- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Ah cnm benm sen üşenmedin benm konularımı mı okudun bide üşenmeden koca yazıdan bi cümle mi buldun kıyamamSiz evlendiniz de cok mu mutlusunuz sanki. Keske evlenmeden biraz birlikte yasasaydiniz da iftiraya ugrayinca bile arkanizda durmayan birini onceden taniyip evlenmeseydiniz.
Ah cnm benm sen üşenmedin benm konularımı mı okudun bide üşenmeden koca yazıdan bi cümle mi buldun kıyamambende şimdi açar okurdumda senden bşiler vaktim değerli .
Istedigin hayat bu mu . Sen hic evlenme ok . Adamlarada yazik.
Niye muhatap oluyorsun ki?hanfendi benim ağzımı daha fazla açtırmayın. size ne insanların hayatından? istediğimiz hayat neymiş? adamlara neden yazık oluyormuş? şu tapon zihniyetinizi bırakırsanız sanırım size bir kaç tavsiye verebilirim mutlu yaşamakla ilgili. zira burada insanları sürekli eleştirip hakaret ederek sadece kendinize zarar verirsiniz.
Niye muhatap oluyorsun ki?
Buyuk ihtimalle kendi istedigi hayati yasiyorsun , k3ndi yapamadigi icin catliyor kiskancliktan..
allah size hidayet versin de milletin içini dışını bilmeden burdan atıp tutmayın hanfendi. geri kafalılık,ileri kafalılıkla alakası yok. KİMSENİN ÖZEL HAYATI SİZİ VEYA BİR BAŞKASINI İLGİLENDİRMEZ,SİZE YORUM HAKKI TANINMAZ BU TARZ KONULARDA.
açıklayıcı oldu mu?
Sen yurdumuzun insanını beğenmiyorsan git yurtdışında fln yaşa.. bizim insanımız böyle . Ahlak edep ar kalmış insanlar çağa ayak uyduramıyor. Haklısın
Evlenmeyi düşünmüyormusun pki..
Yahu bosver muhatap almaya deger mi sence ? Cok sinirini bozduysa goz ardi et butonuna bas be tatlimsinirlerimi bozdu yazdığı mesajlara bakın ülkeden kovulmuşum,evlenmeyecek miymişim,son olarak da sevgilime yazık oldu. anlamadım ki neden
Yoo tahmin ettim. Dogru tahmin mutsuzmussunuz. Allah sabir versin size. Kotu kocayla omrumu gecirecegime hic evlenmem daha iyi.Ah cnm benm sen üşenmedin benm konularımı mı okudun bide üşenmeden koca yazıdan bi cümle mi buldun kıyamambende şimdi açar okurdumda senden bşiler vaktim değerli .
Istedigin hayat bu mu . Sen hic evlenme ok . Adamlarada yazik.
geri kafa mı ? Edep ne zamandan beri geri kafa oldu yazık bu egri kafaysa sizde ki mezhep konya ovasıTatlim sene olmus 2017 , hala boyle geri kafali tipler var
Onlara en iyi ders gormemek duymamak umursamamak
Gec git yanlarindan gayet kendinden emin adimlarla daha cok cildiracaklardir emin ol
Sikayet ettim , cevap bile verilmez sizegeri kafa mı ? Edep ne zamandan beri geri kafa oldu yazık bu egri kafaysa sizde ki mezhep konya ovası
şimdi insanlar gelenekselci oldu diye leş siz rahat olduğunuz için elit mi oldunuz ? Dedikodu yapmaları hoş değil belki ama sizin yaptığınız şey den rahatsız olma hakları var sizin de bu tepkiden rahatsız olduğunuz gibi herkes aynı kafa yapısında olmak zorunda değil beyefendi de yerine park etmenizi istemiyor olabilir bunun kadar doğal şey var mı ? Bence yok.dün gece erkek arkadaşım bende kaldı. gece 1 gibi gelip direkt yattık 8'de de çıktık. sabah üst komşu gördü sorguya çekti. sonra babamı aramış. babamdan cevabını almış. babam buna sizi ilgilendirmez tarzı konuşmuş.
sitede açık otopark geniş ama her daireye 1 araçlık kapalı otopark yapmışlar,benim alt komşumun arabası olmadığı için gelince arkadaşlarım falan onun yerine bırakıyor. bugün eve geldim otopark girişine "HERKES KENDİ ALANINA PARK ETSİN. MİSAFİRİ OLAN KENDİ ARABASINI ÇIKARSIN" yazılmış. yönetici de sabah bana laf eden herif.
ben bu akşam üstü köpeğimi dolaştırmaya çıkardım,çimlerde oynadık falan gayet keyifliyiz sabah tartıştığım adamın eşi,yanında birkaç kişiyle daha banklarda oturup dedikodumu yapıyor. kulağımın duyacağı yükseklikte "sevgilisiymiş...yaaa babası da bişey dememiş...yuh o adam bi de okumuş olacak. ar edep kalmamış..." diye konuşuyorlar.
hiç ses etmedim kafamı çevirdim gittim. ama sinirlerim aşırı derecede bozuldu. bir kez daha olursa ben bu insanlara ne tepki vereceğim? babam ısrarla muhatap olma diyor. ama bir şey demedikçe içim içimi yiyor. taşınmak istiyorum ama ev benim taşınamıyorum.
not:bu arada burası mahalle falan değil bildiğiniz ankaranın sözde elit ama içindeki insanların çoğu leş olan bir sitesi.
Edepsizlik geri kafalılık olduSikayet ettim , cevap bile verilmez size
Ve evet baskasinin hayatina karismak geri kafaliktir
Bizim apartmandada hos karsilanmaz bu durum. Ama babanizin bu durumu hos karsilamasi cok garip... ben nisanlimin elini tutsam(tutuyorumda yanlis anlasilmasin) babam gorse cok kizar. Mezhepiniz biraz genis herhalde... bazi aileler rahatsiz olabilir normal.. kendi evlatlarinada ornek oluyosun cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?