- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi sassyassyy
Şaka gibi... Bence hiicc muhattap olmayın derim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin evinize kimin gelecegi sizi ilgilendirir. O konuda haklisiniz ama otopark konusunda yoneticiniz hakli. Komsunuzun kullanmadigi otopark alanini misafirinize veremezsiniz, ya kendi arabanizin yerini verirsiniz ya da misafir alanini kullanirsiniz. Su otopark yuzunden insanlarla ben de hep papaz oluyorum,herkes hakki kadar kullanima sahip olmaliyken hep daha fazlasini gasp ediyorlar
Aynen katılıyorum sakin taşımayın inatlarına yaşayınBence de niye kız taşınıyor madem bu kadar rahatsızlar onlar taşınsin
Evlerinin ikinci katında adam imam nikahlı metresiyle otursa korkularindan sesleri çıkmaz
Her gün kocasından dayak yiyen bir kadın duysalar arayip polise habervermezler
Ama bu konuda pek bir duyarlı olurlar yersen
Cahil insanların yağtığını tüm ankaraya mal edemezssinizAilem ankaralı
Ben de ankara doğumluyum ama bursada yasıyorum doğdugumdan beri
Cidden ankara cok geri bir sehir
Bütün kuzenlerim orda buyumus benim
Yasca da yakınız
Bize normal gelen seyler onlada göre ayıp mesela
Hiç ısımamdım su ankaraya
Gittiğimde cok kasılıyorum
Birkere üşütmüştm istifra ediyordum
Halam hemen gebe misin dedi
Şok olmustum onlar göre mide sadece hamileyken bulanır sanırım
Sen yurdumuzun insanını beğenmiyorsan git yurtdışında fln yaşa.. bizim insanımız böyle . Ahlak edep ar kalmış insanlar çağa ayak uyduramıyor. Haklısın
Evlenmeyi düşünmüyormusun pki..
Aahaha komşu geldiSen yurdumuzun insanını beğenmiyorsan git yurtdışında fln yaşa.. bizim insanımız böyle . Ahlak edep ar kalmış insanlar çağa ayak uyduramıyor. Haklısın
Aahaha komşu geldi
dün gece erkek arkadaşım bende kaldı. gece 1 gibi gelip direkt yattık 8'de de çıktık. sabah üst komşu gördü sorguya çekti. sonra babamı aramış. babamdan cevabını almış. babam buna sizi ilgilendirmez tarzı konuşmuş.
sitede açık otopark geniş ama her daireye 1 araçlık kapalı otopark yapmışlar,benim alt komşumun arabası olmadığı için gelince arkadaşlarım falan onun yerine bırakıyor. bugün eve geldim otopark girişine "HERKES KENDİ ALANINA PARK ETSİN. MİSAFİRİ OLAN KENDİ ARABASINI ÇIKARSIN" yazılmış. yönetici de sabah bana laf eden herif.
ben bu akşam üstü köpeğimi dolaştırmaya çıkardım,çimlerde oynadık falan gayet keyifliyiz sabah tartıştığım adamın eşi,yanında birkaç kişiyle daha banklarda oturup dedikodumu yapıyor. kulağımın duyacağı yükseklikte "sevgilisiymiş...yaaa babası da bişey dememiş...yuh o adam bi de okumuş olacak. ar edep kalmamış..." diye konuşuyorlar.
hiç ses etmedim kafamı çevirdim gittim. ama sinirlerim aşırı derecede bozuldu. bir kez daha olursa ben bu insanlara ne tepki vereceğim? babam ısrarla muhatap olma diyor. ama bir şey demedikçe içim içimi yiyor. taşınmak istiyorum ama ev benim taşınamıyorum.
not:bu arada burası mahalle falan değil bildiğiniz ankaranın sözde elit ama içindeki insanların çoğu leş olan bir sitesi.
Yok cnm Bn oturup milleti dikizlemem yaptığına ah vah deyip araştırmam. Allah hidayet versin derim içimden gördüğümdede tebessümümü eksik etmem. Geri kafalı olmayım die burdada yanlışı savunacak kadarda geniş değilim. Anladın sen.Aahaha komşu geldi
Siz evlendiniz de cok mu mutlusunuz sanki. Keske evlenmeden biraz birlikte yasasaydiniz da iftiraya ugrayinca bile arkanizda durmayan birini onceden taniyip evlenmeseydiniz.Sen yurdumuzun insanını beğenmiyorsan git yurtdışında fln yaşa.. bizim insanımız böyle . Ahlak edep ar kalmış insanlar çağa ayak uyduramıyor. Haklısın
Yok cnm Bn oturup milleti dikizlemem yaptığına ah vah deyip araştırmam. Allah hidayet versin derim içimden gördüğümdede tebessümümü eksik etmem. Geri kafalı olmayım die Bursa'da yanlışı savunacak kadarda geniş değilim. Anladın sen.
Hep daha fazlasını isterler Ben çok güzel bi cevap verirdim de yazmayayım banlanırımbabam komşuya demiş ki,"21 yaşında sizin çocuğunuzdan küçük kızın evine girip çıkanı kontrol etmekten utanmıyor musunuz? bu kadar mı boşsunuz beni meşgul etmeyin kızımı da rahat bırakın" aynı lafları hanfendiye de gönderiyorum :) en azından bizim komşu kendi çapında takılıyordu. buradakiler evliliğimi bile düşünür olmuş.
Yorum yapmamak da bi seçenek.Yok cnm Bn oturup milleti dikizlemem yaptığına ah vah deyip araştırmam. Allah hidayet versin derim içimden gördüğümdede tebessümümü eksik etmem. Geri kafalı olmayım die burdada yanlışı savunacak kadarda geniş değilim. Anladın sen.