- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.554
- 43
- Konu Sahibi Tugcelemeli
Burayı unutmayın.Yani hesaplarını kontrol ediyorum gerçekten hiç hareket yok.Kendisi de hiç para istemedi zaten hep ben ısrarla veriyorum.Ben bir yere gidecek olsam gelir beni götürür tekrar evime bırakır.Bir sorunum olsa hemen çözer kendine dert eder.Eline para geçtiğinde sonuna kadar harcar benimle,hediyeler alır.Açıkçası parası olduğunda ödeyeceğini düşünüyorum.
Vignette çok haklı bir cümle.Of madem bu kadar savunup sahip çıkacaktın ne diye konu açıyorsun burda
Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim.Bu platformu yeni keşfettim ve içerdeki kitleyi görmek istedim.
Olay tamamen doğru erkek arkadaşım ile böyle bir olay yaşadık.Kendisi baya varlıklı iken bir anda parasız kaldı ve çok zor bir dönem geçirdik.
Fakat yakın zamanda kendisinin hesap blokeleri kalktı ve 1 milyon liradan fazla parası hesabına geçti.Hemen beni sevinçle arayarak borcundan daha fazlasını gönderdi ve tüm bu süreçte yanında olduğum için bana son model 60 bin lira değerinde bir telefon hediye etti.Ardından doğum günümde evlilik teklifi etti,ailesiyle tanıştırdı.Ve artık en ufak şey için para harcamama izin vermiyor.
Uzun bir kötü dönemin ardından durumunu düzeltti ve değerimi biliyor,her aklına geldiğinde minnettar olduğunu ve söylediği yalanlar için çok mahcup olduğunu,beni kaybetmemek için yaptığını söyler.
Çok kötü bir dönem geçirdik,ben onu daha tanıyamadan yanında olmayı seçtim ve en doğru kararı vermişim hiç pişman değilim,ne beni kandırdı ne de beni dolandırdı.Gerçekten zor durumdaydı ve biz kenetlendik.İlişkimiz çok daha sağlam,aramızda asla para meselesi olmuyor artık aile olduk.
Yani olay sonuçlanmadan önce sizden görüş almak için yazmış olsaydım muhtemelen evleneceğim insandan ayrılmış olacaktım.
Buradaki bazı insanlar gözlerini açar umarım.
Bildiğin buradaki kitleyi kendince test mi ettin? Gerçekten insanlar sana destek olmaya da çalıştılar. Pes.hayır canım.3 ay önce kalktı blokeleri.
Katılıyorum.Garibim, sevgilisi tarafından dolandırılmayı gururuna yediremedi. Kendisi için bir mutlu son yazıp gitti. Bu konu burdaki en hüzünlü konulardan biri bence
Diğer hesabı açması filan. Komik ya.