Erkek arkadaşımın sürekli benden borç alması

Garibim, sevgilisi tarafından dolandırılmayı gururuna yediremedi. Kendisi için bir mutlu son yazıp gitti. Bu konu burdaki en hüzünlü konulardan biri bence
Ya sanki buradakilerin ona garezi var. Eşi ve sevgilisi tarafından Maddi anlamda sömürülen bir dolu insan var burda, sonradan gözü açılan. İstedik ki gözü açılsın. Amaaaan bize ne sanki

9udukca şok oluyorum sirket sahibi insan icin bi milyon para mi ya. Bi milyona ev alinmiyo. Bunlar da bizi ayakta opecek

Ya sanki buradakilerin ona garezi var. Eşi ve sevgilisi tarafından Maddi anlamda sömürülen bir dolu insan var burda, sonradan gözü açılan. İstedik ki gözü açılsın. Amaaaan bize ne sanki
Merak etmeyin, o zaten dolandırıldığına ikna oldu. Burdaki kadınlar gerçekten gözünü açtı onun. Ben bir daha sevgilisine 1 kurus bile vermeyeceğine eminim.

11:15’te konu açmışsın bacım ne ara oldun aile?

Yurdum kadınının 60 bin liralık telefon uğruna neler yapabileceğini izledik içerideki kitle olarak
Ha bu arada mune ablam beni banlamak isterse niye demeyeceğim ama söylemem lazım,içerideki kitle göZüne girsin sevgili konu sahibi

Bak sen şu işe tamda sizin buraya konu açmanızı beklemiş gibi aynı gün hemde keşke daha önce açsaymışsınız boşa üzülmüşsünüz bu kadar :)

Ama parası olduğunda bana harcatmıyor demişsin ya, gerçekten yiyici olduğu için değil belki de sıkıntıları olduğu için böyle yapıyor olabilir. Bilemeyiz.

Sizi böyle kullanmasına nasıl izin verirsiniz?? Şokeyim şu an. Evli olsanız hiçbir şey demem, borç sizin borcunuz, para ikinizin parası. Ama sevgililik döneminde ne böyle borç para verilmeli, ne de pahalı hediye alınmalı. Daha kendinizi kullandırtmayın, borcunuzu alabildiğinizce alıp bu kan emiciden ayrılın

Siz baştan bu kadar ödün vermekle hata etmişsiniz. Kusuruma bakmayın ama sizi enayi yerine koyuyor. Yani 1 yılda bir mahcubiyet, bir utanma olur. Ne yapar ne eder öder yani, ya da ikinci kez almaz, ama defalarca almış. Bu adam utanacağına bir de sizi suçlayıp üste çıkıyor. Bence zararınızın üzerine bir bardak su içip ayrılın derim.

Konu sahibinin iyi niyeti mi desem saflığı mı şaka mı? Sen onun için sadece bir bankamatikten ibaretsin sev sev sen... Daha çok kullanılırsın parayı kes bak nasıl sepetliyor seni başka bankamatik bulması lazım çünkü parazit. Biraz kendine saygın olsun kadından sürekli para almaya çalışan adama ben adam demem.

Ayy vallahi hoşsun. Xd Senden alıyor sana hediye alıyor arada ki musluk kesilmesin biraz aç gözünü ya. Dediğin şeyler lütuf değil sevgili de olması gereken şeyler zaten daha büyük krediler çektircek sana daha dur dükkan açar üstüne kefil de yapar arkadaşım gibi ah ah ama aşık bir biskolata erkeği o dimii ah canım Parasi olmasını bekle o zaman para mara verme.

Merak etmeyin, o zaten dolandırıldığına ikna oldu. Burdaki kadınlar gerçekten gözünü açtı onun. Ben bir daha sevgilisine 1 kurus bile vermeyeceğine eminim.
O kadar emin olmayınkonu sahibesi için yine de kesin bir şey demeyeyim ama dolandırılmaya doyamayanlar var, hapisteki yüz karası akrabamın ağına düşürdüğü kadınları defalarca dolandırdığını biliyorum, yani görseniz tövbe estağfurullah Çiftlik bank tosun gibi bir adamdır, ne’sine kanıp mal mülk verdiler para yedirdiler bilmiyorum

Borç bir kişiye bir kere verilir. Ödemediği müddetçe tekrar verilene borç denmez artık hibe diyebilirsin. Ha borcunu öder ihtiyaç olur yine ister verilir ama borç tek seferlik olur. Üst üste kimseye borç verilmez. Ayrılıyorum elinde ne var ne yok sat paramı öde de bakalım belki üç beş birşey alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…