Hayatımdaki tüm şanslarımı birleştirsem bile bana gelse gelse Şahin alır gelirMarkası ne ki acaba bnce işin rengi değişir ona göre
Anladım canım şaka yaptık biraz kafan dağılsın diye böylelerinden bişey olmaz boşver üzülmeye değmez.. Mutsuz bi evliliktense mutlu bi yalnızlık yaşa huylu huyundan vazgeçmezMerhaba hanimlar.
Daha oncede ana dilimin turkce olmadigini acikladim. Ben turkiyede degil belcikada yasiyorum. Yani araba almak Turkiyedeki kadar zor degil (cok uzulerek yaziyorum bunu keske oyle olmasaydi) yorumlarinizi teker teker okudum ve dogru karar aldigimi bir kes daha anlamis oldum.
Dur bi konu daha varmış galiba okuyayım.
BDV'de konu açan nicesinden daha anlaşılır ve temiz bi anlatım. Ağladım.Öncelikle ana dilim Türkce degil o yuzden kusura bakmayin.
Bebek doğacak çocuklar okula başlayacak diye stres yapıyorum. Benim ki diyorki tamam üzülme sana bi marutti alırız BELKIHayatımdaki tüm şanslarımı birleştirsem bile bana gelse gelse Şahin alır gelir
Hahaha aynısını annem de derdi hep böyle şeyler duyunca . Şimdi ben başladım demeyeKonu Sahibi lütfen üzerine alınmasın ona ithafen söylemiyorum da annemin bi lafı var bunlarınki altından mı der teneke herhalde benim gibilerinki
Biri araba mı dedi. Tabi ki arabaYav arabayı al terket ama üstüne yaptır adfgjkk
Şu an bir ikinci el düzgün araba bile kaç para bir de düşünsene sıfır bmw marka aldığınıBiri araba mı dedi. Tabi ki araba
Şu an bir ikinci el düzgün araba bile kaç para bir de düşünsene sıfır bmw marka aldığını
Aynen biliyorum.O kişiyle evlenseniz bile ilk tartışmanızda ihtiyacı olan o kişiye gidecek belli. Çünkü o kişi sevgilinizin sıkıntılarında sığındığı liman olmuş belli ki.
Aynen biliyorum.
Kendiside oyle diyor ztn sen yokken o vardi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?