• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın psikolojik sorunu olabilir mi? Çok zordayım. Siz yardımcı olur musunuz bana?

Iliskiyi bitirmek isteyen erkek genelde boyle konusur
Benden daha iyilerine layiksin ben seni haletmiyorum falan filan.

Seni yeterince sevmiyor
Kirmadan da bu sekilde aciklayabiliyor.

Ama o herkes değil ki. İnanın 1 yıldır daha yeni fark ettim bu durumu. Çok üzüldüm. Ve diyince ki ben geçen gün düşündüm gitmeyi. Olabilir aslında tamam, o zaman daha çok anladım gerçekten çaresiz ve bir yardıma ihtiyacı olduğunu.
Hayat senin, istediğin gibi harca!

Neden özgüvensiz olduğunu düşündünüz ki? Soruyorum sadece inanın ben bu açıdan düşünmemiştim çünkü

Öz güvensiz çünkü karşındaki kadın seni seçmiş senle beraber.ama sen benden daha iyisini hakediyorsun diye salya sumuk ağlayan bi tip. Dikkat edersen en iyi ihtimalle dedim.yani söylediklerinde dürüstse.ha bide dürüst değilse daha da fena.o zaman koşarak kaç.

Meali: Seni sevmiyorum. Ama şu anda elimin altında başka bir alternatif yok. Daha iyisini bulunca basıp giderim. Sonra bana vay efendim niye böyle oldu deme.

Bence daha fazla uzak ilişki yürütmeyi göze alamamış sizi kaybetmekde istemiyor bir yandan.kafası karışmış gibi geldi çok seven insan fedakarlık yapar zorda olsa sürdürür sevginin yetmediği yerde bu şekilde saçmalıyorlar işte.başıma geldi oradan tecrübeliyim.tek diyeceğim şey sevgisi ağır basmıyor.

Seven erkek hic te öyle seyler demez.Sahiplenir öyle daha iyilerine layıksın veya belirsiz bir duruma getirmez.Bana göre aklı karışık sizi seviyor olabilir ama beklediği istediği şey tam anlamıyla siz değilsiniz.İcine sindirememiş belli ki...Bana güven vermedi bu kişi.Boyle lafların altından hep bi pislik çıkmıştır.Bide psikolojiyi araya katıp karşı tarafın duygularını somurmuyorlar mi ömür törpüsü valla.Seni oyalıyorum ben demek??Adam ağzıyla söylemiş.seninle bazi duygularını bastırıyor sevme sevilme gibi....Hic düşünme bile sana karşı net olsun esas bu şekilde davranarak seni kandırıyor duygularınla oynuyor.

Psikoloğu ben soktum. O, ben söyleyince dedi evet düşünüyorum diye. Dedim zaten ben seni bu şekilde istemiyorum. Devamında olacaksak biz net ol dedim. O da düşünüyor işte psikoloğa gitmeyi de koydu zaten kafasına. Bakalım

Madem kabul etti beraber bir psikologa gidin.
Bakalım bir değişiklik olacak mı?
Olmazsa zaten tek yapacağınız şey noktayı koymak olur.

Aynen ben de bunu düşünüyorum zaten. İlla olalım diye ısrar etmiyorum ki. Gidelim. Bir sorun varsa ortaya çıksın. Sonrasına da bakacağım zaten.

Yorumlara baktım da benimde kafam karıştı :KK51:
Hani asker dedin ya aklıma şey geldi şehit olma korkusu daha doğrusu ölmekden değilde geride gözü yaşlı eş evlat bırakma korkusu olabilir duymuştum böyle bişey yanında şehit düşen arkadaşlarından etkilenip kendince sevdiklerini üzmemek için onlardan uzaklaşmak gibi :KK43:
Ama işin sonu bi destek alması gerekir zor bi meslek etkileniyolar normal olarak :KK43: yani bilmiyorum bana böyle geldi bi erkek seni haketmiyorum deyip ağlamaz aldatsa bile

Siz neden karıştınız? :D Ben onu ilk defa bu kadar karışık gördüm. Yani evet bir konuda net. İstiyorum seni, sebebi bu. İstemiyorum sebebi bu.
Onun dışında söyledikleri sağlıklı değil gibi.

