merhaba arkadaşlar..konuya nereden nasıl başliyim bilemiyorum. Evlenme niyetiyle yeni bi ilişkiye başladım.Bu insanı tanıma aşamasındayken malum evlenmeyi de düşünüyorken bana bir itirafta bulundu kendisi. Yani sonuçta geleceğimizi ilgilendiren bir mesele olduğunu söyledi. Çocukken farkedilmeyen testis inmeme sorunu nedeniyle 24 yaşındayken kasık fıtığı ameliyatı olmuş ve o sırada da tek testisi alınmış, hatta kistleştiği için biyopsi filan yapılmış ama kendisi gidip de sonucunu bile almamış şu an o da 29 yaşında. Doktorlar ilerde çocuk sahibi olma konusunda sıkıntı yaşayabileceğini söylemiş, tabii kesin bişey söylememişler olur ya da olmaz diye. test yaptırması gerektiğini söylemişler. Normalde tek testis alındığında öteki testis onun yerini alıyormuş büyüyormuş gelişiyormuş ama bu durum kendisinde olmamış ve testis çok küçük kalmış yok denecek kadar küçük. Test yaptırmaya da gitmemiş olumsuz bişey duymaktan korkmuş. şimdi bana geleceğimize sen karar ver diyor, yani ben çok zor durumda kaldım. annemi meme kanserinden kaybettim ve doktorlar bi an önce evlenip çocuk doğurup emzirmem gerektiğini, şu an risk altında olduğumu söylüyorlar. yani ben evlendiğimde çocuk sahibi olamazsam bu kötü hastalığa yakalanıcam büyük ihtimalle. sizce ben ne yapmalıyım, nasıl bir karar vermeliyim. böyle bi durumda çocuk sahibi olma ihtimali yok mudur? yani testis yok denecek kadar küçükse içinde sperm yok mudur tamamen kısır mıdır yanii ne biliyim, eşinde filan böyle bir sorun yaşayan çocuk sahibi olan var mı, ne olur bilgi verin bana
((