- 12 Temmuz 2006
- 56.937
- 218.193
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi sassyassyy
-
İlk once ben de oyle sandim ama yok, uye hep banaci. Yani herkesin sadece onun inancina saygi gostermesini ve herkesin kendi gibi davranmasini istiyor.Niye o hala aglanilan 28 şubatta üniversite de kızların yüzde 95 'i açıktı niye topluluğa uyup çoğunluk haklıdır deyip başlarını acmadilar kalkıp eylem yaptılar
Yada bir Avrupa sehrindesin diyelim tek müslüman kadin da sensin
Senden rahatsız oluyoruz defol git bu ülkeden deseler haklısınız mi derdin
Yoksa Avrupa İnsan Haklari mahkemesinin yolunu mu tutardin
insanlar şunu anlayamadı,sanırım beni babam kızmıyor diye babamın yanında sevgilimle kucak kucağayım falan zannediyorlar. amerikan aileler gibi değiliz. ama babamdan bu konuda korkmam belli bi sınırımız vardır. o da didik didik etmez. güveni sonsuz çünkü. zaten sık görüşmediğimiz için bir de böyle beni sıkıştırsa sanırım tamamen soğurdum. böyle bir düzen oturttuk,burdakilere dert oldu :)
Hadiya nikasiz yasamaktami ozgurluktu ben geri kalmisimen son okudugum kitapta o farkli adlandirilmisti .. kriterler sanirim yakisikli olsun zengin olsun boyu 1.80 olsun forsu yerinde olsundur. Bakmakla gormek arasinda fark gibi bu .. ben kriter diyorum sen neden bahsediyorsun lahavleee.
Geri kalmissiniz diye bir sey demedim ben. Hos gormuyor olabilirsiniz ama evet bu da bir ozgurluktur ve yasam bicimidir. Hangi kitapta okudugunuza gore de degisir tabi. Sizin soylediginiz kriterler dis gorunusle ilgili, daha onlarca farkli kriter var.Hadiya nikasiz yasamaktami ozgurluktu ben geri kalmisimen son okudugum kitapta o farkli adlandirilmisti .. kriterler sanirim yakisikli olsun zengin olsun boyu 1.80 olsun forsu yerinde olsundur. Bakmakla gormek arasinda fark gibi bu .. ben kriter diyorum sen neden bahsediyorsun lahavleee.
sen gercekten cok saf kalpli bir insansin ya gercekteninsanlar şunu anlayamadı,sanırım beni babam kızmıyor diye babamın yanında sevgilimle kucak kucağayım falan zannediyorlar. amerikan aileler gibi değiliz. ama babamdan bu konuda korkmam belli bi sınırımız vardır. o da didik didik etmez. güveni sonsuz çünkü. zaten sık görüşmediğimiz için bir de böyle beni sıkıştırsa sanırım tamamen soğurdum. böyle bir düzen oturttuk,burdakilere dert oldu :)
Ustune alinma ortama konustim ben degerden bahsettim:) kritik yapiyoruz kardesimbenim de tabularım,kriterlerim,duraklarım farklı mesela. sizinle aynı değil diye mi değersiz oluyorum?
Kriterler ve ozgurluk adina daha cok okuyacagim tmmGeri kalmissiniz diye bir sey demedim ben. Hos gormuyor olabilirsiniz ama evet bu da bir ozgurluktur ve yasam bicimidir. Hangi kitapta okudugunuza gore de degisir tabi. Sizin soylediginiz kriterler dis gorunusle ilgili, daha onlarca farkli kriter var.
sen gercekten cok saf kalpli bir insansin ya gercekten
Ustune alinma ortama konustim ben degerden bahsettim:) kritik yapiyoruz kardesim
Salgirgan tavrinizi anlayamadim. Hos degil gercekten ama ben size ayni sekilde cevap vermeyecegim.Kriterler ve ozgurluk adina daha cok okuyacagim tmm
Turkiye'de yasiyoruz, kacmak pek de mumkun degil gibi.Banlanacağımı bilerek yazıyorum; BU KONUDAKİ YOBAZLAR UMARIM HAYATIMDA HİÇBİR ZAMAN BULUNMAZLAR. Birkaç sayfa okudum midem bulandı. Ne biçim yetişiyor insanlar, şaka gibi vallahi.
Elimden geldiğince köşe bucak kaçmayı başardım şu zamana kadar, bundan sonra da böyle devam eder umarım. -dileğime kendim bile inanmasam da bir umut işte...-Turkiye'de yasiyoruz, kacmak pek de mumkun degil gibi.
Tmm canim optum by:)Salgirgan tavrinizi anlayamadim. Hos degil gercekten ama ben size ayni sekilde cevap vermeyecegim.
Ay beni etiketlediğinizi yeni gördüm, bildirim gelmemiş ilginç. Tam olarak emin olamamakla birlikte Freud amcanın Yansıtma adını verdiği savunma mekanizmasına dahil edilebilir diye düşünüyorum. Ha bir tanı olarak veriliyor mu diye sorarsanız, tanı kılavuzu böyle subjektif durumları içermiyor.
Tedavisi olsaydi bile bu tedavi olacak kisinin istemesiyle olur, bu kisiler kendilerinde hicbir sorun gormuyorlar ne yazik ki.Tuh keske bir teshisi olsaydi , tedavisi de kolay olurdu o zaman
Bence sorunlu olduklarinin farkindadirlar ya yoksa hayat nasil gecer bu sekildeTedavisi olsaydi bile bu tedavi olacak kisinin istemesiyle olur, bu kisiler kendilerinde hicbir sorun gormuyorlar ne yazik ki.
Mükemmel bir yorum. Sonuna kadar katılıyorum size.Benim soyle bir teorim vardir , bi tarz konularda herkes kendini belli ediyor mesela bu konuya da gercekten muhafazakar dusunceli ve muhafazakar hayat suren akli basinda insanlar cok guzel yorumlar yaptilar , bana ters bir hayat ama size de kimse karisamaz dediler.. boyle uzun soluklu nefretle yazanlarin aslinda istedikleri hauat seklinin bu oldugunu ama yasayamadiklari icin bu kadar saldirdiklarini dusunuyorum
Aslinda o da boyle ozgur olmak istiyor , istedigi gibi yasasin kimse karismasin istiyor ama yapamiyor , karsisina yapan biri cikinca da korkunc bir nefretle saldiriyor
Uzucu bir durum aslinda..
Kendi konusuyla nasil celistiginin , disaridan nasil gozuktugunun farkinda bile degil
Astoria bunun psikolojide bi adi var mi?
Tesekkur ederimMükemmel bir yorum. Sonuna kadar katılıyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?