• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın annesi ile ilk kez bir kafede tanışacağız. Giderken çiçek vs götürmelimiyim?

Ne kadar da zarif düşüncelisiniz. Yerinizde olsam boş gitmezdim kesinlikle, çiçek buketi alırdım.
Hafif makyaj, sade bir elbise, pastel renk oje de önerebilirim.
İlk dışarda buluşma fikri de güzel; evlerine davet etmeye çekinmiş olabilir daha sonra zaten çağırır muhtemelen.

Ne çiçeği tatlım sen çok zarif ve naifsin ama bence karşı taraf pek haketmiyor.Hem neden tanisacaksiniz ciddi bir seyler mi planlanıyor? Eğer evliliğe doğru bir adimsa kesinlikle su yada çay ic kalk ve bir daha da görüşme. Üstelik kim öyle uygun gördü anlamadım? Senin annen tanışmak istese kafe de mi buluşurdu bunu da tart mutlaka eğer annende kafede bulusmak isteseydi o zaman sorun olmazdı. Kendine verilecek olan değeri iyi tart.

Naif bir insanın sergileyeceği ince bir davranış,herkesin düşüncesi farklıdır ve herkes yaptıklarıyla kendini yansıtır. Sizin de yapınız bu gibi..Bu yüzden buradakilerin düşüncesine göre değil kendi düşüncenizi yansıyan hareketi yapın ve çiçek götürün..

Neden kafede buluşmak istiyor?sebep söylediler mi?yani tuaf geldi

Bende eski nisanlimin validesi ile bir restaurant'ta bulusup tanismistim. Ordan da annesinden ayrilinca onun haberi varken evlerine gecmistik. Simdi ne kadar sacma oldugunu anliyorum. Neyse bence hediye goturmeniz iyi durmaz, sonucta eve gitmiyorsunuz. Sade yazlik bir elbise veya etek, bluz dusunebilirsiniz. Sadece birseyler icerek cok uzun bir gorusme olmadan gunu tamamlayin derim. Hayirlisi olsun.

Erkek arkadaşımın annesi ile ilk kez bir kafede tanışacağız. Giderken ne giymeli ve ne götürmeliyim? Eli boş gitmek ayıp mı olur?
Kafeye çiçekle gitmeyin. Komik olur. Şahsen ben eve de gitsem ilk tanışma da eli boş giderdim. İlk tanışma gözlem benim için. Çiçek veya hediye karşı tarafın bu duruma farklı anlamlar yüklemesine sebep olabilir.
Ayrıca sizi eve davet etmemeleri hoş olmamış. Evde tadilat gibi bir durum mu var acaba. Eğer eve davet edilecek engel bir durum yoksa sizi eve davet etmemeleri size verdikleri değer açısından sıkıntı bir durum. Henüz aile de kabul görmemiş olabilirsiniz.
Temiz dertli toplu günlük kıfayetlerinizden giyin.

Son düzenleme:
Ya hatta cicekle gitmek komik olur gibi bile geldi, bir ben mi kabayım o_O sevgiliyle buluşan erkek gibi o_O

Bana da komik geldi. Düşünüyorum ben bir kafede oturuyorum. Yan masaya 1 çocukla 2 kadın geliyor. Kadınlardan genç olanı yaşlı olana çiçek veriyor.
Ay çok komik bu gerçekten :KK70:
Saçma bir de.

Back