ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adamın neden sinirli olduğunu tahmin edebiliyorumm . Dediler ki acaba kız arkadaşın da ne yaptı baktı mi yakın mı davrandı da oğlanın gönlü kayiverdi. Bir kız için annaneni üzme yavrum bak o yaşlı tansiyonu çıkar ölür gider mazallah . Gibi gibi şeyler söylediyse 5(beş) yıldır birlikte olduğu kıza değil de ailesinin doldurmasına gelmiş .

Birde bilmiyorum jenerasyon farkı mi var konu sahibi 23 yasindaysa arada dört yaş var . Bu oğlan dayiya kızla ilgili ne anlatmış ya. Insan sevdiğini sahiplenir onunla yaşadığını anlatır mi? Ben kadın olarak sevgilimle çok ozelimi anlatmam ya nesil git gide gevşiyor mu nedir ? Birde sana bakmaya tahammül edemiyorum diyor hem sen git anlat adama hem tahammül edemiyorum de dayiya anlatılir mi ya sevgiliyle özel seuler

Bu oğlan dayiya kızla ilgili ne anlatmış ya. Insan sevdiğini sahiplenir onunla yaşadığını anlatır mi?
Zihniyeti pis, gevşek ağızlı ve de ahlâk yoksunuysa anlatır elbet. Hele hele ilişkinin ilk başlarında ciddi değilse, konu sahibi onun için eğlencelikse ballandıra ballandıra anlatmıştır hatta olmayan şeyleri bile yaşanmış gibi anlatmış olabilir. O ışığı gördüm adamda

Maalesef bana da öyle geldi sanki olmayan şeyler söylendi gibi

ya insan gencken nasil naif oluyor degil mi, kiz unutalim, konusmayalim diyor, adam sinirlenince yaa niye boyle davrandi diye sasiriyor. ama tecrubeli gelin olunca sip diye anliyorsun doldurulup kizin uzerine saldigini..

ya insan gencken nasil naif oluyor degil mi, kiz unutalim, konusmayalim diyor, adam sinirlenince yaa niye boyle davrandi diye sasiriyor. ama tecrubeli gelin olunca sip diye anliyorsun doldurulup kizin uzerine saldigini..
Kesinlikle öyle az çok insanların mayasını cozuyorsun çünkü
Ama bu çocuk hiç olmamış çok ham belli ki
Yani şu olay da bile böyle yapan adam iki gün sonra aile ile ilgili sıkıntıda başlar senin yüzünden benim zaten ailem dağıldı bilmem ne o kızı o dayının olduğu ortama sokar

Eğer gerçekten böyle birşey olduysa, o ahlâksız dayı konu sahibini sırf bu yüzden bile takıntı yapmış olabilir.
Benim aklıma bu geldi zaten belki çok müge anlı izlemekten . Yani bilmiyorum çünkü aşırı absürt bir durum kolay kolay cesaret edebilir mi bir erkek yeğeninin nişanlısına bakmaya

Benim aklıma bu geldi zaten belki çok müge anlı izlemekten . Yani bilmiyorum çünkü aşırı absürt bir durum kolay kolay cesaret edebilir mi bir erkek yeğeninin nişanlısına bakmaya
Edemez tabiki ... Oyuzden zaten bu düşünceler geliyor ya akla... Böyle konuşmalar olduysa okadar çirkinleşmiştirki, o sohbet okadar çirkin yerlere gitmiştir ki, düşüncesi bile mide bulandırmaya/ kusmaya yeter.

Hiç ama hiç şaşırmadım keşke en baştan oğlana da yüzük verilseydi, kalsaydı. Ama bu seferde içinde kalacaktı oğlana acıyıp acaba diyecektin. Hayırlısı olmuş. Çok büyük bir beladan kurtulmuşsun Allah’ın gerçekten sevgili kuluymuşsun

Tamamen katılıyorum. Oğlan utanıyorum kendimden, ailemden, yüzüne bakarken dayım ve ailemin yaptıkları yüzünden dese ve bu durumdan dolayı yüzüne bakacak yüzüm kalmadı dese bir nebze anlaşılırdı. Ama çocuk da ne leşmiş. Ama inan hiç şaşırmadım hiç. Düğüne kadar idare ederlerdi sonradan kıza her türlü işkence yapılırdı. Yine susturmak için peşinden gelmeye çalışırlar. Kız ailesi ile uzaklaşsın bu pisliklerden ve de oğlana desin dayın sen başka biri gelir rahatsız ederse polise giderim. Karşıma çıkmayın, benim adımı unutun ben de sizin adınızı unutayım

