Erkek arkadasimin kardesi..

Devlet okulunda bile okumadığınız ne kadar çok belli.2 cümleyle özetleyecek şeye destan döşemişsiniz :) oysa biz devlet okulunda okuyan bireyler olarak lafı böyle uzatmayı sevmeyiz.

Hayır özel okulda okuyupta insan bu kadar mı derdini ifade edemez. Üzüldüm sizin adınıza. Bence tek sorun herkes sizi kıskanıyor. :)))) o kardeşte dahil. Eziklik tramvası yaşatıyorsunuz. Ezim ezim ezildik :)))

Konu o değilmiş bak seeeen :)))

Devlet okulunda okuyup de'leri ayrı yazmayı öğrenenemişsiniz siz de. Öteye beriye laf sokmaya çalıştığınız zamanı imla kurallarını öğrenmeye harcasaydınız keşke. Travma o kelime, tramva değil bir de.

Tüm toplum zenginlerden nefret ediyor ben de farkındayım ama devlet/özel okullu fark etmiyor, kimi derdini anlatamıyor, kimi Türkçe yazmayı bilmiyor. Benim içim de bundan sıkıldı arkadaş, yok mu dilimizi düzgün kullanan biri?

Konu saptıkça sapmış. Konu sahibesi para yemeye ihtiyacı olmadığını garip örnekle anlatıyor, kimi dalga geçiyor kimi devlet okuluna gidecek zeka vs yazıyor ama konuyla alakalı yorum nerdeyse yok hep polemik. Devlet okulu vs vakıf ünv.si , ev kadını, zengin fakir derken sayfalarca çöp.
Konu sahibesi yeni konu açsın bence. Bir de maddi durumundan bahsetmesin zira herkes zenginlerden nefret ediyor.

Son düzenleme:
Devlet okulunda okuyup de'leri ayrı yazmayı öğrenenemişsiniz siz de. Öteye beriye laf sokmaya çalıştığınız zamanı imla kurallarını öğrenmeye harcasaydınız keşke. Travma o kelime, tramva değil bir de.
İşte bunlar hep eziklik kompleksi, ya da aşağılık kompleksi, her neyse. Devlette okuduğum için bilmiyorum. :p

Devlet okulunda bile okumadığınız ne kadar çok belli.2 cümleyle özetleyecek şeye destan döşemişsiniz :) oysa biz devlet okulunda okuyan bireyler olarak lafı böyle uzatmayı sevmeyiz.

Hayır özel okulda okuyupta insan bu kadar mı derdini ifade edemez. Üzüldüm sizin adınıza. Bence tek sorun herkes sizi kıskanıyor. :)))) o kardeşte dahil. Eziklik tramvası yaşatıyorsunuz. Ezim ezim ezildik :)))

Kusura bakmayin ama hala konunun bu olmadigini bi kez daha sizede anlatamayacagim. Okuduysaniz gormussunuzdur,okuyupta hala boyle bi yorum yapiyosaniz zaten o da sizin kendi probleminiz bence.

Patavatsizin teki basbaya..
Ne gulcem suratina..
Hic muhattap dahi olmam..
Ki ben pasif erkek sevmem..
Coktan cazgirlik yapmistim sevgilime sen neden agzinin payini vermiyorsun diye..

Patavatsizin teki basbaya..
Ne gulcem suratina..
Hic muhattap dahi olmam..
Ki ben pasif erkek sevmem..
Coktan cazgirlik yapmistim sevgilime sen neden agzinin payini vermiyorsun diye..
Dediklerinizi inanin harfi harfine yaptim. Erkek arkadasimda ciddi ciddi konustu olmasi gereken sertlikte ama inanir misiniz hala ve hala anlamiyor

Erkek arkadasin da kardesinin tavirlarindan hosnut degil. Sana hak veriyor anladigim kadariyla. O yuzden cok sallama, kardesle de polemige girip yuz goz olma.

