ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ama kafama takılan şey şu oldu ailesinin yarın bize geleceğinden haberi yok olsa onu mutlaka sorardı. Yani ailesi konunun ne olduğunu bilmiyorsa neden ona durduk yere bizi çağırdılar demediler diye düşündük.
Bingo.... Aynen düşündüğünüz gibi. Muhtemel erkek arkadaşın harici herkes biliyor durumu ve de destekliyor sanırım. Yoksa dedigin gibi neden noluyor, aranız mi kötü, niye bizi çağırıyorlar? Vs sorardı oğluna. Benim midem çok bulandı oğluna soylememe işine. Eğer yerinizde ben olsaydım, devam etmek icin sadece dayı değil tüm aileyi silmesi gerekirdi.

Dayının akrabası ve ahbabı olan ve bunu uzun zamandır bilen birinin eşi özetle. Tamamen kötü niyetle yaptığı bir şey biliyorum. Sorun evlilik değil aslında ben böyle bir şeyin üstünü örtüp unutacak biri değilim sürekli rahatsızlık duyacağım bir konu.

bu arada o ses kaydini getiren kadinin mutlaka bekar bir kiz akrabasi vardir (kardes vs) ilerde haberlerini duyarsan sasirma. aile koklu bir aile diyorsun, bir de zenginlerse, neler neler yaparlar bu tarz insanlar.

bu ne yaa, ensestin yeni versiyonu mu? midem bulandı. insanlık her geçen gün daha da yozlaşıyor. utanma, ar filan bu kavramlar unutulmaya yüz tutmuş. hatta unutulmuş. hadi insansın zaman içinde bir takım hisler besledin diyelim. içinde tutsana madem çok seviyordun. taciz etmiş sizi. resmen olta atmış tutar mıyım diye. erkek arkadaşınıza anlatın dayısının da, o akrabanın da ne mal olduğunu bilsin. adamın bir suçu yok ki. ondan niye soğudunuz anlamadım.konuyu bilip de buna rağmen birşey yapmazsa o zaman düşünürsünüz.

Bingo.... Aynen düşündüğünüz gibi. Muhtemel erkek arkadaşın harici herkes biliyor durumu ve de destekliyor sanırım. Yoksa dedigin gibi neden noluyor, aranız mi kötü, niye bizi çağırıyorlar? Vs sorardı oğluna. Benim midem çok bulandı oğluna soylememe işine. Eğer yerinizde ben olsaydım, devam etmek icin sadece dayı değil tüm aileyi silmesi gerekirdi.
Destekliyor derken karar veremedim. Kız anladığım kadarıyla kendi gözlerinde çok değerli buldukları biri. Dayıyı yalnız boğmak istedim.
Eğer ailenin hepsinin haberi varsa düşünmek bile istemiyorum bakalım yarın nasıl olacak?

Bırakıp sülalesini bir daha görmemek gerçekten en iyisi

Destekliyor derken karar veremedim.
Demek istediğim eğer aile desteklemese, yada dayı yüz bulmasa aile bireylerinden, böyle birşey ne dillendirilir/ konuşulur, ne de o sözler konu sahibine dinlettirilirdi. Bir Allah ın kulu yok sanırım aile içinde aklı selim davranacak, hoop dur bakalım ne yapıyorsun sen demiyor kimse dayı ya baksanıza. O yüzden destekleniyor izlenimi uyandı bende.

Keşke direkt sevgilini karşına alıp konuşsaydın. Iliskinizin devamina aileler karar verecek gibi. Aptalın biri bana aşık oldu diye niye sevgimden vazgeçeyim ya. Dayı dayılığını bilip susacaktı. Ama agiz yoklamalar falan ne kadar çirkin.

Sevgilin ne olduğunu bilmiyor, sadece aranız bozuk sanıyor halbuki arkada neler dönüyor. Aileleri toplamak büyük hata. Onun haricinde herkes biliyor çok üzüldüm sevgiline.