Size söyleyen kişi kım? Komşusunu yıne bır akrabamı? Ne kadar, ayıp ya

Ben konunun baştan beri fake olduğunu düşünüyorum.
Her şey ne kadar hızlı gelişiyor. Olayı öğrenmek ve buraya konu açıp sakin sakin uzunca yazmak. Ardından anneyle paylaşmak, karşı tarafın hemen müsait olup pat diye gelmesi falan.
Ne bilim bana geçmedi vala.

Bir de sonunda edebi metin yazar gibi özenli cümlelerle kurulmuş uzun bir paragraf.
Böyle bir durumda olan kadının nasıl yazacağı az çok belli.
Konu sahibinin sinirleri çok sağlam belli ki. Baya soğukkanlılıkla yaşıyor ve yazıyor.
Ya da ortada böyle bir olay olmadığından bu kadar rahat
Her neyse. Hikaye güzel ama inandırıcı değil

Tabi olabilir düşünebilirsiniz. Olaylar hızlı gelişmiyor aslında ben her gün neler olduğunun çok fazla ayrıntı vermemeye çalışarak fakat anlaşılabilir olmasına özen göstererek yazıyorum bir nevi günce gibi o yüzden size öyle gelmiş olabilir. Yani dediğim gibi yazdığımda kendi kendime düşünebilme imkanı buluyorum. Buraya zaman ayırıp yazıyorum günlüğüme yazmaktan farksız. Olayı öğrenip buraya yazmam 8 gün kadar sürdü işin içinden çıkamadığım için gece yazdım ertesi gün ailemle paylaştım ve sonraki gün aileler konuştular. Ayrıca böyle bir durumda olan kadın ne yazar merak ettim? Küfür edip öldüm bittim mi demem lazımdı, yoksa herkesle tartışmam mı lazımdı ya da anlamı bozuk cümleler mi kursaydım sırf siz hayatı yolunda gitmeyen biri nasıl düzgün, anlatım bozuklukları olmayan veya edebi cümleler kurar yalancı bu diye düşünmeyin değil mi? Sürekli yanımda değilsiniz, ben buraya en fazla günde iki veya üç mesaj bırakıyorum bazen onu bile bırakmıyorum. Sürekli yazmıyorum bile soğukkanlı davrandığım kanısına nerden vardınız, ağlarken yanımda siz mi vardınız? Ki ben soğukkanlı davranabilmişsem ne mutlu bana umarım öyledir. Özenli cümleler kuruyorum haklısınız ve bunu bilinçli yapıyorum çünkü yazdığım her şeyi geri dönüp tekrar tekrar okuyorum, aynı şeyi kısa mesaj atarken veya akademik metinler yazarken bile yapıyorum, konuşurken de tam olarak böyleyim yavaş, anlamlı, anlaşılır ve düzgün konuşmaya özen gösteririm. Herkesin tarzı farklı.
Yazdıklarınıza tek tek cevap verip bütün sinirimi üzerinize boşaltmakta bir seçenek tabi ama tam olarak yapmayı tercih etmeyeceğim bir şey bu. Fark ettiyseniz kendimi açıkladım (zorunda değildim boş bir uğraş verdiğimin farkında olarak yaptım) sizi ve Dunning-Kruger sendromunuzu eleştirmedim fakat sert bir eleştirmenimdir hem kendim için hem başkaları için bence bunu istemezsiniz, tavsiye etmem. İyi günler.

Ööfff gene aynı tavır
(Bence) fake bir konu için gereksiz uzun cümleler. Çoğunu okumadım bile.

Ööfff gene aynı tavır
(Bence) fake bir konu için gereksiz uzun cümleler. Çoğunu okumadım bile.
Ayrıca dedektif gadget madem böyle düşünüyorsun fake olduğunu düşündüğün bir konu için neden efor sarf ediyorsun? Aynı yerde olsak dönüp sana bakmaya dahi tenezzül etmem de işte burada açıklama yapmaya çalışıyorum hatalı olan benim herkesi kendi kalibremde sanıyorum bazen.

Sen onu bırak da söyle ; aradılar mı tekrar sizi ? Siz nasılsınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…