• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yalanı

Sln-92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
36
6
1
32
İyi akşamlar herkese,öncelikle burayı sürekli takip eden biriyim bu konu için bugün üye oldum forumu kullanmayı çok fazla bilmiyorum bunun için ve yazım hatalarım olursa kusura bakmayın şimdiden. Konuma gelecek olursam bundan 7ay önce bir yabancı dil sitesinden biriyle tanıştım ilk önceleri normal sohbet ederken tanıştığım kişi sohbetimin çok hoşuna gittiğini benle sohbet etmekten mutlu olduğunu söyledi ve yüz yüze tanışmak istedi ben tabiki internet ortamında tanıştığımız için çekindim ve yüz yüze görüşmedim.ama onunda konuşma tarzı benim ilgimi çekmişti bi türlü konuşmayı sonlandıramadım. Bi süre sonra birbirimize telefon numaralarımızı vererek telefondan iletişime geçtik. Telefondan konuşmaya ve whatsapdan yazışmaya başladık o sürekli yüz yüze görüşmek istedi ben hep çekindim bu böyle devam etti.beni asla rahatsız edici bi davranışta bulunmadı gayet saygılı davrandı ama ben yinede güvenemedim ve buluşmaya yanaşmadım bu böyle 5ay devam etti.en sonunda o seninle tanışmayı çok istiyorum neden beni reddediyosun hiç değilse yarım saat görüşelim bi kahve içelim lütfen beni kırma ısrarından sonra görüşmeyi kabul ettim.Ve 2 ay önce buluştuk ilk buluşmada ikimizde birbirimizden çok hoşlandık hatta o beni görünce çok etkilendi ve görüşmeye devam etme kararı aldık 2 aydır çıkıyoruz gayet güzel anlaşıyoruz birbirimize karşı güzel duygular hissediyoruz.bu iki ay içerisinde annesiyle iş arkadaşlarıyla (bu arada gayet güzel bi işi var benimde öyle) ve normal arkadaşlarıyla tanıştırdı beni.Bana şöyle söyledi ne olacağını geleceği bilemeyiz ama ben seninle ciddi bi arkadaşlık ilişki yaşıyorum dedi.ve sorun şu arkadaşlar bizim tanıştığımız yabancı dil sitesine girmiyorum ben çünkü orda birazda tanışma amaçlı çok yazan oluyordu bende rahatsız olduğum için birdaha hiç girmedim onada mademki artık çıkıyoruz orda bulunman beni rahatsız ediyo sende girmesen dedim,erkek arkadaşım bana evet bende rahatsız oldum yazanlardan üyeliğimi sonlandırmak istedim ama üyeliği kapatmıyolarmış bende arkadaşıma verdim üyeliği o kullanıyo dedi bende inandım.bugün bi kız arkadaşımla sohbet esnasında bu konu açıldı kız arkadaşım öyle bişeymi olur seni kandırıyo olabilir dedi ve beraber siteyi arayarak sorduk üyeliği kapatmadığınız doğrumu diye, telefondaki kişi öyle bişey olmadığını istenilince kapatıldığını söyledi.ve bu durumda anladımki erkek arkadaşım bana yalan söyledi belkide arkadaşıma verdim durumuda yalan kullanmaya devam eden kendisi büyük ihtimalle.ben bana yalan söylediği için ayrılmayı düşünüyorum sizinde değerli fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada ben 25 o 26 yaşındayız. Yazımda hatalarım olduysa tekrar kusura bakmayın, nasıl yazdığımı bende bilmiyorum şuan çok üzgünüm.

Şunuda eklemek istiyorum daha önce sohbet esnasında ben kendisine yalandan nefret ettiğimi ne olursa olsun bana yalan söylerse bu ilişkiyi sonlandıranileceğimi kati bi şekilde belirtmiştim benim bir yalanı kabul etmeyeceğimi Bile bile bunu neden yaptı artık aklım almıyor.

Değilmi yada bana deseydiki içindeki geçmiş yazışmaları silip
Erkek sonuçta bu senin gibi birkaç kişiyi de idare edebilir. Fake hesap açıp , onunla konuş bakalım o mu kullanıyor önce onu anlamak lazım suçlamadan önce
o olmasa bile artık söylediği yalan beni yıktı üyeliği sonlandıracaktım fakat üyeliği sonlandırmıyolarmış yalanı beni bitiren

Açık açık sorun eğer yalan söylediyse neden böyle bir yalana ihtiyaç duymuş bunun sebebini öğrenin.
Daha ilişkinin başında böyle bir yalana başvurulması hiç hoş değil(yalansa eğer).

Açık açık sorun eğer yalan söylediyse neden böyle bir yalana ihtiyaç duymuş bunun sebebini öğrenin.
Daha ilişkinin başında böyle bir yalana başvurulması hiç hoş değil(yalansa eğer).
Yalan olduğunu siteyi kendim aradım kişi istediği zaman üyelik kapatmıyomusunuz diye sordum. Böyle birşey olmadığını üye istediği takdirde kapattıklarını söyledi site.

Aklım almıyor inanınki çocuk kandırır gibi beni kandırmış resmen

Yalan olduğunu siteyi kendim aradım kişi istediği zaman üyelik kapatmıyomusunuz diye sordum. Böyle birşey olmadığını üye istediği takdirde kapattıklarını söyledi site.

Ama o siteyi arayıp sormayı akıl etmedi belki, kapatmak için özel bir buton falan yoksa.
Ben nedenini sormandan yanayım.

Kulaktan dolma yanlis bilgi olabilir,belki iptal edilmiyor saniyordur.Pesin hukum vermek yerine baskasiymis gibi konus islet bence,oysa illaki anlarsin

Bu konuyu açık açık konuşsanizda ölümüne inkar yolunu seçer

Ya fake hesaptan iletişime geç ve bu yalanını isbatla

Yada hiç ugraşamam diyosan onunla konuşmaya bile tenezzül etme heryerden engelle gitsin

Bence sen başka bir hesaptan ona yaz bakalım arkadaşı mı kendisi mi belli olur .

Şunuda eklemek istiyorum daha önce sohbet esnasında ben kendisine yalandan nefret ettiğimi ne olursa olsun bana yalan söylerse bu ilişkiyi sonlandıranileceğimi kati bi şekilde belirtmiştim benim bir yalanı kabul etmeyeceğimi Bile bile bunu neden yaptı artık aklım almıyor.
Eger bunu söylediysen iliskini sonlandir ki blöf yapmadigini bilsin ve anlasin

Toplu cevap vereyim arkadaşlar fake üyelik alıp yazdım cevap verdi konuştu.ama ismini falan vermedi bana ısrarla.ben üyeliğini neden kapatmıyosun dediğimde siteyi aradım kapatmıyolarmış üyeliği bende arkadaşıma verdim o kullanıyo dedi.

Bana hatta siteyi aradım bağırdım üyeliğimi kapatın dedim dedi ama onların cevabı üyelik kapatması yapmıyoruz demişler güya

Facebookta silinmiyor. Onunla karistirmis olabilir mi? Bence sizde üyelik alin tekrar ve ona fake isimle yazin. O zaman belli olur ak mi kara mi

Bu kadar saçma yalan duymadım.uyelik her yerden iptal ettirilebilir. Allah'tan arkadaşınız uyarmiş sizi.
Mesele aynı anda birden fazla kişiyi idare etmek olunca şuurlerini kaybediyorlar sanırım.

Back