Erkek arkadaşımın psikolojik sorunu olabilir mi? Çok zordayım. Siz yardımcı olur musunuz bana?

Ben bir durumunu fark ettim ve yardım etmeden dönemem arkamı.
Kizma bana ama seven sevdigini bilir. Sen ona inanmayi tercih ediyorsun dogal olarak. Sen bilirsin ama ben dediklerimin sonuna kadar arkasindayim. Ayrilmak istemis iste...Seni kirmamak icin soylenen sozler bunlar...
Insan severse sevdigini kaybetmemek icin elinden geleni yapar. "Sevip sevmedigimi bilmiyorum ne hissediyorum bilmiyorum"u genelde bitirmek isteyip de karsisindakini kirmamak icin soylerler. Sanirim sen cok iyisin ve o da pat diye bitirmek istiyorum diyemiyor uzuleceksin diye. Ya da bahane bulamiyor.
Ne dersem deyim sen onun psikolojik sorunlari oldugunu dusunup yardim etmeye calisacaksin biliyorum. Sen bilirsin.

bildiğin başkasıylada görüştüm kaynaştım ama senin eline su dökemedi muhabbetleri

Bal gibi de biliyor. Seven insan direkt seviyorum der, aması falan olmaz. Sevmeyen ancak böyle şüpheye düşer yahut yol yapar ayrılmak için

Siz, onun sizi sevip sevmediğini çözene kadar bekleyecek misiniz?

Hayır bunun için zaten çok fazla süremiz yok. Ayrıca ben ona çok fazla zaman tanımadım.

Hiç bir erkek Sen benden daha iyilerine layıksın demez. Asla. Bir başkasıyla düşünemez. Çok seven biri bu cümleyi kullanmaz

Hayır bunun için zaten çok fazla süremiz yok. Ayrıca ben ona çok fazla zaman tanımadım.
Siz belli ki çok iyi niyetlisiniz. Yardım kuruluşu da değilsiniz, psikiyatrist de değilsiniz, annesi de... Bırakın neyi çözüyorsa kendi kendine çözsün. Siz yolunuza bakın

Hayır neden kızayım? Amacım zaten fikirlerinizi duymak. Evet diyor zaten sen çok iyi birisin diye ve ben senin gibisini bulamam, ayrılırsak bunun pişmanlığını ömür boyu yaşarım, biliyorum diyor. Karşında eziliyorum dedi bana. Bir şey söyledi güldüm. Bana öyle bakıp gülme dedi. Niye diyorum gülme işte diyor. Ağladı. Canım çok acıdı ona. İşte hani kırmamak için de böyle yapıyor olabilir ama bana bugüne kadar ne düşündüyse hepsini pat diye söyledi. Evirip çevirmedi. Seninle devam etmek istiyorum sebepleri bunlar ama etmek istemememin sebepleri de bunlar dedi. Bahsettiğim şeyler konuda. O içinde verdiği savaş ne? Tutarsız konuşması çok dikkatimi çekti. İlk defa bu kadar uzun ve ikimizi konuştuk ve ben mantıklı bulamadım onu. Bu yüzden psikoloğu önerdim. Bunu zaten ben de düşünüyorum dedi ve söz senin için gidecem dedi. Birlikte gidecez hatta. Bilmiyorum ki ben de. Bana adam gibi istemiyorum desin eyvallah. Bu şekilde aklımda soru işaretleri doldu taştı.

Siz belli ki çok iyi niyetlisiniz. Yardım kuruluşu da değilsiniz, psikiyatrist de değilsiniz, annesi de... Bırakın neyi çözüyorsa kendi kendine çözsün. Siz yolunuza bakın

Öyle de işte kıyamıyorum. Sevdiğim insan. Ve çaresizliğine çok üzüldüm.

