• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın niyeti ne? anlamam lazım mutlaka

Ama kızlar bakın ben geç başladım okula geç mezun oldum o yüzden ama benle mezun olan 23-24 yaşındaki erkek arkadaşlar hep son sınıfta nişan taktı mezun olduğu yaza da düğün yaptı
Onlar da insan onlar da erkek onlar da 24 yaşında ve yeni mezun Yani anlayamıyorum onlar nasıl yapıyor o zaman

adam hakli. ben evlenmek istireeeemm diye cok ustelerseniz ise girince ona bi rahatlama gelir keyifli gelir bide stajer kizlar olur oralarda hep. akli kayar evlenme derdi yok oh sunlarla gezip tozayim der.bence senin saygi gostermen gereken ve cok sik bogaz etmemen gereken bir donem. kim olsa daralir.

Sizin iş zor. Bu raddeden sonra adam basiretsizlesecek, sen delireceksin. Dolayısıyla kavgalar çığ gibi büyüyecek

Ben normal bi istek gibi bulmadim pek. Seni elinden kacirmamak icin of evlenmek isterdi seni cok istese. Seni pek sallamio gibi geldi bana.

Ama kızlar bakın ben geç başladım okula geç mezun oldum o yüzden ama benle mezun olan 23-24 yaşındaki erkek arkadaşlar hep son sınıfta nişan taktı mezun olduğu yaza da düğün yaptı
Onlar da insan onlar da erkek onlar da 24 yaşında ve yeni mezun Yani anlayamıyorum onlar nasıl yapıyor o zaman
Canım bir an önce evlenmek modası gibi bir şey çıktı son yıllarda. O üniversite arkadaşlarının birkaç yıl sonraki hali önemli olan. Bakma sen o yeni yetme erkeklere. Birkaç senede sıkılıyorlar evlilikten. Sırılsıklam aşık olarak evlenmiş biri olarak söylüyorum, evlilik hemen yapılmasa da olurmuş.

Herkesin hayattan beklentisi aynı değil. Eğer bu konuda geç kaldığınızı düşünüyorsanız daha yaşı yaşınıza uygun birini bulur, 3-5 ay içinde evlenirsiniz.
Adamın isteği makul ama sizin ilişkinin geleceği yok.
26-27 yi beklemek istese siz daha çok sorun çıkarırsınız. Ayrıca ailesi nişanlı izlen gezip tozmasın hesabı yapıyorsa, kendinden 4 yaş büyük biri ile evlenmesine alkış tutmayacaktır.

Kızlar ben 28 yaşındayım
şimdi anlatayım meseleyi ben geçen yaz mezun oldum aynı üniversteden olan ve benden 4 yaş küçük olan sevgilim bu yaz mezun oluyor ilişkimiz 1,5 senelik
ben evliliği bekliyoum o da bunu biliyor o da niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok benim biraz da yaşım sebebi ile acelem var
bugun aramızda bi konu geçti
dedi ki ben bu yaz mezun olucam ama evlenmeden önce maaş kazanmaya başladığımda bu paramı bekar bi insan olarak harcamak istediğim bi dönem var
bir süre de bu hayatımı maaş alarak yaşamanın dilediğimce harcamanın nasıl bişey olduğunu, annemlere kazandığım parayı götürüp onlara harcamanın bakmanın nasıl bi deneyim olduğunu tatmak istediğim bi dönem var
yaklaşık bi sene
eğer bu dönemi yaşamazsam hep içimde kalacak dedi
ben bozuldum tabi
neden acele ediyorsun sanki bu dönemde seni sevmeyecek miyim ayrılacak mıyım yine sevcem böyle de görüşüyoruz istediğimiz zaman
yaşın ilerliyo ama yaş sadece bi rakamdır falan dedi
bu insan sizce beni oyalıyor mu yoksa anlaşılabilir bi gerekçe mi bana dedikleri
çünkü ben anlayamıyorum ve çok huzursuz oldum
Dedim o zaman yüzük takılsın adı konsun sen yine yaşa bu hayalini
Dedi ki benim ailem dar görüşlü biz nişan yapsak bile nikah olana kadar gezip dolaşmamıza iyi gözle bakmazlar yani bizim açımızdan o zaman da farkeden bişey olmayacak dedi
Canım çok sıkkın kafam çok karışık

