- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Bu yaziyi okuyunca bekarlik donemim aklima geldi yasitlarimdan teklif alinca kabul etmezdim bilirdimki onlarin onunde daha cook uzun zaman var okul biticek ise gricek askerlik derdi eee sonunda ya anlasamazsak bunca yil hebaa.siz birde birak kendi yasitinizi sizden 4 yas kucuk biriyle sevgili olmussunuz e tabiki 24 yasindaki adam evlenmek istemez hemen cok dogal bunuda size acik acik soylemez umarim yillariniz heba olmazKızlar ben 28 yaşındayım
şimdi anlatayım meseleyi ben geçen yaz mezun oldum aynı üniversteden olan ve benden 4 yaş küçük olan sevgilim bu yaz mezun oluyor ilişkimiz 1,5 senelik
ben evliliği bekliyoum o da bunu biliyor o da niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok benim biraz da yaşım sebebi ile acelem var
bugun aramızda bi konu geçti
dedi ki ben bu yaz mezun olucam ama evlenmeden önce maaş kazanmaya başladığımda bu paramı bekar bi insan olarak harcamak istediğim bi dönem var
bir süre de bu hayatımı maaş alarak yaşamanın dilediğimce harcamanın nasıl bişey olduğunu, annemlere kazandığım parayı götürüp onlara harcamanın bakmanın nasıl bi deneyim olduğunu tatmak istediğim bi dönem var
yaklaşık bi sene
eğer bu dönemi yaşamazsam hep içimde kalacak dedi
ben bozuldum tabi
neden acele ediyorsun sanki bu dönemde seni sevmeyecek miyim ayrılacak mıyım yine sevcem böyle de görüşüyoruz istediğimiz zaman
yaşın ilerliyo ama yaş sadece bi rakamdır falan dedi
bu insan sizce beni oyalıyor mu yoksa anlaşılabilir bi gerekçe mi bana dedikleri
çünkü ben anlayamıyorum ve çok huzursuz oldum
Dedim o zaman yüzük takılsın adı konsun sen yine yaşa bu hayalini
Dedi ki benim ailem dar görüşlü biz nişan yapsak bile nikah olana kadar gezip dolaşmamıza iyi gözle bakmazlar yani bizim açımızdan o zaman da farkeden bişey olmayacak dedi
Canım çok sıkkın kafam çok karışık
O zaman sevgilinizin sevgisine guvenmiyorsunuz. Yaşınız da büyük değil ben de 27 yaşındayim , bu psikolojiden kurtulun. Böyle yaparak sizi seven adamı kendinizden sogutursunuz gercekten. Bu şekilde evlenseniz de mutlu olamazsınız. Karşınızdaki kişi ile ilerde çok mutlu bir yuva kurabilecekken kendi kuruntunuzla bunu mahvetmeyin.Yaşım büyük ve oyalanıyo olmaktan korkuyorum kızlar
ben de benzer düşünüyorum. bir erkek için 24 yaş evlilik için erken. bir sene bile yetmeyecek ona ki daha askerliği var.Yaşı itibariyle henüz evliliğe hazır olmadığını düşünüyorum.bir sene dilediği gibi yaşasa da bunun doyumuna yine varamayacak.3-5 sene belki onu anca tatmin eder.
Aranızda geleceğe dönük bağlayıcı bir karara da yanaşmaması bu durumu kanıtlıyor.henüz genç ve hayatını yaşamak istiyor.ikiniz de hayatın çok farklı evresindesiniz.
Açıkçası ben bu ilişkinin geleceğini göremiyorum
Çocuk seni oyalamıyo ama işte yaşlar farklı öncelikler ve hayaller farklıKızlar ben 28 yaşındayım
şimdi anlatayım meseleyi ben geçen yaz mezun oldum aynı üniversteden olan ve benden 4 yaş küçük olan sevgilim bu yaz mezun oluyor ilişkimiz 1,5 senelik
ben evliliği bekliyoum o da bunu biliyor o da niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok benim biraz da yaşım sebebi ile acelem var
bugun aramızda bi konu geçti
dedi ki ben bu yaz mezun olucam ama evlenmeden önce maaş kazanmaya başladığımda bu paramı bekar bi insan olarak harcamak istediğim bi dönem var
bir süre de bu hayatımı maaş alarak yaşamanın dilediğimce harcamanın nasıl bişey olduğunu, annemlere kazandığım parayı götürüp onlara harcamanın bakmanın nasıl bi deneyim olduğunu tatmak istediğim bi dönem var
yaklaşık bi sene
eğer bu dönemi yaşamazsam hep içimde kalacak dedi
ben bozuldum tabi
neden acele ediyorsun sanki bu dönemde seni sevmeyecek miyim ayrılacak mıyım yine sevcem böyle de görüşüyoruz istediğimiz zaman
yaşın ilerliyo ama yaş sadece bi rakamdır falan dedi
bu insan sizce beni oyalıyor mu yoksa anlaşılabilir bi gerekçe mi bana dedikleri
çünkü ben anlayamıyorum ve çok huzursuz oldum
Dedim o zaman yüzük takılsın adı konsun sen yine yaşa bu hayalini
Dedi ki benim ailem dar görüşlü biz nişan yapsak bile nikah olana kadar gezip dolaşmamıza iyi gözle bakmazlar yani bizim açımızdan o zaman da farkeden bişey olmayacak dedi
Canım çok sıkkın kafam çok karışık
eşimle 30 yaşındayken tanistim ve evlilikle ilgili hicbir zaman bu şekilde ısrarcı olmadım, birbirimizi tanımayı ve şartların olgunlaşmasını bekledim. 3 yılın sonunda evlendikYaşım büyük ve oyalanıyo olmaktan korkuyorum kızlar
Neden acaba, okulu daha yeni bitiren, 24 yaşında bir erkek olduğu için olabilir mi?niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok
Bu çocuklar askerlik yapmıyo mu? İş kurup/işe girmiyorlar mı? Haziran da mezun olup ağustosta mı evleniyolar yani? Onlarla evlenen kızlarda da hiç kafa yokmuş.Ama kızlar bakın ben geç başladım okula geç mezun oldum o yüzden ama benle mezun olan 23-24 yaşındaki erkek arkadaşlar hep son sınıfta nişan taktı mezun olduğu yaza da düğün yaptı
Onlar da insan onlar da erkek onlar da 24 yaşında ve yeni mezun Yani anlayamıyorum onlar nasıl yapıyor o zaman
Eşyalı daire mi tutacaksınız? Düğün olmayacak belki ama herhalde nikahta size takı da yapılmayacak. Gelinlik falan da giymezsiniz. Masrafı olmayacak dediğinize göre...Benim çeyiz olarak tüm ev eşyalarım tamam başka eşya almamamıza gerek yok zaten düğün de istemiyoruz nikah sadece Masrafı olmayacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?