Demek istediğim eğer aile desteklemese, yada dayı yüz bulmasa aile bireylerinden, böyle birşey ne dillendirilir/ konuşulur, ne de o sözler konu sahibine dinlettirilirdi. Bir Allah ın kulu yok sanırım aile içinde aklı selim davranacak, hoop dur bakalım ne yapıyorsun sen demiyor kimse dayı ya baksanıza. O yüzden destekleniyor izlenimi uyandı bende.

Evet, sanki evin küçük kro köylü oğlanı diye şımartılmış da, yani bu kız üniversite okuyan, düzgün ailenin kızı, yeğeninin bakkaldan aldığı Top değil ki. Yani aile gerçekten korkunç dediğin gibi ve bu insanlar ile akraba olunmaz.

Son düzenleme:
erkek arkadaşınızın dünyadan haberi yok, herkes toplanıyor da üstünü kapatmak isterlerse ne olacak?
yani şunu anlamadım. dayının size karşı ilgisi uzun zaman önceye dayanıyor, siz yeni öğreniyor ve ailesini eve davet etmek istiyorsunuz biliyorlarsa bile uzun süre önce öğrenmişlerdir, senin şimdi yeni öğrendiğini bilmiyorlarsa davet etmenizi ona yormadan normal bir nişan düğün konuşmasına geleceklerini düşünüyor olabilirler. sonuçta nişanlı ailesini eve davet etmek aşırı şaşırılacak bir olay değil.
ben olsam bu konu için seviyorsam nişanlımdan vazgeçmezdim, eğer konuşulacaksa onu da çağırırdım ve tepkisine göre devam ederdim. bunu öğrendikten sonra dayısını ister baba gibi ister abi gibi görmüş olsun ya siler ya arasına mesafe koyar zorunlu hallerde görüşür. ama yok o benim abim diyip canla başla savunuyorsa ben silerdim nişanlımı.

Aksi mümkün olamazdı zaten. Bence ailede tek bilmeyen saftirik küçük oğlan heheh.
bence kaydi dinleten kisinin de bir amaci var, belki adami konusturdu ve adam bilmeden kaydetti.. bence kaydi getiren kisi ya oglanla kendi yakinin evlendirmek istiyor olabilir, ya da kiz cok guzel/egitimli vs birisi ise kiskandigi icin de yapmis olabilir.

Erkek arkadaşıniza söylememenizi anlamdiramadim. Sonradan ailenizden duyunca nasıl tepki verecek ilişkisi olan siz ama önemli konuyu ailesinden duyuyor. Çocuk bilmeden mesaj atıyor aramızda halledelim diye siz böyle bişey yaşandı anennlere görüşeceğiz sana söylemekle çekiniyorum ama sonradan öğrenip bana gönül koymani istemem diye soylemeyip kafamı toparlicam olarak cevap yaziyorsunuz .🙄 Geç olmadan aileler gorusmeden okuyorsanız gönderileri erkek arkadaşınıza içim rahat etmedi böyle böyle durum oldu diye yazın derim.

Erkek arkadaşıniza söylememenizi anlamdiramadim. Sonradan ailenizden duyunca nasıl tepki verecek ilişkisi olan siz ama önemli konuyu ailesinden duyuyor. Çocuk bilmeden mesaj atıyor aramızda halledelim diye siz böyle bişey yaşandı anennlere görüşeceğiz sana söylemekle çekiniyorum ama sonradan öğrenip bana gönül koymani istemem diye soylemeyip kafamı toparlicam olarak cevap yaziyorsunuz .🙄 Geç olmadan aileler gorusmeden okuyorsanız gönderileri erkek arkadaşınıza içim rahat etmedi böyle böyle durum oldu diye yazın derim.
Gönderileri okumaya çalışıyorum ama yanıt verecek kadar düşünemiyorum kusura bakmayın cidden. Yarın onunla konuşacağım ve anlatacağım. Hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X