canim benim yaaa, sana sarilmak istiyorum. Allahin sevgili kuluymussun, hem akilli davrandin, hem de buraya konu acarak bir suru tavsiye aldin..
oncelikle adamin davranisi cok cok cok garip. yani hic konusmadiniz mi, ya da o anlatmadi mi, evde neler oldu, dayiyla konusuldu mu, anne ne tepki verdi, anane ne tepki verdi.. gercekten ilginc. adam size sinirli, nedeni ne peki? tabi ki kadin guzelse, kadin cekiciyse sucludur. erkekler iradesiz robotlar oldugu icin, adamin ilgisi olmussa bir sekilde sizin yuzunuzden.
boyle kriz anlari karsinizdaki erkegin kumasini gormek icin cok iyi bir firsat aslinda. adamin yapacagi pek cok sey vardi, ama pasif oldugu icin sizin uzerinize yuklenmeyi secmis. ama biraz sizde de suc buluyorum. demek ki sizden ayrilmaktan korkmuyor ki size boyle davranabiliyor. kusura bakmayin ama demek ki sizden cekinmiyor. hala daha mesaj atiyor. dotunun tutusmasi gerekirdi ayrilacaksiniz diye... ayrica hala annemler bir sey demesin, onlari yormak istemiyorum diyorsunuz.. bu tutumunuz yanlis. adama bir mesaj, ayrildik bitti. cocugun annesine bir mesaj ailecek bu isin olmamasina karar verdik, nisan iptal. bu kadar. ben on yildan fazladir evliyim, cocuklarimiz var, o kadar seneye ragmen cekiniriz, kavga ederken dikkat ederiz.
zaten sizi 5 sene once daha gozunuz acilmadan ablukaya almislar. bes seneniz kaybolmadi, hayatiniz kurtuldu.. daha kimler kimler taniyacak, sevecek seni. daha garanti olmadan sana bu sekilde davranan insan, cocuk olunca, evlenince sana kimbilir nasil davranacakti..
bu arada son tavsiye, yasin kucuk, nerede ne yapacagini kestirmek zor olabilir. mutlaka annenle paylas duygularini, yasadiklarini