Bu konu için aldım üyeliğimi. O kadar sıkıntılıyım ki kimseye açamıyorum içimi. Hemen konuya gireceğim. Biraz uzun olacak. Lütfen bana yardım edin.
14 aylık bir ilişkim var. İlişkimiz bugüne kadar çok güzel gitti. Cumartesi günü bir tartışma sonucu ayrılık kararını konuştuk (telefonda). Pazar günü yüz yüze görüştük.
Uzaktaydık 2 ay öncesine kadar. Artık aynı şehirdeyiz ama benim okulum bitince yine uzaklaşacağız. Erkek arkadaşımın düşüncelerinden bahsetmek istiyorum.
Her zaman bana 'Seni hak etmediğimi, senin benden daha iyilerini hak ettiğini düşünüyorum, senin vaktini çalıyormuşum gibi geliyor' derdi. O gün de yine aynı konulardan girdi. İkimiz de şu anda evliliğe hazır değiliz, belirteyim.
Telefonda çok kötüydü sesi. Hep ağladı. Yüz yüze görüştük pazar günü, hep ağladı. O gün de yine bana, beni hak etmediğinden bahsetti. Seni kaybetmek istemiyorum, seninle devam etmek istiyorum ama nereye kadar böyle gidecek, sana haksızlık etmek istemiyorum dedi.
Arkadaşıyla ve komutanıyla da konuşmuşlar.
Diyor ki 'Seni sevmiyor muyum desen, hayır sevmesem bunca zaman neden seninle olayım. Ben seninle yaşadığım her şeyden keyif alıyorum, mutluluk duyuyorum ama seviyor musun desen belki çok fazla ama ben bu hislerimi ortaya çıkartamıyorum. Ne hissettiğimi bilemiyorum' diyor. 'İçimde bir savaş var. Kendi duygusal dünyamda. Ben bu savaşı aşmaya çalışıyorum. Başaramıyorum. Ne düşünüyorum, ne hissediyorum, ben neden böyleyim bilmiyorum. Sorun sen değilsin kesinlikle, benim iç dünyamda olan bir şey bu. İşin içinden çıkamıyorum' dedi. 'Gitmeni istemiyorum çünkü seninle çok mutluyum ama sana haksızlık yaptığımı düşünüp ayrılmak da daha mantıklı geliyor' dedi. Çok fazla tutarsız konuştu. Kafamı allak bullak etti. Ben de madem bunu tek başına yapamıyorsun, psikolojik deste al. Ne hissettiğini ne düşündüğünü, neden böyle olduğunu sana en azından göstermeye çalışır. Biz de ona göre yolumuza bakarız dedim. İnternetten araştırdım 'Aleksitimi-Duygu sağırlığı' gibi bir rahatsızlığa denk geldim. Sizce alakası olabilir mi? Neden böyle?
Ayrıca mesleği gereği asker. Bunun da sorun olabileceğinden korkuyor.