- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Size hak vermeyince ne cok sinirlendiniz ama malesef haksizsiniz :)
Sen yurdumuzun insanını beğenmiyorsan git yurtdışında fln yaşa.. bizim insanımız böyle . Ahlak edep ar kalmış insanlar çağa ayak uyduramıyor. Haklısın
Evlenmeyi düşünmüyormusun pki..
Nesi saygısızca kendisi demiş gizli tutuyorum babam görse kızar diye. Diğer bayanda ne yaparsa yapsın babasına dürüst olmuş.
kişisel haklarınız vardır şort giymek bikini giymek gibi bi de toplumsal olduğun yere uyum sağlamak gibi mesela bu durumda rahatsız olan fazlaysa diğerleri bu davranışı yapmamalı topluluk ahlakı varya hani hanımefendi bilmem yeterince açık oldu mu ?
iyi ki böyle komşular bende yok valla ben bunlara inat o çocuğu kendi evimden başka yerde yatırmazdımher gün görsünler eve girip çıktığımızı, yapsınlar bakalım ne yapabileceklerse... evden mi attıracaklar? polis mi çağıracaklar? ahlak bekçiliği mi yapacaklar? yapsınlar bakalım neye yetecek güçleri. bunlara inat her gece o adamı o eve almazsam bana da wurstria demesinler! derdim. :)
Size hak vermeyince ne cok sinirlendiniz ama malesef haksizsiniz :)
Bana bak dengesiz sen bana terbiye veremezsin bu bir. Ayrica o benim profilim istedigimi paylasirim ve farkindaysan akrabalarim bende ekli degiller o yuzden rahatsiz olmalarii sacma. Burdaki konu apartmandakiler istesede istemesede insanlar ayni apartmandalar yani rahatsiz olmalari normal. Galiba ramazanda icki ictigim icin bana uyuz olmussun. Ahahah. Sizin inadiniza iciyorum zaten... :)) bugunde ictim hatta. Sende ne bos kadinsin usenmeden konumdaki mesaji kopyalamissin bos kafa seni git bayram temizligi yapYorumlarınızı hayretler içerisinde okuyorum. Az evvel konu açıp akrabalarınızın dedikoducu olmasından, özel hayatınıza saygı duymadıklarından, hatta ve hatta onlardan nefret ettiğinizden dert yanan siz değil miydiniz? Hatta bizzat şöyle bi ifade kullanmışsınız: "Onlar gibi inancli olmak ve saygi duymak zorundada degilim zaten muhattapin degiller kendileri ekliyorlardi. Benimle bu sekilde konusmaya hakkinizda yok. Insanlarin yaptiklarina saygi duymayi ogrenin artik."
Konu sahibinin hayata bakış açısını tasvip edip etmemenizi geçtim, kendi içinizde çelişkilerle dolusunuz ve bunu insanlara öfke olarak yansıtıyosunuz. Onane, banane, sanane diyerek insanlarla iletişim kuramazsınız. Kaldı ki insanlara ve yaptıklarına saygı duymaktan bahseden sizsiniz. Lütfen açacağınız konu ve yapacağınız yorumlardan önce oturup aklı selimle bi düşünün. Ben kimim bu hayatta, kim olmaya çalışıyorum, ne istiyorum, ne yapıyorum diye. Belki de hayatınızdaki sorunların esas kaynağı bu sorulara tatmin edici cevaplar bulamamış olmanızdır.
Ramazanda içki içiyosan buda sana normal gelmeli kimin dengeniz olduğu besbelli hala ne diyosun? Ayrıca hakaret ederek bir yere varamazsın. Az saygı.Bana bak dengesiz sen bana terbiye veremezsin bu bir. Ayrica o benim profilim istedigimi paylasirim ve farkindaysan akrabalarim bende ekli degiller o yuzden rahatsiz olmalarii sacma. Burdaki konu apartmandakiler istesede istemesede insanlar ayni apartmandalar yani rahatsiz olmalari normal. Galiba ramazanda icki ictigim icin bana uyuz olmussun. Ahahah. Sizin inadiniza iciyorum zaten... :)) bugunde ictim hatta. Sende ne bos kadinsin usenmeden konumdaki mesaji kopyalamissin bos kafa seni git bayram temizligi yap
Benim babama anneme gore bi erkek evlenmeden eve alinmaz. Ayrica kendi disariki hayatimda icki iciyorum buda kimseyi ilgilendirmiyor bence sen daha fazla konusmaRamazanda içki içiyosan buda sana normal gelmeli kimin dengeniz olduğu besbelli hala ne diyosun? Ayrıca hakaret ederek bir yere varamazsın. Az saygı.
Bana bak dengesiz sen bana terbiye veremezsin bu bir. Ayrica o benim profilim istedigimi paylasirim ve farkindaysan akrabalarim bende ekli degiller o yuzden rahatsiz olmalarii sacma. Burdaki konu apartmandakiler istesede istemesede insanlar ayni apartmandalar yani rahatsiz olmalari normal. Galiba ramazanda icki ictigim icin bana uyuz olmussun. Ahahah. Sizin inadiniza iciyorum zaten... :)) bugunde ictim hatta. Sende ne bos kadinsin usenmeden konumdaki mesaji kopyalamissin bos kafa seni git bayram temizligi yap
Yorumlarınızı hayretler içerisinde okuyorum. Az evvel konu açıp akrabalarınızın dedikoducu olmasından, özel hayatınıza saygı duymadıklarından, hatta ve hatta onlardan nefret ettiğinizden dert yanan siz değil miydiniz? Hatta bizzat şöyle bi ifade kullanmışsınız: "Onlar gibi inancli olmak ve saygi duymak zorundada degilim zaten muhattapin degiller kendileri ekliyorlardi. Benimle bu sekilde konusmaya hakkinizda yok. Insanlarin yaptiklarina saygi duymayi ogrenin artik."
Konu sahibinin hayata bakış açısını tasvip edip etmemenizi geçtim, kendi içinizde çelişkilerle dolusunuz ve bunu insanlara öfke olarak yansıtıyosunuz. Onane, banane, sanane diyerek insanlarla iletişim kuramazsınız. Kaldı ki insanlara ve yaptıklarına saygı duymaktan bahseden sizsiniz. Lütfen açacağınız konu ve yapacağınız yorumlardan önce oturup aklı selimle bi düşünün. Ben kimim bu hayatta, kim olmaya çalışıyorum, ne istiyorum, ne yapıyorum diye. Belki de hayatınızdaki sorunların esas kaynağı bu sorulara tatmin edici cevaplar bulamamış olmanızdır.
Bana bak dengesiz sen bana terbiye veremezsin bu bir. Ayrica o benim profilim istedigimi paylasirim ve farkindaysan akrabalarim bende ekli degiller o yuzden rahatsiz olmalarii sacma. Burdaki konu apartmandakiler istesede istemesede insanlar ayni apartmandalar yani rahatsiz olmalari normal. Galiba ramazanda icki ictigim icin bana uyuz olmussun. Ahahah. Sizin inadiniza iciyorum zaten... :)) bugunde ictim hatta. Sende ne bos kadinsin usenmeden konumdaki mesaji kopyalamissin bos kafa seni git bayram temizligi yap
Benim babama anneme gore bi erkek evlenmeden eve alinmaz. Ayrica kendi disariki hayatimda icki iciyorum buda kimseyi ilgilendirmiyor bence sen daha fazla konusma
Benim babama anneme gore bi erkek evlenmeden eve alinmaz. Ayrica kendi disariki hayatimda icki iciyorum buda kimseyi ilgilendirmiyor bence sen daha fazla konusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?