Bu konu için aldım üyeliğimi. O kadar sıkıntılıyım ki kimseye açamıyorum içimi. Hemen konuya gireceğim. Biraz uzun olacak. Lütfen bana yardım edin.

14 aylık bir ilişkim var. İlişkimiz bugüne kadar çok güzel gitti. Cumartesi günü bir tartışma sonucu ayrılık kararını konuştuk (telefonda). Pazar günü yüz yüze görüştük.
Uzaktaydık 2 ay öncesine kadar. Artık aynı şehirdeyiz ama benim okulum bitince yine uzaklaşacağız. Erkek arkadaşımın düşüncelerinden bahsetmek istiyorum.
Her zaman bana 'Seni hak etmediğimi, senin benden daha iyilerini hak ettiğini düşünüyorum, senin vaktini çalıyormuşum gibi geliyor' derdi. O gün de yine aynı konulardan girdi. İkimiz de şu anda evliliğe hazır değiliz, belirteyim.
Telefonda çok kötüydü sesi. Hep ağladı. Yüz yüze görüştük pazar günü, hep ağladı. O gün de yine bana, beni hak etmediğinden bahsetti. Seni kaybetmek istemiyorum, seninle devam etmek istiyorum ama nereye kadar böyle gidecek, sana haksızlık etmek istemiyorum dedi.
Arkadaşıyla ve komutanıyla da konuşmuşlar.
Diyor ki 'Seni sevmiyor muyum desen, hayır sevmesem bunca zaman neden seninle olayım. Ben seninle yaşadığım her şeyden keyif alıyorum, mutluluk duyuyorum ama seviyor musun desen belki çok fazla ama ben bu hislerimi ortaya çıkartamıyorum. Ne hissettiğimi bilemiyorum' diyor. 'İçimde bir savaş var. Kendi duygusal dünyamda. Ben bu savaşı aşmaya çalışıyorum. Başaramıyorum. Ne düşünüyorum, ne hissediyorum, ben neden böyleyim bilmiyorum. Sorun sen değilsin kesinlikle, benim iç dünyamda olan bir şey bu. İşin içinden çıkamıyorum' dedi. 'Gitmeni istemiyorum çünkü seninle çok mutluyum ama sana haksızlık yaptığımı düşünüp ayrılmak da daha mantıklı geliyor' dedi. Çok fazla tutarsız konuştu. Kafamı allak bullak etti. Ben de madem bunu tek başına yapamıyorsun, psikolojik deste al. Ne hissettiğini ne düşündüğünü, neden böyle olduğunu sana en azından göstermeye çalışır. Biz de ona göre yolumuza bakarız dedim. İnternetten araştırdım 'Aleksitimi-Duygu sağırlığı' gibi bir rahatsızlığa denk geldim. Sizce alakası olabilir mi? Neden böyle?

Ayrıca mesleği gereği asker. Bunun da sorun olabileceğinden korkuyor.
Kesinlikle destek almalı.

evet erkek arkadaşınız oldukça sorunlu biri. üstelik sizi de sevmiyor.sakın uğraşıp vakit kaybetmeyin. önünüze bakın.

Siz neden karıştınız? :KK70: Ben onu ilk defa bu kadar karışık gördüm. Yani evet bir konuda net. İstiyorum seni, sebebi bu. İstemiyorum sebebi bu.
Onun dışında söyledikleri sağlıklı değil gibi.
Ya kimi demiş ya bişey varda ondan mı yapıyo falan sonra bazı başka konular okuyorum benmi bazen çok pozitif bakıyorum olaylara diyorum ama normalde şüpeciyimdir senin konunda aklıma kötü bişey gelmedi sadece desiğim gibi asker olmasından dolayıdır çünkü gerçekten ağır bi meslek hani sert olmak zorunda yoksa o işi yapmakta zorlanır hani ağladı demen bana piskolojik gibi geldi biraz sende ona destek ol en azından ilerde ayrılsanız bile sen elinden geleni yapmış olursun ilişkiniz için

Bu konu için aldım üyeliğimi. O kadar sıkıntılıyım ki kimseye açamıyorum içimi. Hemen konuya gireceğim. Biraz uzun olacak. Lütfen bana yardım edin.