Cocuk haklı. Aceleniz varsa kendinizden 4 yas kucuk biriyle sevgili olmayacaktiniz.. bahsettigi seyi herkes yaşamak ister. Onu da gectim evlenmek kolay mi zannediyosunuz. Bunun iş bulmasi var dugunu esyasi askerligi her şeyi var. O kadar masrafli bir sey ki evlilik tahmin dahi edemezsiniz. Dedigim gibi bunu bastan dusunecektinizz. En az 2 yıl beklersiniz sevgilinizin evlenecek kivamda birikim askerlik iş sahibi olma aşamalarını halletmesi için. Haa tabi aileden zengin bi cocuksa keyfini bekliceksiniz

Benim sınıf arkadaslarimin çoğu da mezun olmadan Nişan yaptı , evlendi . Ama ben mezun olur olmaz evlenmek söz yapmak istemeidm. Bunu sevgilime de söylemiştim. Önce iş bulayım, biraz paramı kimseye bağımlı olmadan harcayayim , aileme yardım edeyim istedim sonra evlenirim diye dusundum. Ha sevgilimi seviyordum, ilerde evlenmek istiyordum ama yeni mezun olur olmaz daha işim gücüm belli olmadan o işe girmek istemedim.

Söz nişan falan yapsak da bu sefer sene boyunca düğün hazırlığı , ailelerin gidip gelmesi olacaktı daha zor olacaktı. Sözlü beklemek daha yıpratıcı oluyor. Erkek arkadaşın bana kalırsa hakli. Seni seviyor senle evlenmek istiyor ama bu hemen mezun olunca olmak zorunda değil.

Bundan dolayı moralini bozup ilişkini yıpratma. Adam hala senin sevgilin hala seni seviyor. Gozumde eski erkek arkadaşım canlandı. Bu isteklerimi anlamamis, evlenmeyi istemeyen insan olmustum. Oysa ki öyle bir şey zerre yoktu. En büyük hayalim onunla yuva kurmaktı.

Bence senin erkek arkadaşın da senle yuva kurmayı çok istiyor ama şu an zamanı değil. İnan adamı çok iyi anliyorum. Ben de aynı şekilde dedim ama sevgilim beni anlamadi, inanmadı yiprandik. Sen o hataya dusme.

Bu arada ben 26 yaşına girerken mezun oldum. Yaşı da sorun etme daha gençsin.

Açıkçası mantıklı bir istek bence. Nişan ya da söz yaparak gecirilebilir bu dönem. Böylece hem kendi ayakları üstünde durmanın tadına varır hem de senin isteğin gerçekleşir. Yani bir de şu var bu istek içinde kalırsa tüm hayatı boyunca erken evlendik Vs. gibi şeyler söyleyebilir. Haliyle bu canınızı sıkar

Cocuk haklı. Aceleniz varsa kendinizden 4 yas kucuk biriyle sevgili olmayacaktiniz.. bahsettigi seyi herkes yaşamak ister. Onu da gectim evlenmek kolay mi zannediyosunuz. Bunun iş bulmasi var dugunu esyasi askerligi her şeyi var. O kadar masrafli bir sey ki evlilik tahmin dahi edemezsiniz. Dedigim gibi bunu bastan dusunecektinizz. En az 2 yıl beklersiniz sevgilinizin evlenecek kivamda birikim askerlik iş sahibi olma aşamalarını halletmesi için. Haa tabi aileden zengin bi cocuksa keyfini bekliceksiniz
Benim çeyiz olarak tüm ev eşyalarım tamam başka eşya almamamıza gerek yok zaten düğün de istemiyoruz nikah sadece Masrafı olmayacak ki

Bu aradaa bu bi anormallik var bence konuşun evlenin diyenler ya yaşları küçük yaa hayatın zorluklarini bilmiyolar ya da evlilige dair hicbir fikirleri yok dinleme sen onları ya acele etme bekle 2 ile 4 yil arası ya da ayrıl hemen birini bul

Benim çeyiz olarak tüm ev eşyalarım tamam başka eşya almamamıza gerek yok zaten düğün de istemiyoruz nikah sadece Masrafı olmayacak ki

Senin ceyizin masraf degil ki mobilyasi var iş bulmasi var askerliği var her sey masraf ama her sey. Ayrıca ailesi baskici biriyse düğün istiyoruz baskisi ve yaş sıkıntısı da yapacaklardır. Keske bunları en basta konussaydiniz sevgilinizle

Benim sınıf arkadaslarimin çoğu da mezun olmadan Nişan yaptı , evlendi . Ama ben mezun olur olmaz evlenmek söz yapmak istemeidm. Bunu sevgilime de söylemiştim. Önce iş bulayım, biraz paramı kimseye bağımlı olmadan harcayayim , aileme yardım edeyim istedim sonra evlenirim diye dusundum. Ha sevgilimi seviyordum, ilerde evlenmek istiyordum ama yeni mezun olur olmaz daha işim gücüm belli olmadan o işe girmek istemedim.