Öyle de işte kıyamıyorum. Sevdiğim insan. Ve çaresizliğine çok üzüldüm.
Çaresizliği, sizin iyi niyetiniz karşısında vicdan azabı çekmesi. Aklında birileri var bence, ezilmeleri bu yüzden. Sizi sevmiyor, bunu da en yumuşak haliyle böyle anlatıyor üzgünüm... Asıl siz çaresiz hale düşmeden önce kendinizi kurtarın

Ya işte ben de onu sanmıyorum. Ya da yakıştıramıyorum ona, bilmiyorum. Diyor zaten iyi niyetinden dolayı eziliyorum diye. Valla bakalım bir. Gitsin psikoloğa. madem kendi de bunu düşünmüş. Sonra ben bakacam yoluma.

Ilk erkek arkadasim o kadar iyiydi ki. Bir dedigimi iki etmezdi. Ben de lafimi esirgemezdim ama is ayrilik asamasina gelince soyleyemiyordum iste. Bir kac kez ayrilmayi denedim ama her seferinde o agladigi icin bitiremiyordum bir turlu. Onu uzmemek icin ayrilirken ben de ayni kelimeleri soylemistim.
Sonra baska erkek arkadaslarim oldu ve sonunda evlendim. 12 yil sonra bosandik. Eski esim de giderken ( terk ederken) ayrilmak istedigini soyleyememisti. Dusunecegim diye gitti. Bazilarina soylenemiyor iste....Neyse konunu uzatmayim. Dilerim cok mutlu olursun, umarim benim dusundugum gibi degildir. Sevgiyle kal....

İnşAllah. Lütfen dua edin. O kadar sıkıştım ki.

Yazik...Kac yasindasin inandin mi gerckten.Kiyamam ya bir de netten arastirip abuk subuk seyler bulmus.Duygu sagirligi degil tatlim o bildigin sigirlik sen daha iyilerine layiksin dedigi an haklisin valla deyip uzaklasacaksin

• Bence sevmiyor, bir gelecek düşünmüyor. Bu yüzden ayrılmak istiyor bir taraftan da sana değer verdiği için üzülüyor saf ve iyi niyetlisin çünkü. Yapman gereken şey ayrılmak, elinden hiçbir şey gelmez. Saf olma lütfen, heyecanı bitmiş ve bu ilişkiyi sürdürecek motivasyonu bulamıyor, vicdan azabı çekiyor. Olan şey bu.

Bence senden sakladığı çok ciddi bir konu var. Her şey olabilir bu.

Yorumlara baktım da benimde kafam karıştı
Hani asker dedin ya aklıma şey geldi şehit olma korkusu daha doğrusu ölmekden değilde geride gözü yaşlı eş evlat bırakma korkusu olabilir duymuştum böyle bişey yanında şehit düşen arkadaşlarından etkilenip kendince sevdiklerini üzmemek için onlardan uzaklaşmak gibi
Ama işin sonu bi destek alması gerekir zor bi meslek etkileniyolar normal olarak yani bilmiyorum bana böyle geldi bi erkek seni haketmiyorum deyip ağlamaz aldatsa bile

"sen daha iyilerine layıksın" klasik ayrılma bahanesi değil mi ya?
Böyle klişe bir bahaneyle ayrılmak istiyor ama bir yandan da boşta kalmayayım, Kapıyı tam kapatmayayım aralık kalsın başkasını bulamazsam geri dönerim diyor

Madem kabul etti beraber bir psikologa gidin.
Bakalım bir değişiklik olacak mı?
Olmazsa zaten tek yapacağınız şey noktayı koymak olur.

Seven erkek hic te öyle seyler demez.Sahiplenir öyle daha iyilerine layıksın veya belirsiz bir duruma getirmez.Bana göre aklı karışık sizi seviyor olabilir ama beklediği istediği şey tam anlamıyla siz değilsiniz.İcine sindirememiş belli ki...Bana güven vermedi bu kişi.Boyle lafların altından hep bi pislik çıkmıştır.Bide psikolojiyi araya katıp karşı tarafın duygularını somurmuyorlar mi ömür törpüsü valla.Seni oyalıyorum ben demek??Adam ağzıyla söylemiş.seninle bazi duygularını bastırıyor sevme sevilme gibi....Hic düşünme bile sana karşı net olsun esas bu şekilde davranarak seni kandırıyor duygularınla oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…