14 aylık bir ilişkim var. İlişkimiz bugüne kadar çok güzel gitti. Cumartesi günü bir tartışma sonucu ayrılık kararını konuştuk (telefonda). Pazar günü yüz yüze görüştük.
Uzaktaydık 2 ay öncesine kadar. Artık aynı şehirdeyiz ama benim okulum bitince yine uzaklaşacağız. Erkek arkadaşımın düşüncelerinden bahsetmek istiyorum.
Her zaman bana 'Seni hak etmediğimi, senin benden daha iyilerini hak ettiğini düşünüyorum, senin vaktini çalıyormuşum gibi geliyor' derdi. O gün de yine aynı konulardan girdi. İkimiz de şu anda evliliğe hazır değiliz, belirteyim.
Telefonda çok kötüydü sesi. Hep ağladı. Yüz yüze görüştük pazar günü, hep ağladı. O gün de yine bana, beni hak etmediğinden bahsetti. Seni kaybetmek istemiyorum, seninle devam etmek istiyorum ama nereye kadar böyle gidecek, sana haksızlık etmek istemiyorum dedi.
Arkadaşıyla ve komutanıyla da konuşmuşlar.
Diyor ki 'Seni sevmiyor muyum desen, hayır sevmesem bunca zaman neden seninle olayım. Ben seninle yaşadığım her şeyden keyif alıyorum, mutluluk duyuyorum ama seviyor musun desen belki çok fazla ama ben bu hislerimi ortaya çıkartamıyorum. Ne hissettiğimi bilemiyorum' diyor. 'İçimde bir savaş var. Kendi duygusal dünyamda. Ben bu savaşı aşmaya çalışıyorum. Başaramıyorum. Ne düşünüyorum, ne hissediyorum, ben neden böyleyim bilmiyorum. Sorun sen değilsin kesinlikle, benim iç dünyamda olan bir şey bu. İşin içinden çıkamıyorum' dedi. 'Gitmeni istemiyorum çünkü seninle çok mutluyum ama sana haksızlık yaptığımı düşünüp ayrılmak da daha mantıklı geliyor' dedi. Çok fazla tutarsız konuştu. Kafamı allak bullak etti. Ben de madem bunu tek başına yapamıyorsun, psikolojik deste al. Ne hissettiğini ne düşündüğünü, neden böyle olduğunu sana en azından göstermeye çalışır. Biz de ona göre yolumuza bakarız dedim. İnternetten araştırdım 'Aleksitimi-Duygu sağırlığı' gibi bir rahatsızlığa denk geldim. Sizce alakası olabilir mi? Neden böyle?

Ayrıca mesleği gereği asker. Bunun da sorun olabileceğinden korkuyor.

Taşlanmak istemiyorum ama evlilik normal sağlıklı bir adamla bile çok zor,bi de böyle ruh sağlığı bozuk bi adamla nasıl olacak Allah aşkına. Lütfen ben iyileştiririm onu çok severim şefkatimle sararım filan olayına sakın bulaşmayın,koşarak kaçın. Yazık olur size,yıllarınıza. Bu kadar çelişki akla zarar

Taşlanmak istemiyorum ama evlilik normal sağlıklı bir adamla bile çok zor,bi de böyle ruh sağlığı bozuk bi adamla nasıl olacak Allah aşkına. Lütfen ben iyileştiririm onu çok severim şefkatimle sararım filan olayına sakın bulaşmayın,koşarak kaçın. Yazık olur size,yıllarınıza. Bu kadar çelişki akla zarar

Size de sorunları var gibi geldi değil mi?

Back