erkek arkadaşımın bende kalmasından rahatsız olan komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle bir La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çekip peşine de hanımlar bu topiğin hali ne diye sormak istiyorum ?
Banlara hazırlanın, dini içerik, polemik, üslupsuz yorum vb yasak hepsi yapılmış maşallah.

Niye o hala aglanilan 28 şubatta üniversite de kızların yüzde 95 'i açıktı niye topluluğa uyup çoğunluk haklıdır deyip başlarını acmadilar kalkıp eylem yaptılar

Yada bir Avrupa sehrindesin diyelim tek müslüman kadin da sensin
Senden rahatsız oluyoruz defol git bu ülkeden deseler haklısınız mi derdin
Yoksa Avrupa İnsan Haklari mahkemesinin yolunu mu tutardin
İlk once ben de oyle sandim ama yok, uye hep banaci. Yani herkesin sadece onun inancina saygi gostermesini ve herkesin kendi gibi davranmasini istiyor.

insanlar şunu anlayamadı,sanırım beni babam kızmıyor diye babamın yanında sevgilimle kucak kucağayım falan zannediyorlar. amerikan aileler gibi değiliz. ama babamdan bu konuda korkmam belli bi sınırımız vardır. o da didik didik etmez. güveni sonsuz çünkü. zaten sık görüşmediğimiz için bir de böyle beni sıkıştırsa sanırım tamamen soğurdum. böyle bir düzen oturttuk,burdakilere dert oldu :)

Öyle olması lazım zaten. Anadan babadan güya çekinip fellik fellik kaçanlar da inanın sizinle aynı romantik ilişkileri yaşıyor. Tek fark sinemada, okul amfisinde (burada birebir basmışlığım vardı benim hatta çok feciydi), biraz parası olanın günübirlik evlerde vs. Sorsanız ne babası ne anası biliyor evden okula okuldan eve gidiyor sanıyor. Babanızdan saklamamanızı ben uygun buluyorum, saklayanlara kıyasla saklamayanların yanlış eylemler yapma olasılığı daha düşük.

Hadiya nikasiz yasamaktami ozgurluktu ben geri kalmisim:110: en son okudugum kitapta o farkli adlandirilmisti .. kriterler sanirim yakisikli olsun zengin olsun boyu 1.80 olsun forsu yerinde olsundur. Bakmakla gormek arasinda fark gibi bu .. ben kriter diyorum sen neden bahsediyorsun lahavleee.

neymiş nikahsız yaşamanın adı söyleyin bilelim. kitabın adını ve yazarını da merak ettim.

Hadiya nikasiz yasamaktami ozgurluktu ben geri kalmisim:110: en son okudugum kitapta o farkli adlandirilmisti .. kriterler sanirim yakisikli olsun zengin olsun boyu 1.80 olsun forsu yerinde olsundur. Bakmakla gormek arasinda fark gibi bu .. ben kriter diyorum sen neden bahsediyorsun lahavleee.
Geri kalmissiniz diye bir sey demedim ben. Hos gormuyor olabilirsiniz ama evet bu da bir ozgurluktur ve yasam bicimidir. Hangi kitapta okudugunuza gore de degisir tabi. Sizin soylediginiz kriterler dis gorunusle ilgili, daha onlarca farkli kriter var.

insanlar şunu anlayamadı,sanırım beni babam kızmıyor diye babamın yanında sevgilimle kucak kucağayım falan zannediyorlar. amerikan aileler gibi değiliz. ama babamdan bu konuda korkmam belli bi sınırımız vardır. o da didik didik etmez. güveni sonsuz çünkü. zaten sık görüşmediğimiz için bir de böyle beni sıkıştırsa sanırım tamamen soğurdum. böyle bir düzen oturttuk,burdakilere dert oldu :)
sen gercekten cok saf kalpli bir insansin ya gercekten
benim de tabularım,kriterlerim,duraklarım farklı mesela. sizinle aynı değil diye mi değersiz oluyorum?
Ustune alinma ortama konustim ben degerden bahsettim:) kritik yapiyoruz kardesim

