- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Bende Ankaradayım hangi site acaba
Tatlim sene olmus 2017 , hala boyle geri kafali tipler var
Onlara en iyi ders gormemek duymamak umursamamak
Gec git yanlarindan gayet kendinden emin adimlarla daha cok cildiracaklardir emin ol
Çekemeyince saldıracak yer arıyor kocakarılar.önceden de köpeğime laf ediyorlardı. ben köpeğim kakasını yaptığı an peşinden alır çöpe atarım,neymiş efendim ben görmeden yaparsa burda onların çocukları oynuyormuş. ben kör müyüm görmeyeyim yani? çok tartıştım hepsiyle ama bi susmadı çeneleri.
park oran sandım bi an . Oysa ki elit kesim diyoruz o tarafa , gerçekten hiç bitmicek bu geri kafalı insanlaryaşamkentte bir site direkt isim vermeyeyim.
yaşamkentte bir site direkt isim vermeyeyim.
Yaşamkent'te mi ben de Ümitköy'deyim ama hiç böyle abuk insanlara denk gelmedim. Babanız mı demiş sevgilisi diye, benim erkek arkadaşım da gelir bazen oturmaya ama kimse gelip de sorguya falan çekmedi. Çekerse de "Hayırdır evime gelenler size kimlik mi gösterecek?" diye terslerim. İlla sevgilim olmak da zorunda değil, kardeşim kuzenim hepsi gelir. Yönetici bir de babamı arayacak ne münasebet, telefonunu bile bilmez ya. Öyle bir durumda ben sakin kalamazdım.
Eve gelip gidenine karisamazlar, kopegine dogru sekilde ilgi gosterip cevreye bir rahatsizlik vermiyorsaniz ona da karisamazlar. Duyma soylenenleri. Arabayi baskasinin yerine arabasi olmasa da koymayin ama. Rahatsiz olabiliyor insanlar.
Çünkü insanlara saldırmanın en kolay yolu evcili varsa onun üstünden laf etmektir.alt komşum liseden arkadaşım ya onunla muhabbetimiz var haberi var koyduğumuzdan. sorun edecek olsa koymam bile. köpek konusunda da kendi çocukları sokak kedilerini tişörtlerinin içine sokuyorlar sesleri çıkmıyor,benim minicik boomu sığdıramadılar siteye