüyor ve şöyle bi şey var yıl olmış 2018 arkadaşına niye hesabını versin o siteye üye olmak çok mu zor yenş hesap açmak girmek isteyen üye olur. Bence de buluşun sakince sorun gerekçesini dinleyin yüzüne vurup sakince gidin :KK25:

Sandığın kadar senden etkilenmemiş demek ki hala arayışta tabi ki giriyor senle aynı anda kaç kişiye yürümüştür Allah bilir bide saf saf inanıyorsunuz hayret ediyorum

Değilmi sevinmem gerek başta kendini belli ettiği için ama neden sevinemiyorum kendime şaşırıyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum.daha önce bu siteye girme mevzusunda tatıştığımızda ağladı sızladı girmiyorum ama üyeliğimi iptal etmiyolar dedi ve ben kızınca ayrılmaya kalkınca gecenin ikisinde arabada hız yapmış bi şekilde giderken videosunu attı bana acı çekiyorum bana inanmıyosun dedi

He he hep aynı yalanlar taktikler hep bir arkadaşları kullanır o hesapları zaten benim eski öküzünde motoru vardı kız kardeşi arayıp ağlamıştı abim motora atladı gitti çok hız yapıyor ne olur affett diye :D valla hala yaşıyor yani keşke ölüp geberseler sahiden

Toplu cevap vereyim arkadaşlar fake üyelik alıp yazdım cevap verdi konuştu.ama ismini falan vermedi bana ısrarla.ben üyeliğini neden kapatmıyosun dediğimde siteyi aradım kapatmıyolarmış üyeliği bende arkadaşıma verdim o kullanıyo dedi.

o zaman külliyen yalan söylemiş bu sana..
çok itici bir durum. Yalana bak hangi evrende yaşıyor bu arkadaş.
Ama ben sanmıyorum sizi kandırır bir şekilde. nokta

Bana hep sen çok namuslu karakterli bi kızsın diyodu belkide bende bulamadığını ordan arıyodu.sen elimde dur ben bide keyfime bakayım mı yaptı anlayamıyorum artık.

Namus nedir ya omu karar veriyor kimin namuslu olup olmadığına.
Zihniyet ne kadar kötü.. kendine bir iyilik yap ve bu kişiden ayrıl
çok yazardım ama konunuz dağılmasın

Ben erkekleri anlayamıyorum artık beni ilk gördüğünde şok oldu resmen aklını kaybetti resminden çook daha güzelmişsin dedi durdu hatta ilk buluşmada otururken annesi aradı bişey sormak için annesine dur bekle dedi ve telefonu bana uzattı konuşurmusun diye.

Bu tavrı hoşunuza mı gitti? :işsiz:
Belli ki her kıza aynı şeyi yapıyor.. rahatlığına bakılırsa
Siz güzel olduğunuz için niye aklını kaybetsin, ne kadar safsınız
birde ne münasebet annesine niye veriyor telefonu, bu emirvaki büyük saygısızlık
Kusura bakmayın ben açık yazarım.

Üst üste çok yorum yapmışım. çünkü sonradan gördüm yazdıklarınıızı:KK51:

Hepinize çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için tek tek alıntı yapmayı beceremedim toplu cevap vereyim kusuruma bakmayın.üyelik sınırsız konuşma için ücretli ben ücretli üye değildim o ücretli üyeydi benim hesabı neden kapattılar diye sorduğumda sen ücretli üye olmadığın için seninkini kapattılar ücretli üyelik kapanmıyomuş aradım kızdım dedi bende inandım demeyelimde inanmak istedim.bu yalanını gözlerine bakarak yüzüne vurmayı çok isterdim ama şuan o şehir dışında 1 hafta sonra dönecek annesi rahatsız memleketine gitti.

Back