Erkek arkadaşımın sürekli benden borç alması

Yazdıklarına inananlar olmuş konuyu 31 temmuzda açmış aynı gün borcunu ödedi evlenme teklifi etti 3 ay önce oldu yazmış.

Muhtemelen şuan daha cok borcun içindedir konu sahibi :)

iyi biri değil de hesap kitap, gelecek nedir bilmeyen gamsız bir serseri olduğu için olmasın.yerinde erkek bir arkadaşı da olsa cebindeki son kuruşu 1 günde harcayacak şuursuzlukta çünkü.sizi çok sevdiğinden değil. Sorumsuz bir serseri olduğundan o.

Tanıdık dolandırıcın var abla en kalifiyelisinden.

Yazdıklarına inananlar olmuş konuyu 31 temmuzda açmış aynı gün borcunu ödedi evlenme teklifi etti 3 ay önce oldu yazmış.

Muhtemelen şuan daha cok borcun içindedir konu sahibi :)
benim mi okumam yoook yoksa sizin algılarınız mı kapalı bilemedim nerede yazıyor aynı gün ödedi diye.

Bu sitede öyle insanlar var ki o kadar ön yargılısınız ki.

Kız aslında sadece bir şey anlatmaya çalışmış,ön yargılı olmamak.

Neler yaşadınız da çocuğun borcunu ödeyip hediye falan alması size bu kadar imkansız geldi anlayamadım,çok saçma yani fikirleriniz

Konuyu en baştan en sona okursanız anlarsınız.

Selam 2. Üyelik

zekanıza hayran kaldım pırıl pırıl belliki hiç kullanılmamış

Senin gibi erkeklere para yedirmiyorum, üstüne bir de yalan söyleyip sosyal tespit yaptım diyip banlanınca yeni üyelikler açıp saldırmıyorum hayran olursun tabi.

Adam da hak verdim, bu zihniyette birinin anca parası yenilirdi zaten aferin :)

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen 2 Ağustos da üye olan biri direkt bu konuya bu üslupla yorum yapması sizce tesadüf mü?

ikisi de aynı kişi : )

Sana yazık değil mi ,para kazanmak kolay mı,neden kendini kullandırıyorsun..havale dediğin aynı dakikada hesaba geçer, burdan da mı anlamadın ne olduğunu...böyle parasal ilişkiler karı koca arasında olur..bu paran gitmiş artık geçmiş olsun..

Kuzenimin yaşadıklarının birebir aynısı. Telefonu bozuldu telefon aldı. İşi battı beş parasız kaldı. Kuzenimin aldığı telefonu sattı(sonradan öğrendik) bozuldu dedi tekrar telefon aldırdı. Ödiycem dedi borç dedi. 1 sene boyunca cebine harçlığını yol parasını yedikleri yemeğe varana kadar herşeyi ama herşeyi kuzenim karşıladı. İşe girmedi kendine baktırdı adam. Sabit bi maaşı olmayan günlük çok çok az bir miktar aldığı bir yere girdi ve o halde evlendiler. Evlenince kvsi herşeyini yaptı 3 bilezik taktı evinin eşyalarını aldılar vs. Evlendikten sonra adamın kredi borcu olduğu ortaya çıktı. Bilezikleri satıp kredisini kapattılar. Yıllarca kuzenim baktı kocasına. Kirasıydı mutfak masrafıydı hep o karşıladı. Adam sadece günlük ekmek içecek vs alıp geliyordu eve. Halada öyleler. Ama kuzenim tükenmiş halde sürekli kavga ediyorlar ayrılacağım böyle giderse vs diyor

Bizim konu sahibesi de evlenecek. Gelinlik seçiyor şu an hatta. Boş zamanlarında da deney meney yapıyo.

konu sahibi tencere kapak birini nulmuş, 2. üyelik alıp ön yargılısınız dedi aptalsınız imasında bulundu. bence tam karakterine uygun birini bulmuş boşver elleme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…