Erkek arkadasimin kiz arkadasi

Merhaba hanimlar.
Daha oncede ana dilimin turkce olmadigini acikladim. Ben turkiyede degil belcikada yasiyorum. Yani araba almak Turkiyedeki kadar zor degil (cok uzulerek yaziyorum bunu keske oyle olmasaydi) yorumlarinizi teker teker okudum ve dogru karar aldigimi bir kes daha anlamis oldum.

Anladım canım şaka yaptık biraz kafan dağılsın diye böylelerinden bişey olmaz boşver üzülmeye değmez.. Mutsuz bi evliliktense mutlu bi yalnızlık yaşa huylu huyundan vazgeçmez

Hayatımdaki tüm şanslarımı birleştirsem bile bana gelse gelse Şahin alır gelir
Bebek doğacak çocuklar okula başlayacak diye stres yapıyorum. Benim ki diyorki tamam üzülme sana bi marutti alırız BELKI şu recep ivedigin arabasi gibi oysaki sahinede razıydım 25bin olmus

Konu Sahibi lütfen üzerine alınmasın ona ithafen söylemiyorum da annemin bi lafı var bunlarınki altından mı der teneke herhalde benim gibilerinki
Hahaha aynısını annem de derdi hep böyle şeyler duyunca . Şimdi ben başladım demeye

O kişiyle evlenseniz bile ilk tartışmanızda ihtiyacı olan o kişiye gidecek belli. Çünkü o kişi sevgilinizin sıkıntılarında sığındığı liman olmuş belli ki.
Aynen biliyorum.
Kendiside oyle diyor ztn sen yokken o vardi diye.

Burda asıl konuya değinmek istiyorum anadilim türkçe değil demekle belcikada yaşıyorum demek aynı şey değil. Anan baban Türk tür belcikada yaşoyosundur ana dilin Türkçe olur ve şakır şakır türkçe konuşuyosun bu yazından belli. Annen baban Türk asıllı değildir türkiyede yaşıyosundur ana dilin Türkçe değildir bunu açığa kavuşturmak istedim öncelikle. Diğer konuya gelince de Türkiyede araba alınmış olsaydı vay anasını derdim ama yer belçika olunca şahsi bir uçak olsaydı belki inanırdım sevgisine :)

Aynen biliyorum.
Kendiside oyle diyor ztn sen yokken o vardi diye.

'' İyi ben yokum o var o zaman eski günlerdeki gibi ''deyip engel atın,ne bekliyorsunuz ? Neyin hatasını yapmaktan korkuyorsunuz onu bile anlamadım.Bu tipler hiç değişmez,yanlarında hep o kız kankaları olur,o kızlar için siz üzülürsünüz,sonra bir bakmışsınız el ele ikisi bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…