Bu arada devlet okullarinda okumus biri olarak anlatimindan hic rahatsiz olmadim. Herkes herseye alinir olmus.

devlet okulunda okumak zeka işiymiş, o yüzden bütün Einstein'ler bu ülkeden çıkmış demek :KK53: tabi her Türk gencinin idealidir 60 kişilik sınıflarda, itile- kakıla okumak, neyse..

konu sahibi, el bebek - gül bebek büyümüşsün, kardeşin hazımsızlığı buna.. sana laf çaktıkça kafasını okşa geç, ya da "aman da aman yengesine laf mı söylemiş minik" diye aşağıla, bitti gitti :KK53:
Katılıyorum. Ben 1. sınıfa başladığımda sınıfımız 58 kişiydi, şimdikilerin hali biraz daha iyileşti, 30 kişilik falanmış sınıflar. :) Özel ya da devlet ya da zeka meselesi falan da değil, ben hep devlet okuluna gittim yani mahallede hangisi varsa ona gittim ve şu anda da devlet üniversitesinde okuyorum ama tamamen insanın içinden gelmesiyle alakalı yani bu olaylar. Ben mesela oldum olası ders çalışmayı hiç sevmedim, sevmiyorum. Serseri mi oldum? Hayır. Okulu mu bıraktım? Hayır ama ders çalışmayı sevmemek de benim karakteristik özelliğim ne yazık ki, özelde de okusam sevmeyecektim. :KK48:
Asıl konuya gelince, ben olsam ben de hiçbir şekilde ciddiye almazdım, hiç kendime dert de etmezdim. Aşağılamakla, laf sokmakla bile uğraşmazdım zira zamanım da nefesim de değerlidir.

Dediklerinizi inanin harfi harfine yaptim. Erkek arkadasimda ciddi ciddi konustu olmasi gereken sertlikte ama inanir misiniz hala ve hala anlamiyor

Susturamamaniz sevgilinizin eksikligi uzgunum..
Abi olarak lafini gecirmesini bilecek.. yarin obur gun evlenince (niyetiniz varsa) yengesi olacaksiniz..
Seviyesiz hareketlerde bulunamamali..
Dedigim gibi erkek arkadasiniz cok pasif.

Onun anladigi dilden konusacaksiniz o zaman hala anlamiyorsa.
Kendi sevgilisi hakkinda cengaver kesiliyorsa, baskasina da yapmicak oyle birsey..
Susmayin yapistirin laflari.. kavga gurultu cikarmaya kalkarsa da terbiyeni takin madem dersiniz..
24 yasinda herif cucuk kadar akli var.. ne salak bi tip yaa.. erkek dedigin agir olur..

Okuyupta -> okuyup da
Kardeşte -> kardeş de
Hanımefendi o bir bağlaç değil ki ayrı yazılsın. P sert ünsüz bir harf sonrasında d mi gelir onlar ayrı mı yazılır? Bağlaç olsa anlarım. Siz bir sözlük alıp bakın en iyisi burda da size göre bur da yazılıyordur eminim:))))

Hanımefendi o bir bağlaç değil ki ayrı yazılsın. P sert ünsüz bir harf sonrasında d mi gelir onlar ayrı mı yazılır? Bağlaç olsa anlarım. Siz bir sözlük alıp bakın en iyisi burda da size göre bur da yazılıyordur eminim:))))

Hayir, "burada" diye yaziliyor burda degil :)

Tüm toplum zenginlerden nefret ediyor ben de farkındayım ama devlet/özel okullu fark etmiyor, kimi derdini anlatamıyor, kimi Türkçe yazmayı bilmiyor. Benim içim de bundan sıkıldı arkadaş, yok mu dilimizi düzgün kullanan biri?

Konu saptıkça sapmış. Konu sahibesi para yemeye ihtiyacı olmadığını garip örnekle anlatıyor, kimi dalga geçiyor kimi devlet okuluna gidecek zeka vs yazıyor ama konuyla alakalı yorum nerdeyse yok hep polemik. Devlet okulu vs vakıf ünv.si , ev kadını, zengin fakir derken sayfalarca çöp.

Konu sahibesi yeni konu açsın bence. Bir de maddi durumundan bahsetmesin zira herkes zenginlerden nefret ediyor.

Vah vah sizde mi zenginsiniz ? :)) Türkçe yazım kılavuzu edinmenizi şiddetle tavsiye ederim:))
Şiddet yazdım yanlış oldu mu acaba?
Israrla yok yok ısrar ile mi olmalı:))

Uzgunum ama kirmiziya boyadigim kelimelerdeki ekler bal gibi baglac, ve ayri yazilir. "Okuyup da, kardes de" diye. MissCherryBlossom MissCherryBlossom hakli yani. Bence siz sozluge bir kez daha bakin, olmadi hocaniza filan sorun. :)

O bir bağlaç, imla kılavuzu alın.
De ve ki bazen bağlaç, bazen ektir.
Pes diyorum, hem bilmiyorsunuz hem yanlışın doğru olduğunu iddia ediyorsunuz....kimseye devlet ünv.den mezun olduğunuzu söylemeyin, özel ünv. aşağılama işine bir daha girmeyin derim.

Son düzenleme:
X