Erkek arkadaşımın psikolojik sorunu olabilir mi? Çok zordayım. Siz yardımcı olur musunuz bana?

Evli değilsin çok şükür sadece arkadaşsın, bazı problemleri var gibi. Kendisiyle barışık görünmüyor. Bence ağırdan ağırdan uzaklaş, dertsiz başına dert alma

Siz de sorun olduğunu fark ettiniz mi? Ben bu şekilde de bırakmak istemiyorum onu. Çünkü çok çaresizdi gerçekten.

Bakın şimdi belki evet beni gerçekten sevmiyordur. Bunu ben de düşünüyorum. Ama bana diyor ki ben ne hissettiğimi bilmiyorum. Belki çok seviyorum ama hissedemiyorum. Olumlu ya da olumsuz, içimde ne varsa çözemiyorum durumumu diyor. İşte ben de bunu normal görmediğim için psikolojik destek al. Sana yön verir bir şekilde ya da farkına sen varırsın dedim. Düşündüm geçen gün bunu, gideceğim senin için söz dedi.

Siz de sorun olduğunu fark ettiniz mi? Ben bu şekilde de bırakmak istemiyorum onu. Çünkü çok çaresizdi gerçekten.
Bu konuda asla fedakarlık yapma. Parçaları dağılmış birini toparlayana kadar ...ki mutlaka eksik parçaları vardır, tam tamına olmayacak, git tek parça birisini bul. Yok ben uğraşmak istiyorum, benim için mutlu olmak önemli değil ben sadece mutlu etmek istiyorum beklentim yok, iyilik abidesiyim diyorsan o başka!

En masum ihtimalle psikolojik problemli öz güvensiz bi tip.olmuyo güzelim olmuyo.problemli insanı düzeltemiyorsun.er yada geç özüne dönüyor. Hatta daha da beter oluyor.sonra o kendine güvensiz adam bi bakmissin bitek seni ezerek egosunu tatmin eder olmuş. Kardeşim böyle bi tipten yeni kurtuldu da ordan biliyorum.

Hiçbir şeyi mi sevdiğini hissetmiyor sadece seni mi? Benim de hissiz zamanlarım oldu az çok anlıyorum ama bilemedim

Ama o herkes değil ki. İnanın 1 yıldır daha yeni fark ettim bu durumu. Çok üzüldüm. Ve diyince ki ben geçen gün düşündüm gitmeyi. Olabilir aslında tamam, o zaman daha çok anladım gerçekten çaresiz ve bir yardıma ihtiyacı olduğunu.

Hiçbir şeyi mi sevdiğini hissetmiyor sadece seni mi? Benim de hissiz zamanlarım oldu az çok anlıyorum ama bilemedim

Çoğu konuda duyarsız duygusuz kaldığını söylüyor. Ve benimle ilgili konuda da bilmiyorum diyor. Hani belki de çok seviyorum ya da sevmiyorum ama ne hissettiğimi bilmiyorum diyor

Neden özgüvensiz olduğunu düşündünüz ki? Soruyorum sadece inanın ben bu açıdan düşünmemiştim çünkü

Çoğu konuda duyarsız duygusuz kaldığını söylüyor. Ve benimle ilgili konuda da bilmiyorum diyor. Hani belki de çok seviyorum ya da sevmiyorum ama ne hissettiğimi bilmiyorum diyor
Depresyonda olabilir, dediğin hastalık olabilir. Bunlar iyileşebilir veya iyileşmeyebilir. Sen bu yolda kararlı mısın? Ömrünü bu adamı iyileştirmeye adayacak mısın?

Aldatan ya da ayrilmak isteyip de bahane bulamayan erkeklerin klasik cumlesidir "ben sana layik degilim" cumlesi... psikolojisi gayet iyi bence. Sadece iliskiyi bitirmek istiyor, bu gerekceyi one suruyor.

Depresyonda olabilir, dediğin hastalık olabilir. Bunlar iyileşebilir veya iyileşmeyebilir. Sen bu yolda kararlı mısın? Ömrünü bu adamı iyileştirmeye adayacak mısın?

Ben onu seviyorum. Yanında olmak istiyorum. Düzelsin. Belki bizim için olumlu olmayacak ama onu bu şekilde bırakıp arkamı dönemem

Aldatan ya da ayrilmak isteyip de bahane bulamayan erkeklerin klasik cumlesidir "ben sana layik degilim" cumlesi... psikolojisi gayet iyi bence. Sadece iliskiyi bitirmek istiyor, bu gerekceyi one suruyor.

Ya aldatıyorsa günahı boynuna. Ama istemese istemiyorum net diyebilecek bir insan. Bir de psikoloğu teklif edince bana, ben de düşündüm bunu diye anında karşılık verdi

Siz kimsenin psikologu degilsiniz. Yapilacak tek sey bittigini kabul edip yola devam etmek. Birakin problemi varsa o cozsun. Ki bence problemi yok bitirmek istiyor.

Psikolojik sorundan ziyade, vicdan azabı çekiyor gibime geldi... Ayrıca sizi sevmiyor da kılıf uyduruyormuş gibi.

Tamam sorun orada işte. Sevip sevmediğini kendi de bilmiyor ki. Bunu diyor. Çözemiyorum diyor
Bal gibi de biliyor. Seven insan direkt seviyorum der, aması falan olmaz. Sevmeyen ancak böyle şüpheye düşer yahut yol yapar ayrılmak için

Siz, onun sizi sevip sevmediğini çözene kadar bekleyecek misiniz?

Çocuk gibi ya benim kardeşimde kızlarla ilgili salak salak konuşurdu bazen küçükken sana demesi saçma olmuş

Ben onu seviyorum. Yanında olmak istiyorum. Düzelsin. Belki bizim için olumlu olmayacak ama onu bu şekilde bırakıp arkamı dönemem
Siz seviyorsanız da onun sevdiği meçhul. Dibine kadar sevgi, aşk hissetmediğiniz bir ilişkide neyle avunacaksınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…