Geri kalmissiniz diye bir sey demedim ben. Hos gormuyor olabilirsiniz ama evet bu da bir ozgurluktur ve yasam bicimidir. Hangi kitapta okudugunuza gore de degisir tabi. Sizin soylediginiz kriterler dis gorunusle ilgili, daha onlarca farkli kriter var.
Kriterler ve ozgurluk adina daha cok okuyacagim tmm :lülülü:

21 yaşındaki kız. Kendi evinde ister arkadaşını çağırır(kız-erkek farketmez) ister sigara içer ister alkol alır ister daha başka şeyler yapabilir.
Aşırı gürültü olmuştur,tantana olmuştur insanlar uyuyamamış rahatsız olmuştur -ki öyle bir şey yok- o zaman anlarım.
Kimsenin sınırlarına girilmemiş. Kimsenin evine zorla baskın yapıp terbiyesiz bir davranışta bulunulmamış.
S sassyassyy canım zihniyet bu sayfadakilerin zihniyeti işte.
Çoğu çekemiyor. Babası aynı şekilde izin verse sesini çıkarmasa sanki kendileri hiç bir şey yapmayacak.
Ne mutlu sana ki senin baban anlayışlı ve ileri görüşlü.
Onların babası gibi dar görüşlü ve geri kafalı değiller( bu lafım özellikle babasına mezhebi geniş diyenler için)
Bilmiyoruz sanki babalarının korkularına yedikleri b.kları gizli saklı yaptıklarını.
Sonra da "bakire olmayan evlenebilir mi"
"Ya aileme söylerse"diye konuların açıldığını görmüyoruz.
Konudaki soruna istinaden bu muhabbeti sana yapan konmşuların kapısını çal ve "kardeşim evinde sigara içiyorsun ben rahatsız oluyorum. Yada çocuğun ağlıyor ben rahatsız oluyorum" şeklinde psikolojik baskı ile sindirebileceğini düşünüyorum.

Banlanacağımı bilerek yazıyorum; BU KONUDAKİ YOBAZLAR UMARIM HAYATIMDA HİÇBİR ZAMAN BULUNMAZLAR. Birkaç sayfa okudum midem bulandı. Ne biçim yetişiyor insanlar, şaka gibi vallahi.
Turkiye'de yasiyoruz, kacmak pek de mumkun degil gibi.

Ay beni etiketlediğinizi yeni gördüm, bildirim gelmemiş ilginç. Tam olarak emin olamamakla birlikte Freud amcanın Yansıtma adını verdiği savunma mekanizmasına dahil edilebilir diye düşünüyorum. Ha bir tanı olarak veriliyor mu diye sorarsanız, tanı kılavuzu böyle subjektif durumları içermiyor.

Tuh keske bir teshisi olsaydi , tedavisi de kolay olurdu o zaman

Benim soyle bir teorim vardir , bi tarz konularda herkes kendini belli ediyor mesela bu konuya da gercekten muhafazakar dusunceli ve muhafazakar hayat suren akli basinda insanlar cok guzel yorumlar yaptilar , bana ters bir hayat ama size de kimse karisamaz dediler.. boyle uzun soluklu nefretle yazanlarin aslinda istedikleri hauat seklinin bu oldugunu ama yasayamadiklari icin bu kadar saldirdiklarini dusunuyorum
Aslinda o da boyle ozgur olmak istiyor , istedigi gibi yasasin kimse karismasin istiyor ama yapamiyor , karsisina yapan biri cikinca da korkunc bir nefretle saldiriyor
Uzucu bir durum aslinda..
Kendi konusuyla nasil celistiginin , disaridan nasil gozuktugunun farkinda bile degil

Astoria Astoria bunun psikolojide bi adi var mi?
Mükemmel bir yorum. Sonuna kadar katılıyorum size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X