• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın psikolojik sorunu olabilir mi? Çok zordayım. Siz yardımcı olur musunuz bana?

Psikoloğu ben soktum. O, ben söyleyince dedi evet düşünüyorum diye. Dedim zaten ben seni bu şekilde istemiyorum. Devamında olacaksak biz net ol dedim. O da düşünüyor işte psikoloğa gitmeyi de koydu zaten kafasına. Bakalım

Anladım canim.Sen uyanık ol.
Ne gibi mesela? Ya da neler olabilir?

Yüklü borcu bile olabilir hic belli olmaz.Annesine babasına kredi cekmistir ya da başka şeyler de olabilir.sen yine de dikkatli ol canim.insallah ufak bir kafa karışıklığıdir ama güvenim gelmedi nedense

şımarık mı bu erkekler ya :işsiz: ne istedikleri belli değil.. Psikolojik olabilir. Genelde askerlikte erkeklerin psikolojileri normal olmuyor.
Siz bence kendinizi biraz uzaklaştırın ondan, ayrılmayın da ilişkiye ara verin. Düşünücem diyin bakalım ne olacak..
Bu süreçte sizi özler ve gerçekten içinde bir sevgi varsa sizsiz yapamayacağını anlayıp geri döner..
Zaten dönmezse de demek ki hayatından çıksanız hiç bir şey farketmeyecek onun için..
Böyle bir insanla da birlikte olmaya değmez.....:cry:

şımarık mı bu erkekler ya :işsiz: ne istedikleri belli değil.. Psikolojik olabilir. Genelde askerlikte erkeklerin psikolojileri normal olmuyor.
Siz bence kendinizi biraz uzaklaştırın ondan, ayrılmayın da ilişkiye ara verin. Düşünücem diyin bakalım ne olacak..
Bu süreçte sizi özler ve gerçekten içinde bir sevgi varsa sizsiz yapamayacağını anlayıp geri döner..
Zaten dönmezse de demek ki hayatından çıksanız hiç bir şey farketmeyecek onun için..
Böyle bir insanla da birlikte olmaya değmez.....:cry:

Şımarıklar bence. İşte ben de bu sabah uyandım. Bu geldi aklıma. Yazdım. Numarayı da silecem. Görmesin beni. Bir şeyleri bitirebileceğimin farkına varsın.

Kendine guvenmiyordur ya da eskiden çok büyük bi hayal kırıklığı olmuştur ondan korkuyordur. Duygu sagirligi değildir emin ol
10 erkekten 9unun başına gelmiş,her yaştan her pozisyondan erkeğin diline pelesenk olmuş laflar,Kadınların sevgi ve iyi niyetinden faydalanıp ne git ne gel diyorlar.

Klasik bunlar sen hic gordun mu kötü birini isteyen uydurma madem çok iyisin sen seni birakmasinbelkide ailesi birini bulmuştur buda senden uzaklaşmak için böyle yapıyordur allah aşkına düşün insan sevdigiyle birlikte olmayı istemez mi yalan yani

Back