Söz nişan falan yapsak da bu sefer sene boyunca düğün hazırlığı , ailelerin gidip gelmesi olacaktı daha zor olacaktı. Sözlü beklemek daha yıpratıcı oluyor. Erkek arkadaşın bana kalırsa hakli. Seni seviyor senle evlenmek istiyor ama bu hemen mezun olunca olmak zorunda değil.

Bundan dolayı moralini bozup ilişkini yıpratma. Adam hala senin sevgilin hala seni seviyor. Gozumde eski erkek arkadaşım canlandı. Bu isteklerimi anlamamis, evlenmeyi istemeyen insan olmustum. Oysa ki öyle bir şey zerre yoktu. En büyük hayalim onunla yuva kurmaktı.

Bence senin erkek arkadaşın da senle yuva kurmayı çok istiyor ama şu an zamanı değil. İnan adamı çok iyi anliyorum. Ben de aynı şekilde dedim ama sevgilim beni anlamadi, inanmadı yiprandik. Sen o hataya dusme.

Bu arada ben 26 yaşına girerken mezun oldum. Yaşı da sorun etme daha gençsin.
Ama atama sebebiyle ben farklı şehire gidicem Sırf paramı bekar yiyeyim hayali yüzünden uzak mesafe ilişkisini göze alması normal mi yani

Ama atama sebebiyle ben farklı şehire gidicem Sırf paramı bekar yiyeyim hayali yüzünden uzak mesafe ilişkisini göze alması normal mi yani
Zorlarsanız uzaklasır dıyelım ki evlılıgı kabul ettı bu seferde sıza ıkıde bır soylenır durur daha erkendı paramı harcayamadım ıstedıgımı yapamadım diye .24 yas ıcın gayet nıormal bır ıstek fakat memur olduktan sonra farklı bır sehırde sızı unutup baska bırını bulma ıhtımalı de cok yuksek uzaktan ılışkı cok zor bırde bir yıl hıc sanmıyorum daha fazla bekletecegını dusunuyorum.

Kızlar ben 28 yaşındayım
şimdi anlatayım meseleyi ben geçen yaz mezun oldum aynı üniversteden olan ve benden 4 yaş küçük olan sevgilim bu yaz mezun oluyor ilişkimiz 1,5 senelik
ben evliliği bekliyoum o da bunu biliyor o da niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok benim biraz da yaşım sebebi ile acelem var
bugun aramızda bi konu geçti
dedi ki ben bu yaz mezun olucam ama evlenmeden önce maaş kazanmaya başladığımda bu paramı bekar bi insan olarak harcamak istediğim bi dönem var
bir süre de bu hayatımı maaş alarak yaşamanın dilediğimce harcamanın nasıl bişey olduğunu, annemlere kazandığım parayı götürüp onlara harcamanın bakmanın nasıl bi deneyim olduğunu tatmak istediğim bi dönem var
yaklaşık bi sene
eğer bu dönemi yaşamazsam hep içimde kalacak dedi
ben bozuldum tabi
neden acele ediyorsun sanki bu dönemde seni sevmeyecek miyim ayrılacak mıyım yine sevcem böyle de görüşüyoruz istediğimiz zaman
yaşın ilerliyo ama yaş sadece bi rakamdır falan dedi
bu insan sizce beni oyalıyor mu yoksa anlaşılabilir bi gerekçe mi bana dedikleri
çünkü ben anlayamıyorum ve çok huzursuz oldum
Dedim o zaman yüzük takılsın adı konsun sen yine yaşa bu hayalini
Dedi ki benim ailem dar görüşlü biz nişan yapsak bile nikah olana kadar gezip dolaşmamıza iyi gözle bakmazlar yani bizim açımızdan o zaman da farkeden bişey olmayacak dedi
Canım çok sıkkın kafam çok karışık
Bence bu iş olmaz bir sene aileme bakayım der sonra bir sene evi yaptırayım der bence bekletecek gibi

Bizimkisi hep uzak mesafeydi. Eğer evlensek yan yana olabilirdik ama o an evlenmeye hazır değildim daha. Bu onu sevmedigimden değildi . Bence erkek arkadaşını anla biraz. Zaman tani. Akışına bırak. Evlenecekseniz şimdi olmasa bir sene sonra olur , olmasa iki sene sonra olur.

Nasip biraz da bu işler. Bu kadar takılma bence. Aranızdaki sevgiye güven. Evlenmek o kadar kolay olmuyor hazır olmayabilir şimdi anlayış gostermezsen sadece kendinden uzaklastirirsin .

Back