Erkek arkadaşımın psikolojik sorunu olabilir mi? Çok zordayım. Siz yardımcı olur musunuz bana?

Evet bende böyle düşündüm, daha önce benzer olaya şahit oldum... boşver arkana bakmadan kaç...

Adam kibarca kaç benden demiş,yardım istememişki...çözüm de istememiş...bu ben seni istemiyorumun kibar şekli

Sen terket diye bekliyo.hayatinda baska biri oldugunu dusunuyorum.seni aradan cikarip bi baskasiyla yol almak istiyo.cunku seninle ciddi dusunmedigi icin vaktinden caliyorum daha iyilerine layiksin diyo.boyle diyen adamlarin cogu kisa bi sure sonra bi baskasiyla evlenirler.cok gorduk orneklerini.malesef durum bu

Seviyorsan psikolojik destek alması için uğraş ve ona destek ol. Asker olduğu için sana yeterince ilgi,sevgi veremeyeceğini düşünüyor o yüzden seni haketmediğini düşünüyor. Her zaman yanında olamaz asker adam buda onda yük yapıyor. Seviuor duygularından emin o yüzden hep kal istşyor ama o srnin her istediğinde yanında olamayacağını düşündüğünden sana haksızlık ettiğüni düşünerek kal istiyor. Umarım anlatabilmişimdir

Böyle erkeklere karşı almak gereken tavır “gardaş beni belirsizlikle oyalama bi kendini bul sonra kız bulursun hadi yallah”

bence seninle iyi arkadaş , senin hakkında iyi güzel , elimde olan eğlenceli bir kız ama aşık değilim diye düşünüyor.

yani sevgili gibi, eş gibi sevmiyor seni,

Ama bana dedi ki şu anda evliliğe hazır olsam evleneceğim kişi kesinlikle sensin

Kabul etti. Bunu zaten ben de düşündüm dedi. Birlikte gidecez hatta

Psikolojik destek alınacak bir durum yok. Sizinle beraber olmaya devam ettirmeyi isteyecek kadar sizi sevmiyor.

Öz güveni mi neden düşük?
Ben nereden bileyim.
Birçok özel sebepten olabilir.
Ben sana layık değilim deyip duran biriyle de ben birlikte olamazdım mesela. Karşımda kendine güvenen, sağlam birini görmek isterim. Bir de bunu çok söylüyorsa bir süre sonra siz de inanmaya başlıyorsunuz zaten
Ya kendine güveni yok, ya depresyonda ya da size aşık değil.

Ama bana dedi ki şu anda evliliğe hazır olsam evleneceğim kişi kesinlikle sensin

Evlilikler böyle temeller uzerine atılmaz. Bir gun biri cikar karsina hersey su givi akar. Ne sen ne o evliligi umursarsiniz. Bir bakmissin evlilige gidiyorsunuz.

Kafanızda asla boyle sorular olmaz.saglikli iliski budur.

Bu cocuk ergen gibi daha yok evlilige hazir degilmis falan. Iyi git hazirlan de yoluna bak :) bu arada kendine yeni sevgiki bakin

Evli değilsin çok şükür sadece arkadaşsın, bazı problemleri var gibi. Kendisiyle barışık görünmüyor. Bence ağırdan ağırdan uzaklaş, dertsiz başına dert alma

Aldatmış ve pişman olmuş asker olduğu içinde yine yapmaktan korkuyo ve senin daha iyilerne bu şekilde haksızlık etmicek biriyle olmanı istiyor tam olarak bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…