- 23 Kasım 2008
- 1.842
- 6.211
- 683
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Belki de öyle evlenmiştirDiyeceksiniz ki; ayyy bana bok atanları görende evlenmeden önce hiç sevgilisi olmadan, eline erkek sinek bile konmadan evlenmiş sanır :))))
Ya çok alakasız ama sizi bizim okuldaki bayan müdür yardımcısına benzetiyorum , ifadeler söylemler aynı , çok tatlısınız :))Şöyle bir La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çekip peşine de hanımlar bu topiğin hali ne diye sormak istiyorum ?
Banlara hazırlanın, dini içerik, polemik, üslupsuz yorum vb yasak hepsi yapılmış maşallah.
Neden?Yönetici komsu abi haklı.
Ben onu tutuyorum oyum ona.
dün gece erkek arkadaşım bende kaldı. gece 1 gibi gelip direkt yattık 8'de de çıktık. sabah üst komşu gördü sorguya çekti. sonra babamı aramış. babamdan cevabını almış. babam buna sizi ilgilendirmez tarzı konuşmuş.
sitede açık otopark geniş ama her daireye 1 araçlık kapalı otopark yapmışlar,benim alt komşumun arabası olmadığı için gelince arkadaşlarım falan onun yerine bırakıyor. bugün eve geldim otopark girişine "HERKES KENDİ ALANINA PARK ETSİN. MİSAFİRİ OLAN KENDİ ARABASINI ÇIKARSIN" yazılmış. yönetici de sabah bana laf eden herif.
ben bu akşam üstü köpeğimi dolaştırmaya çıkardım,çimlerde oynadık falan gayet keyifliyiz sabah tartıştığım adamın eşi,yanında birkaç kişiyle daha banklarda oturup dedikodumu yapıyor. kulağımın duyacağı yükseklikte "sevgilisiymiş...yaaa babası da bişey dememiş...yuh o adam bi de okumuş olacak. ar edep kalmamış..." diye konuşuyorlar.
hiç ses etmedim kafamı çevirdim gittim. ama sinirlerim aşırı derecede bozuldu. bir kez daha olursa ben bu insanlara ne tepki vereceğim? babam ısrarla muhatap olma diyor. ama bir şey demedikçe içim içimi yiyor. taşınmak istiyorum ama ev benim taşınamıyorum.
not:bu arada burası mahalle falan değil bildiğiniz ankaranın sözde elit ama içindeki insanların çoğu leş olan bir sitesi.
Çok çok doğru herkes herkesin fikrini kabul etmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda,Burda bir konu açılıyorsa, bütün kk üyeleri konu sahibini desteklemek zorunda değil.
Özgürlükten bahseden ve konu sahibini destekleyenler, tam tersi yorum yapanların da bi özgürlüğü olduğunu kabul etmek zorundalar.
Herkes birbiri ile aynı düşünmek zorunda değil.
Komşuları konu sahibini taşlıyor, konu sahibi ile aynı fikirde olanlarsa, tam tersi fikirde olanları taşlıyor.
Valla kimse ozaman özgürlükten bahsetmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?